De beste tips en posities voor autoseks, zodat je deze seconde meteen kunt stoppen

Close-Up Van Hartvorm Getekend Op Natte Autoruit Tijdens Zonsondergang Kathy Kominske / EyeEmGetty-afbeeldingen

Mmm, autoseks. Of de afbeelding je nu nostalgisch maakt naar je middelbare schoolvriendje of geile AF als je denkt aan een nekkid Jack en Rose in dat epos Titanic scène, ik denk dat iedereen het erover eens kan zijn dat freaky worden in de auto extreem heet kan zijn.

Ten eerste kun je het vrijwel overal doen. Letterlijk. Het is een auto, wat betekent dat u overal naartoe kunt rijden sexcapades je meenemen. (Behalve natuurlijk overal waar het volledig in het openbaar wordt getoond. Ik vertrouw erop dat u daar uw eigen oordeel gebruikt.)

Twee, met een krappe ruimte en zoveel om aan vast te houden - deuren, ramen, stoelen (alles behalve de versnellingspook, echt waar) - betekent dat je daar absoluut niet zomaar als een vis kunt liggen (niet dat je dat toch zou doen ). Autoseks vereist dat je verder gaat dan dicht bij je partner komen (hallo, intimiteit!) En een heel actieve deelnemer. Er zijn geen passagiers in een seksmobiel.

En last but not least, omdat je niet echt een urenlange vrijingsessie kunt hebben - omdat, weet je, er op een gegeven moment waarschijnlijk andere mensen langs zullen komen, en je benen zullen (ik herhaal, ZULLEN) krampen krijgen - jij voel een natuurlijk gevoel van urgentie. Die behoefte-je-nu-vibes, vooral als je in een langetermijnrelatie , zorgen voor serieus stomende seks enbetere hechtingnadien.

Nu je klaar bent om met je partner te springen tijdens je volgende Trader Joe's trektocht, kun je als volgt geweldige seks hebben in een auto, van tips van experts tot de beste posities:

1. Parkeer op een afgelegen maar veilige plek.

Dit zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar u wilt uw auto zeker ergens parkeren waar u (a) waarschijnlijk geen openbare sekswetten overtreedt, (b) uit het zicht van voorbijgangers, en (c) niet helemaal afgelegen is, voor het geval dat van een noodgeval.

Verwant verhaal

Enkele goede plekken: een bijna lege parkeerplaats, een verlaten parkeerplaats bij de achterklep wanneer iedereen op weg is naar de wedstrijd of het concert, of in de buurt van eencamping​

2. Draag comfortabele, gemakkelijk verwijderbare kleding.

Denk aan: een rok of jurk in plaats van een spijkerbroek en een tanktop. 'Je wilt een outfit die je gemakkelijk kunt optillen, zodat je onderkleding snel kunt uittrekken', zegt Janet Brito , PhD, een erkend klinisch psycholoog en gecertificeerd sekstherapeut in Honolulu, Hawaii. Je wilt die outfit ook in een handomdraai weer kunnen aantrekken, in geval van plotselinge bezoekers.

3. Praat over uw verwachtingen.

Zoals bij elke seksuele ervaring,communiceren met je partnervooraf is de sleutel. Je wilt absoluut door je idee rennen om erop te springen in de auto voordat je dit doet, merkt Brito op, en bespreek hoe je die ervaring eruit wilt zien.

Als je dat niet doet en ze zijn niet zo avontuurlijk als jij, dan voel je je misschien een beetje afgewezen als ze je vragen om je weer vast te maken.

4. Voeg sfeerverlichting toe.

Ervan uitgaande dat je op klaarlichte dag niet stopt voor een autoritje (als je dat wel bent, jij dier!), Neem dan een zaklamp mee - of gebruik het ingebouwde lampje op je telefoon - om je krappe ruimte een beetje te verlichten, stelt Brito voor. Dit voegt niet alleen 'sfeerverlichting' toe, je helpt ook om de vervelende elleboogslag op de autodeur te voorkomen.

Doe mee WH sterker vandaag enkrijg onbeperkte toegang tot digitale inhoud, exclusieve trainingen en meer!

Als je de voorkeur geeft aan het ongeoorloofde gevoel in totale duisternis te zijn, ga ervoor. Let gewoon op kwetsbare lichaamsdelen terwijl u zich verplaatst.

