De volle aardbeimaan en maansverduistering van juni 2020 in Boogschutter zijn hier om je te leren over het leven

volle aardbeimaan Yuzuru GimaGetty-afbeeldingen
 • Op 5 juni vindt de Volle Aardbeimaan en de maansverduistering in Boogschutter plaats.
 • Deze volle maan zal je inspireren om nieuwe dingen te leren, maar kan je onrustig maken.
 • De volle maan in Boogschutter beïnvloedt alle sterrenbeelden, maar Tweelingen en Boogschutter zullen het het meest voelen.

  Er is altijd iets nieuws te leren (omdat, het leven), en je zult er begin deze maand super bewust van zijn dankzij de volle maan - en maansverduistering! - in het teken van Boogschutter

  Het heet de Volle Aardbeimaan en het gebeurt op 5 juni 2020. Deze bijzondere volle maan zal je ertoe aanzetten om je kennisbasis uit te breiden en wat je moet doen om de best mogelijke versie van jezelf te zijn, aldus Donna pagina , een gecertificeerde astroloog in Atlanta. Maar weet je, er is veel meer aan de hand dan dat.

  Hier is wat je sterrenbeeld kunt u deze maand verwachten van de Volle Aardbeimaan in Boogschutter, plus hoe dit uw toekomst zal beïnvloeden.  Wat is de Volle Aardbeimaan in Boogschutter precies?

  Tijd om enkele basisprincipes van de maan te bespreken: in de astronomie beweegt de maan door verschillende fasen. Als het in een volle maanfase is, ziet het eruit als een grote, ronde bal aan de hemel. Aan de andere kant is een maansverduistering wat er gebeurt wanneer de schaduw van de aarde de zon blokkeert, volgens Space.com

  Het aardbeiengedeelte komt niet uit de astronomie, maar het heeft een coole geschiedenis: de indianen van Noord-Amerika noemden vroeger alle verschillende volle manen en koppelden die namen vaak aan wat er op dat moment om hen heen gebeurde. Deze specifieke volle maan wordt een Volle Aardbeimaan genoemd omdat het de Algonquin-stammen in het oosten van Noord-Amerika een signaal gaf dat het tijd was om wilde aardbeien te plukken, volgens deFarmer's Almanac​Kleine minpunt: het betekent niet dat aardbeien uit de maan zullen schieten of zoiets, maar een meisje kan dromen.

  Hoe komt de Full Strawberry Moon binnen Boogschutter en maansverduistering uw sterrenbeeld beïnvloeden?

  Dit is een soort BFD omdat het de eerste maansverduistering van het jaar is. Over het algemeen geven maansverduisteringen een tijd aan om een ​​stap terug te doen en te reflecteren, zegt Page. Deze specifieke volle maan- schuine streep Door maansverduistering neem je even de tijd om na te denken over wat je niet weet en vraag je je af wat je moet weten.

  gerelateerde verhalen

  Dat kan in alle aspecten van je leven doordringen, of je nu besluit om meer te leren over hoe je de perfecte gehaktbal maakt of wat extra werktraining zoekt om je naar het volgende niveau van je carrière te katapulteren. Op het gebied van relaties kan dit leiden tot serieuze conferenties met je partner over wat jullie allebei kunnen doen om ervoor te zorgen dat je nog meer een eenheid wordt.

  Tegelijkertijd komt Mars, de planeet van actie, in de mix om een ​​beetje spanning te creëren. Het kan zijn dat u moeite heeft om de beste manier te vinden om iets nieuws te leren, of om eerst te leren waar u prioriteit aan moet geven.

  Er is ook een rusteloze energie. U wil bij vrienden zijn , of jij willen reizen , of je wilt gewoon een biertje gaan drinken, maar het leven maakt het tegenwoordig niet bepaald gemakkelijk - en dat kan frustrerende AF zijn. Blijf daar hangen.

  Bekijk deze nieuwe solo-hobby's om te proberen, op basis van je sterrenbeeld:


  De Volle Aardbeimaan in Boogschutter zal alle sterrenbeelden beïnvloeden, maar Tweelingen en Boogschutter zullen het het meest voelen, zegt Page.

  Hoe komt de Full Strawberry Moon binnen Boogschutter heeft invloed op je toekomst?

  Ondanks het feit dat er een kleine spanning is met deze volle maan, kan het echt tot goede dingen op de weg leiden. Je zult jezelf pushen om meer te leren en wat zelfverbetering te doen, wat iedereen tegenwoordig zou kunnen gebruiken.

  Verwant verhaal

  Oh, en die eerlijke gesprekken die je hebt met je S.O. kan nu helpen om jullie twee op de lange termijn dichter bij elkaar te brengen, zelfs als dat betekent dat je eerst wat dingen moet doen.

  Die rusteloosheid die je nu voelt? Het is misschien net wat je nodig hebt om een ​​beetje meer out of the box te denken over het ontmoeten van vrienden. Misschien ga je wat sociale bijeenkomsten op de oprit doen, of begin je nog een ronde Zoom happy hours. Wat het ook is, u zult uw best doen om de quarantainemoeheid te doorbreken en u te concentreren op wat u kunt veranderen en wat u misloopt.

  Wanneer is de volgende volle maan?

  De volgende volle maan is op 5 juli 2020 in het teken Steenbok. Tijdens deze volle maan zul je een serieuze drang hebben om je nuttig te voelen, of het nu voor vrienden, familie of de wereld is.

  Geniet voorlopig van meer leren. Het zal je helpen om serieus goed te doen - voor jezelf en de wereld - op de weg.

  Korin Miller is een freelance schrijver die gespecialiseerd is in algemeen welzijn, seksuele gezondheid en relaties, en levensstijltrends, met werk dat te zien is in Men's Health, our, Self, Glamour en meer.