De top 5 meest kinky tekens van de dierenriem, zodat u weet waar u aan begint

Vrouw dromen met noorderlicht en ruimte GeorgePetersGetty-afbeeldingen

Er zijn veel dingen die iemands voorliefde voor knikken beïnvloeden - de manier waarop ze zijn opgevoed, hun blootstelling aan porno, hun Myers-Brigg-persoonlijkheid (gewoon gissen). Maar één factor die eigenlijk (letterlijk) in de sterren is geschreven: hun sterrenbeeld.

'Sommige tekens zijn voorbestemd om van nature meer verkennend, agressief of controlerend te zijn, wat overgaat in seks', zegt Angel Eyedealism , een astroloog in New York City. Het is niet het einde, maar 'het is zeldzaam om een ​​persoon te vinden wiens seksuele neigingen tot op zekere hoogte niet overeenkomen met de kenmerken van hun teken'.

Weet niet zeker waar je aan begint met een nieuwe partner ... of op zoek bent naar een uitleg van je eigen innerlijke knik-o-meter ​Dit zijn de vijf meest kinky tekens van de dierenriem - doe met de informatie wat je wilt ( knipoogBekijk galerij 5Foto's Jewelyn Butron 1van 5Tweelingen

Seks met een edelsteen is standaard een mènage á trois - het is tenslotte het teken van de tweeling. 'Tweelingen zijn een veranderlijk teken, wat betekent dat ze graag dingen regelmatig veranderen en nieuwe dingen proberen', zegt Eyedealism. 'Er is altijd een verrassingselement en ze doen zelden twee keer dezelfde zet. Het is alsof je een drietal

Tweelingen zijn ook een intellectueel luchtteken, dus ze zijn vooral bedreven in het lezen van wat hun partner wil. 'Ze zijn super interactief en responsief, dus de seks zal alleen maar beter worden', voegt Eyedealism toe.

Plus, als de belangrijkste communicators van de dierenriem, kan een edelsteen als geen ander vies praten ... zelfs over dingen die andere tekens een dubbele take zouden maken (ordinaire seks in de openbare badkamer, iemand?). Als u of uw partner een zon heeft en Venus teken verwacht in Tweelingen wat extra (zoals in, verviervoudigen -niveau) kinky seks.

Jewelyn Butron tweevan 5Waterman

Geregeerd door Uranus, de meest experimentele heersende planeet, is een Waterman rechtop 'wat was dat?' -opleiden in bed.

Als een vast luchtteken hebben ze waarschijnlijk een soort sensuele fixatie, of misschien zelfs een fetisj. 'Ze kunnen niets of niemand saai uitstaan', zegt Eyedealism. (Lees: hier geen zendingseks.)

'Watermannen houden van het element van shock en ontzag, dus ze zouden erg in S&M kunnen zijn', zegt Eyedealism. En omdat Uranus heerst over elektriciteit, neemt dit teken graag elektriciteit op in hun liefdesleven, ofwel letterlijk (via vibrators en zoemende klemmen) of met hun stimulerende persoonlijkheid.

'Dit is de leuke, interessante, gekke, gekke seksuele partner die meer je' gekke maatje 'wordt dan je knuffelmaatje', voegt Eyedealism toe. Dus als je op zoek bent naar vanille-ravotten met een rom-com-afwerking, dan is een Aquarius misschien niet iets voor jou. Ze zijn veel meer een thriller / drama ... maar in ieder geval een sexpot.

Jewelyn Butron 3van 5Ram

De 'autocoureur' van de dierenriem, een Ram, zal het nooit rustig aan doen in het boudoir.

'Ze zijn een kardinaal vuurteken, wat betekent dat ze opdringerig en heet zijn', zegt Eyedealism. 'Ze houden ervan om de touwtjes in handen te nemen en te domineren, dus BDSM is zeker een optie voor hen.'

Ram-vrouwen houden vooral van een uitdaging, dus ze kunnen iemand beddengoed als een spannende jacht beschouwen, geïnteresseerd in hoe ver hun 'prooi' zal gaan. 'Subtiliteit bestaat niet bij Ram, dus verwacht hardcore seks met direct oogcontact en zonder gemengde berichten', legt Eyedealism uit.

Als je partner een Ram is, wees dan niet verrast door hun agressie - ze houden van de verovering, het 'gebrul' van seks. Geniet ervan ... en laat het ze weten.


Kinky sterrenbeelden - Maagd Jewelyn Butron 4van 5Maagd

Deze zal je misschien verrassen, merkt Eyedealism op.

Maagden zijn een zeer vruchtbaar, geil teken, wat betekent dat ze vrijwel altijd DTF zijn. Maar omdat ze ook de neiging hebben perfectionisten te zijn, beschouwen ze seks als een broodnodige uitlaatklep van de dag tot dag - en tillen ze het dus naar een hoger niveau.

'Elke Maagd heeft een bepaald niveau van OCS', zegt Eyedealism. 'Dat maakt de seks niet super vrij vloeiend en een beetje klinisch, wat ruimte geeft voor een flinke hoeveelheid knik.' (Een voorbeeld: een rollenspel tussen arts en patiënt.)

Maagden zijn ook zeer bedreven in techniek en kunnen zelfs tutorials over verschillende seksuele handelingen lezen of bekijken. 'Ze zijn heel precies in wat ze nodig hebben, dus misschien zijn ze extra sturend met een partner', voegt Eyedealism toe. Dat zou kunnen wankelen in de categorie van controlefreak - of BDSM -. Of het kan betekenen dat je een 'schoolles' krijgt (compleet met skort en kousen).

Kinky sterrenbeelden - Schorpioen Jewelyn Butron 5van 5Schorpioen

Schorpioenen zijn misschien wel de meest sadistische van de dierenriem, waardoor ze een no-brainer zijn op de lijst met de meest kinky tekens.

'Schorpioen is een vaststaand waterteken, dus er is een element van fixatie en obsessie dat zich kan vertalen in zeer extreme seks', zegt Eyedealism. Laat een Schorpioen in feite een saaie tijd in de slaapkamer zien en je zult ze waarschijnlijk nooit meer naakt zien.

Scorps zijn melodramatisch en intens en geven de voorkeur aan een seksleven dat hetzelfde is. 'Ze houden van penetratie op extreme manieren, zoals anaal of met onverwacht speelgoed ', zegt Eyedealism. Ze worden gemakkelijk jaloers, vinden het leuk om grenzen te verleggen en kunnen zich als een mofo in compartimenten verdelen - allemaal dingen die voor een grote knik zorgen.

'Ze kunnen gemakkelijk loskomen tijdens seks, wat de deur opent naar allerlei gekke lol', legt Eyedealism uit. Als, weet je, je voorbij hun wreedheid kunt komen om zo ver te komen.

De volgendeUw geslachtshoroscoop voor juli: tijd om het vuur hoger te zetten