5. Blijf kalm.

Even terug naar Jack en Rose. Terwijl de zweterigheid van hun auto-seksmoment doorgaat (en ONNNN) als een van de heetste seksscènes in de filmgeschiedenis, IRL, kun je waanzinnig intense geslachtsgemeenschap hebben zonder dat het vies wordt.

Zet de airco aan (maar houd de noodrem ALTIJD aan) of houd het bij koelere avonden, zodat je een paar minuten kunt rondrijden met de ramen open voordat je parkeert.

6. Profiteer van een zonnedak.

Verwant verhaal

Over die hele 'blijf cool'-opmerking: als je een zonnedak hebt, vergeet dat dan niet te gebruiken! Dit zorgt niet alleen voor voldoende luchtstroom, zegt medeoprichter Claire Cavanah, een open dak creëert ook een beetje meer verticale ruimte voor zittende seksposities (meer daarover in een oogwenk). Doe iedereen gewoon een plezier en houd je stemmen / gekreun op een burenniveau.

7. Experimenteer op verschillende plekken.

U hebt waarschijnlijk geprobeerd de bestuurders- of passagiersstoel achterover te leunen en vervolgens op uw partner te klimmen. Dus spring samen op de achterbank, waar je een beetje meer ruimte hebt om dartel te worden. Vecht hoe dan ook niet in de buurt - omarm ze als een manier om je fysiek en emotioneel dichter bij je persoon te voelen.

Oh, en als ze een gigantische kofferbak of achterklep hebben? (Love me a good, F-150.) Zeker, Have. Bij. Het.

Nu, voor de beste auto-seksposities - probeer deze:

1. Cargirl

auto sex posities

Snap je? Deze versie van de klassieke Cowgirl is jouw go-to-move voor autoseks. Waarom? Het is gemakkelijk om in een mum van tijd op en af ​​te stappen bij je partner, je krijgt tonnen clitorisstimulatie dankzij de hoek van zijn penis, en je kunt je lichaam tegen de zijne duwen om hem zo diep te nemen als je wilt.

Doe het: Terwijl je partner op de bestuurders- of passagiersstoel zit, klim je erop en ga je over hem heen zitten. Mogelijkheid om zo ver naar achteren te leunen als u beiden wenst.

2. Omgekeerde Cargirl

omgekeerde cargirl

Zoals Cargirl, alleen met je rug en billen naar je partner gericht, zodat ze alle uitzichten krijgen (en je krijgt een mooie parkeerplaats op de parkeerplaats). JK: Deze positie is echt geweldig om je te raken G-spot - en het regelen van de diepte en het tempo van de stoten van uw partner, aangezien u op het handschoenenkastje kunt leunen voor een hefboomwerking.

Doe het: Laat uw partner op de bestuurders- of passagiersstoel zitten (of op de achterbank, als u dat wilt), en plaats hem met zijn gezicht naar achteren. Zet het raam of het handschoenenkastje schrap voor stabiliteit tijdens het slijpen.

3. Achterbank Doggy

achterbank doggy

Een rechtopstaande zendeling kan moeilijk zijn om in de auto te doen, aangezien de kans groot is dat jullie geen van beiden je benen volledig kunnen strekken. Doggy-style, aan de andere kant, is perfect: je krijgt diepe penetratie en G-spot stimulatie, hij mag je van achteren nemen terwijl hij zijn torso over de jouwe buigt, en jullie krijgen allebei gemakkelijk toegang tot je clitoris ​Win-win.

Doe het: Klim op de achterbank en ga op handen en voeten zitten. Laat je partner achter je knielen en naar binnen gaan, terwijl hij zijn bovenlichaam over het jouwe drapeert.

4. Mandfles

mandfles

Als je moe bent, ga je gang en laat je partner de bestuurdersstoel plaatsnemen ... ook voor de geslachtsbepaling. In deze positie mag je gaan liggen (met gebogen benen ... want, ruimte) terwijl hij bovenop je zit.

Doe het: Ga op de achterbank zitten en ga op je rug liggen met gebogen knieën terwijl je partner schrijlings op je zit. Vervolgens steekt hij zijn penis door de nauwe opening die wordt gecreëerd door uw halfgesloten benen, waardoor de penetratie intenser wordt.

