De beste zet om je borst op te fleuren

borst oefeningen ALYSSA ZOLNA / EN REDDING

Borstoefeningen zijn altijd een goed idee: u gebruikt uw borstspieren de hele tijd, een sterkere borstkas kan uw houding een boost geven, en het opbouwen van uw borstspieren kan uw borsten een natuurlijke boost geven.

'Je borstspieren - pectoralis major en minor - liggen direct onder de borsten. Naarmate deze spieren groter en sterker worden, kunnen ze het borstweefsel naar boven en naar buiten duwen, waardoor uw borsten er pittiger uitzien, ”legt Marc Perry, C.S.C.S., oprichter van GebouwdLean ​Het is duidelijk dat hoe groter je originele cupmaat, hoe groter het effect, maar zelfs een kleine verandering (zeg 5 tot 10 procent toename) in spieromvang kan hier een zichtbaar verschil maken, voegt Perry toe.

Verwant verhaal

Maar tussen twee go-toborst oefeningen—Decline push-up of floor chest press met opgeheven voet — welke beweging zal die spieren sneller versterken?'De neerwaartse push-up leidt tot maximale stimulatie van je borstspieren, dus het is een ongelooflijk effectieve oefening om je te helpen wat spiermassa aan je borst toe te voegen', bevestigt Perry. Het bootst de bench chest press in de sportschool na, wat een uitstekende oefening is om je schouders, borst entriceps, maar je kunt het ook buiten de sportschool doen, merkt hij op.

De floor chest press gebruikt dumbbells, in plaats van lichaamsgewicht, om die spieren onder je borsten uit te dagen. Plus, door uw benen op te heffen, heeft het een extra kernuitdaging. Dat gezegd hebbende, deze zet doet het niet heel net zo goed als een push-up om je borst op te fleuren, zegt Perry.

Arm, Fysieke fitheid, Gewricht, Been, Oefening, Balans, Opdrukken, Planken, Plank, Pilates, ALYSSA ZOLNA / EN REDDING

Hier leest u hoe u deze bewegingen zelf kunt uitproberen:

Push-up weigeren

Hoe: Ga in een pushup-positie en plaats uw voeten op een bank of gestapelde risers. Plaats uw handen naast uw borst en niet bij uw schouders. Houd uw kern strak, buig uw armen en laat uw lichaam zakken totdat uw borst bijna de grond raakt. Pauzeer en duw jezelf dan terug naar de startpositie. Dat is een vertegenwoordiger. Om het uitdagender te maken, tilt u uw voeten nog meer op.

Floor Chest Press met opgeheven voeten

Hoe: Ga liggen met de heupen en knieën 90 graden gebogen. Houd een paar halters boven uw borst, armen gestrekt, handpalmen naar de voeten gericht. Laat de halters zakken totdat uw bovenarmen de grond raken. Dat is een vertegenwoordiger.