De beste aansluitapps voor plezier zonder verplichtingen

beste seks-apps mrakor / Getty Images

Iedereen die ooit een dating-app heeft gedownload, weet dat niet alle apps gelijk zijn gemaakt. Sommige zijn meer, laten we zeggen, vooruit, terwijl andere regelrechte seksapps zijn.

Natuurlijk, als je behoefte hebt aan wat vrijblijvend plezier (het is tenslotte de vakantie), is dat misschien * precies * wat je zoekt. Dus als eenlow-stakes, lokale affairein je geboorteplaats, je bent erg eerste drietal ervaring, of een zoektocht naar een knikpositief, BDSM-stijl hookup staat op je verlanglijstje, hier zijn de beste seks-apps die je nu kunt bekijken.

Bekijk galerij 13Foto's Mobiele telefoon, Gadget, Communicatieapparaat, Draagbaar communicatieapparaat, Smartphone, Product, Elektronisch apparaat, Technologie, Telefonie, Iphone, Tondel 1van 13Tondel

Ah, de app waarmee het allemaal begon (afgezien van Grindr). Hoewel er sinds 2012 veel langdurige relaties uit Tinder zijn ontstaan, valt niet te ontkennen dat het ook een go-to hookup-hub is geworden (zo niet in plaats daarvan). De app vonkt 'meer dan 26 miljoen wedstrijden per dag ', zeggen ze, dus sommigen van hen hebben puur seksueel te zijn.Hoewel je waarschijnlijk al bekend bent, zal ik hoe dan ook de basis bespreken: iemand zien die je niet leuk vindt, veeg naar links. Iemand zoeken met wie je aan de slag wilt? Veeg naar rechts. Zodra je een match hebt gemaakt, kan elk lid de chat starten. Pro-tip: ontmoet eerst in het openbaar en ga verder vanaf daar.

Prijs: Vrij

Download het voor IOS

Mobiele Telefoon Tegen Witte Achtergrond Pure Screenshot van App en Jantakon Kokthong / EyeEm tweevan 13Zuiver

Pure vraagt ​​u niet om een ​​heleboel persoonlijke gegevens wanneer u zich registreert. U hoeft alleen een naam, een foto, een e-mailadres op te geven en te selecteren of u geïnteresseerd bent in mannen of vrouwen, aangezien het doel is om u te helpen iemand te vinden waarmee u snel en heel snel contact kunt maken.

Volgens de app bestaat eigenlijk niet zoiets als een account. Er is een verzoek met een foto die binnen een uur verdwijnt, er zijn chats die binnen een uur worden verwijderd ', zodat je, als je eenmaal hebt gekregen wat je wilde van de app, spoorloos kunt vertrekken. Hoe... zuiver

Zodra u zich registreert voor uw niet-account, kunt u onmiddellijk andere gebruikers binnen een straal van 500 km bekijken die ook online zijn. Voor een beetje meer perspectief, binnen mijn eerste vijf minuten op Pure, had ik meer dan 11 geïnteresseerde gebruikers die wilden chatten ... op een dinsdag om 13:52 uur. Geen slecht zwembad voor een lunchpauze.

Eén opmerking: de app is beperkend omdat je niet door niet-binaire of zowel mannelijke als vrouwelijke gebruikers kunt vegen.

Prijs: Vrij

Download het voor IOS

Mobiele telefoon, Smartphone, Product, Gadget, Communicatieapparaat, Draagbaar communicatieapparaat, Technologie, Elektronisch apparaat, Iphone, Materiële eigendom, Feeld 3van 13Feeld

Feeld valt op door zijn unieke formaat: gebruikers hoeven niet hun echte naam op te geven (hoewel ze hun account moeten verbinden met een bestaand Facebook-profiel), en ze kunnen matchen met singles of bestaande koppels van welke seksuele geaardheid dan ook om te vormen een drietal (of een grotere groep) met behulp van de groepschatfunctie van de app.