5. De zeeschelp

de zeeschelp

Een manier om minder ruimte in de auto in te nemen? Vouw je lichaam dubbel (of het dichtst bij). De Seashell is om deze reden een auto-sekspositie - en het feit dat je hem 'hoog kunt laten rijden', zijn schaambeen tegen je clit kunt laten wrijven, of 'laag kunt rijden', waardoor je G-spot direct met het hoofd wordt gestimuleerd van zijn penis.

Doe het: Op de achterbank, ga op uw rug liggen met uw benen helemaal omhoog en uw enkels zo dicht mogelijk bij uw schouders / hoofd. Hij komt je binnen vanuit een missionaire positie.

6. Het Om

het om

Oké, dus disclaimer: de Om is een tantrische seks bewegen, wat meer langzamer schommelen inhoudt dan hard beuken. Maar het is een beetje romantisch, als dat jouw ding is. (Als dat zo is, zouden Jack en Rose trots zijn.)

Doe het: Laat je partner in kleermakerszit (yoga- / krakeling-stijl) op het autostoeltje zitten en ga dan met hun gezicht naar hem op schoot zitten. Wikkel je benen eromheen en knuffel elkaar voor ondersteuning.

7. Omgekeerde schep

omgekeerde schep

Deze liggende positie is geweldig voor achterbank, omdat je lichamen in wezen met elkaar verstrengeld zijn en je benen gebogen zijn, in tegenstelling tot bij missionarissen. De bonus van liggen? Geen kans om met je hoofd tegen het plafond van de auto te slaan. (Dat is de het ergste

Doe het: Klim op de achterbank, ga liggen en draai je op je zij met je gezicht naar elkaar toe. Scooch naar elkaar toe totdat hij bij je kan komen, en gebruik je armen en verschillende delen van de auto, zoals de (vergrendelde!) Deurklink, om je te ondersteunen.

8. Spin

spin

Wil je de knik in je eigen auto-seksscène opdrijven? De Spider is een must als je de dingen wat meer hardcore wilt maken. De positie zorgt voor een intense penetratie terwijl jij en je partner elkaars lichaam volledig kunnen bekijken - iets wat de meeste auto-seksposities niet kunnen.

Doe het: Jullie allebei het op de achterbank met de benen naar elkaar toe, armen naar achteren om jezelf te ondersteunen. Beweeg nu samen en op zijn penis. Je heupen bevinden zich tussen zijn gespreide benen, je knieën gebogen en voeten buiten zijn heupen en plat op de stoel. Rock heen en weer.

Het is de enige keer dat je blij zult zijn om een ​​spin in de auto te zien.

9. Achterbank

achterbank

Oké, het wordt zeker tijd dat je de ‘achterbank’ -positie probeert als je het nog niet helemaal hebt geprobeerd. Het is een van de meest toegankelijke posities die er zijn, ongeacht wat voor soort geslachtsdelen je hebt. Jij en je partner kunnen om de beurt tegen de deur leunen terwijl de ander op de knieën gaat.

Doe het: Een play by play nodig? Gotcha. 'Een van jullie kan met je hoofd en schouders tegen de deur leunen, in een half gesteunde positie, terwijl de ander op zijn knieën kan zitten en je kan vingeren, een seksspeeltje kan gebruiken of penetrerende seks kan hebben,' Brito legt uit. Terwijl je op haar knieën zit, kan je partner ook met je tepels spelen, je kussen en je orale seks geven. 'Omdat je stoelen en deuren hebt om op te leunen of tegen te duwen, is deze positie veelzijdig, omdat je je benen kunt spreiden of kunt aanpassen aan een hoek die je verkiest.'

10. Bullseye

in de roos

Als je van de achterbank geniet, blijf daar dan! Een andere manier om dit deel van de auto aan te pakken, is door nieuwe manieren uit te proberen om mondeling te geven, of zoals Brito het noemt, de ‘roos’. (Snap je? De clitoris is de roos, hè.) TLDR; deze positie tilt face-sitting naar een heel nieuw niveau, dus je clit zal geobsedeerd zijn.

Doe het: 'Ga voorzichtig op het gezicht van je partner zitten in een hoek waar je clitoris op hun lippen rust', zegt Brito. 'Je kunt je aan de stoel vasthouden voor steun.' Door de zitting te gebruiken voor balans, kunt u over de hele mond van uw partner slijpen en uw heupen alle kanten op bewegen.