De exacte stappen die me hebben geholpen 80 pond te verliezen

villanueva-weight-success.jpg Elisha Villanueva

Voordat: 220

Na: 138

De levensstijl
Toen ik opgroeide, was ik altijd een mollig kind, maar mijn hele familie was aan de zware kant, dus ik maakte me er tot de universiteit niet veel zorgen over. Tijdens mijn eerste jaar na de middelbare school vonden een vriend en ik deze afslankkliniek bij ons in de buurt. Het personeel daar vertelde ons om te beginnen met het nemen van vitamine B12-injecties, gaf ons wat afslankpillen en adviseerde ons om te stoppen met het eten van alle koolhydraten. Dus omdat ik niet wist hoe ik moest koken of wat ik met een groente moest doen, raakte ik erg ondervoed. Ik at eigenlijk vlees en kaas. Nadat ik in de loop van twee maanden 20 pond was afgevallen, bracht mijn moeder me naar de dokter omdat ik beverig en bezweet was en vreselijke maagkrampen had. De dokter vertelde me dat ik weer normaal moest eten. Ik ging terug naar het eten van overgebleven pasta en soepstengels uit het restaurant waar ik werkte. Ik kreeg die 20 pond terug die ik had verloren - en nog wat.Daarna stopte ik met afvallen. Ik trouwde, werd zwanger van mijn eerste zoon en kwam 50 pond aan. Niet lang daarna werd ik zwanger van mijn tweede zoon. Op dat moment woog ik 200 pond.

Zes weken na de bevalling van mijn tweede kind, stapte ik op de weegschaal bij mijn dokter en realiseerde me dat ik niet was afgevallen sinds ik hem had gekregen. Ik was geschokt dat ik 220 pond woog. Sinds ik met overgewicht ben opgegroeid, wilde ik niet dat mijn kinderen naar school zouden gaan en het mollige kind zouden zijn. Bovendien kon ik niet geloven dat ik nog steeds mijn zwangerschapsjeans droeg. Het was tijd om iets te doen.

Been, Blauw, Product, Denim, Broek, Schouder, Staand, Textiel, Jeans, Gezamenlijke,

VERWANT: Hoe vaak moet u uw training veranderen om af te vallen?

De verandering
Ik zei tegen mezelf dat ik klaar was met het kopen van een spijkerbroek totdat ik een kleinere maat kreeg. Het eerste dat ik deed, was met mijn moeder, die op Weight Watchers zat, praten over het tellen van calorieën. Toen begon ik de Mijn Fitness Pal-app om bij te houden wat ik aan het eten was.

Ik begon mijn ongezonde calorieën te vervangen door gezonde: ik zou taco's maken met kalkoengehakt in plaats van rundvlees, mijn hamburgers in sla wikkelen en zelfgemaakte zoete frietjes maken.

Nadat ik ongeveer 10 pond was afgevallen, voelde ik me echt goed. Een van mijn vrienden overtuigde me ervan om met haar naar de sportschool te gaan, en we begonnen step-aerobicslessen te volgen. Ik vond het geweldig. Ik was geschokt dat sporten echt hielp om mijn gewichtsverlies te vergroten. Ik dacht: 'Waarom heb ik dit oefening-ding niet eerder geprobeerd?'

Terwijl ik bleef afvallen, begon ik te rennen en ik vond het erg leuk. Ik hoorde over deze liefdadigheidsinstelling die Afrikaanse gezinnen ondersteunt die schoon water nodig hebben en besloot een halve marathon te lopen om haar te steunen. Het was moeilijk om voor te trainen, maar ik ging er doorheen en maakte het af in minder dan twee uur!

Iets meer dan een jaar nadat ik was begonnen, was ik 82 pond afgevallen en woog ik 138 pond.

VERWANT: Deze transformatie-foto's voor gewichtsverlies zijn zoals je nog nooit eerder hebt gezien

De beloning
Toen mijn eerste zoon 1 jaar oud was, wilde hij van een buisglijbaan naar het park, maar ik kon het niet doen omdat ik er niet in paste. Nu heb ik geen problemen zoals dat. Ik kan met ze rondrennen zonder in de war te raken, en het voelt echt goed. Afvallen inspireerde me ook om mijn bedrijf te starten Flex It Pink , een online ondersteuningsnetwerk voor vrouwen die proberen af ​​te vallen. Het is de moeite waard om te weten dat ik, door mijn leven te veranderen, anderen inspireer.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Elisha Villanueva (@elishavfitness)

VERWANT: 6 vrouwen vertellen hoe ze weer op het goede spoor kwamen nadat ze waren aangekomen

Elisha's tips
Laat u niet in de steek door het terugkomen van gewicht. Zes maanden nadat ik mijn streefgewicht had bereikt, verhuisden mijn gezin en ik naar een andere staat. De verhuizing was totaal in de war met mijn routine en ik kwam 20 pond aan. Het was moeilijk om weer op het goede spoor te komen, maar ik wist dat ik mijn gezondheid niet moest opgeven. Ik vond een nieuwe routine die werkte voor mijn nieuwe leven en verloor al het gewicht dat ik had aangekomen.

Omring jezelf met ondersteunende mensen. De steun van mijn vriend die me gezelschap hield in de sportschool was de sleutel tot mijn succes. Ze moedigde me aan om te blijven sporten en mezelf te pushen.

Probeer niet alleen op de schaal te focussen. Toen ik begon af te vallen, merkte mijn step-aerobicsinstructeur altijd op dat ik steeds kleiner werd als hij me zag. Hoewel ik niet echt een enorm verschil op de schaal zag, motiveerde die positieve feedback, samen met hoeveel beter ik me voelde, me om door te gaan.