De anonimiteit van dit alles - als het je niet afschrikt - kan vooral aantrekkelijk zijn als je nieuw bent in het hookup- of trio-spel en niet wilt dat een mogelijk onhandige eerste ontmoeting je de slaapkamerdeur uit volgt.

Trouwens, als je niemand vindt die je interesse wekt in de seks-app, kun je (nogmaals, anoniem) om mee te doen en eindelijk te maken dat fantasie een realiteit. Een beetje ballsy op een stoere manier, niet?

Prijs: Vrij

Download het voor IOS

Mobiele Telefoon Tegen Witte Achtergrond Blendr via App Store en Jantakon Kokthong / EyeEm 4van 13Blendr

Je kunt de geesten achter Grindr (het OG-veegplatform voor de queerpopulatie) bedanken voor deze app.

De app, bedoeld voor heteroseksuele gebruikers, vraagt ​​hen een enquête in te vullen, zodat de interface singles kan matchen op basis van vergelijkbare interesses (denk aan: 'Wat doe je als je telefoon doodgaat?' En 'Vind je het gemakkelijk om nee te zeggen? '). Zijn belangrijkste attractie? Het komt ook overeen met gebruikers op basis van de exacte locatie.

Stel je voor: je bent al weg en hebt nog geen zin om naar huis te gaan. Open gewoon Blendr - het zal je laten weten wie er aan de bar plezier heeft.

Prijs: Gratis (met betaalde Premium-opties)

Download het voor IOS

Tekst, Wit, Product, Iphone, Mobiele telefoon, Website, Gadget, Draagbaar communicatieapparaat, Lettertype, Communicatieapparaat, Disckreet 5van 13Disckreet

Met beveiliging als belangrijkste verkoopargument (hoewel het een gratis app is), geeft Disckreet u volledige controle over wat u deelt met andere gebruikers. De app hoopt daar waarschijnlijk een troost voor te zijn sexting fans die zijn verbrand door wraakporno of die zich zorgen maken over hun partners, laten hun intieme foto's aan vrienden zien (niet cool!).

In plaats van dat de app zich automatisch opent voor uw meest recente uitwisseling met een andere gebruiker, moet u een toegangscode invoeren om toegang te krijgen tot uw berichten. Bovendien kun je bepalen hoe lang je afbeeldingen beschikbaar zijn voor de persoon met wie je chat door ze te vergrendelen of je sexy video's permanent van hun telefoon te verwijderen (ervan uitgaande dat ze geen screenshots hebben gemaakt ... ook niet cool).

Prijs: Vrij

Download het voor IOS

Mobiele telefoon, Gadget, Communicatieapparaat, Draagbaar communicatieapparaat, Wit, Smartphone, Product, Elektronisch apparaat, Technologie, Iphone, Tintelen 6van 13Tintelen

Tingle biedt talloze aansluitklare functies, waaronder videochat en telefoongesprekken die uw nummer privé houden. Maar het meest opvallende is de reisfunctie genaamd Teleport, waarmee u verbinding kunt maken met potentiële partners voordat je komt zelfs op je vakantiebestemming. Zo kun je samen een nieuwe stad verkennen en vervolgens elkaar verkennen.

Prijs: Vrij

Rood, Tekst, Materiële eigendom, Lettertype, Technologie, Grafisch ontwerp, Screenshot, Merk, Omlaag 7van 13Omlaag

Down weet wat je wilt, en de geesten erachter zien het graag.

Selecteer of je down-to-date bent of down om verbinding te maken voordat je door de 10 of meer gebruikers scrolt waarmee de app elke dag bij je past. Zolang u aangeeft dat uw doel seks is, wordt u alleen gematcht met andere gebruikers die ook op zoek zijn naar een informele sitch. Als jullie allebei interesse tonen, kun je afspreken wetende dat jullie allebei hetzelfde zoeken (pfff).

