De verrassende manier om avocado's vers te houden die je versteld doen staan

keep-avocado ​

Avocado's zitten boordevolgezonde vettenenkalium- maar wie heeft er niet een ongebruikte avocadohelft in de koelkast gelegd, om er vervolgens achter te komen dat het fruit de volgende dag totaal onsmakelijk bruin is geworden? Het is een van de meest frustrerende dingen om avocado's op te laden, maar gelukkig is er een gemakkelijke oplossing.

Snijd gewoon een rode ui in vrij grote stukken, gooi de stukjes in een luchtdichte plastic bak en plaats de avocado-helft - met de pit - erop. (De schil moet de stukjes ui aanraken.) Doe het deksel op de plastic bak, gooi het in de koelkast en bruine avocado's behoren tot het verleden. Hoe werkt de truc? De ui stoot zwavelgassen uit, die het oxidatieproces helpen stoppen waardoor avocado's bruin worden. Hier is een video die de truc beschrijft, met dank aan Chow , een online bron voor receptdemo's en kooktips:

Nu heb je geen reden niet om te beginnen met makenavocado-toastofavocado smoothies​



MEER: 11 waanzinnig heerlijke Guacamole-recepten