Prijs: Vrij

Download het voor IOS

Gadget, Communicatieapparaat, Mobiele telefoon, Draagbaar communicatieapparaat, Smartphone, Product, Elektronisch apparaat, Technologie, Mobiel apparaat, Iphone, Happn 8van 13Happn

Happn heeft succes geboekt door mensen met elkaar te verbinden (duh). Maar in plaats van gebruikers te koppelen op basis van alleen gedeelde interesses of beelden, brengt de app mensen samen die elkaar letterlijk hebben gekruist.

Voorbij zijn de dagen dat je de aandacht zou trekken van iemand die je aantrekkelijk vond, een glimlach uitwisselde en dan, bam, de deuren van de metro dichtgingen en je voor altijd van hen wegvoerde. Happn vertrouwt op de locatie om je op de hoogte te stellen wanneer je in de buurt van een andere Happn-gebruiker bent, zodat je nooit meer een kans mist om het te gebruiken.

Prijs: Vrij

Download het voor IOS

Mobiele telefoon, Communicatieapparaat, Gadget, Smartphone, Draagbaar communicatieapparaat, Elektronisch apparaat, Tekst, Technologie, Product, Multimedia, Een keer 9van 13Een keer

'Once is een langzame dating-app die zich richt op kwaliteit boven kwantiteit', luidt de slogan van de app.

Hoe het werkt: elke gebruiker wordt elke dag om 12.00 uur gematcht met twee potentiële partners. Zodra de meldingen beschikbaar zijn, kun je op 'Vind ik leuk' klikken in de profielen van je wedstrijden om interesse te tonen, te zien wanneer je wedstrijden actief je profiel bekijken, en als je allebei van elkaar houdt, kun je beginnen met chatten en plannen maken.

Eenmaal is perfect voor losse seks, omdat je geen uren hoeft te besteden aan het doorzoeken van wedstrijden. Het kost tonnen werk en tijd uit de vergelijking, zodat u uw zet kunt doen en uw speelse oplossing zo snel mogelijk kunt krijgen.

Prijs: Vrij

Download het voor IOS

Mobiele Telefoon Tegen Witte Achtergrond Whilpr en Jantakon Kokthong / EyeEm 10van 13Whiplr

Whiplr komt tegemoet aan de wensen van gebruikers die de voorkeur geven aan seks met een meer speelse variëteit (zoals wax spelen en slavernij ) met totale anonimiteit.

Of je nu een ervaren lid bent van de fetisjgemeenschap of een welkome nieuwkomer, de functies van Whiplr zorgen ervoor dat je de perfecte match vindt. De seks-app biedt een brede selectie van kinky voorkeuren om uit te kiezen, waaronder 'objecten', 'geluiden', 'mode' of 'gewoon nieuwsgierig' (als je dat nog steeds aan het uitzoeken bent).

Word lid van of maak een openbare groep om het laatste nieuws op het gebied van kink te bespreken, en als iemand je in de gaten houdt, stop dan en start een een-op-een gesprek met een van de automatische ijsbrekers van de app. En maak je geen zorgen, als je uiteindelijk besluit dat je geen zin hebt in een tweede ronde met een andere gebruiker, kun je alle naaktfoto's verwijderen die je mogelijk hebt verzonden hun telefoon (vingers gekruist, ze hebben natuurlijk geen screenshots gemaakt).

Prijs: Gratis (met betaalde Premium-opties)

Download het voor IOS

Tekst, Lettertype, Screenshot, Technologie, Mobiele telefoon, Elektronisch apparaat, Communicatieapparaat, Pictogram, Draagbaar communicatieapparaat, Gadget, Casual X elfvan 13CasualX

CasualX wordt gebrandmerkt als de app 'voor het zoeken naar informele ontmoetingen'. Met andere woorden, iedereen die op zoek is naar emotionele gehechtheid, moet zijn koffers en hoofd pakken ergens anders

Het proces is vrij eenvoudig, dus je kunt een match vinden en meteen naar de goede dingen gaan: veeg naar rechts op iemand die je voelt (of als je een stel ziet met wie je graag een trio wilt doen, kun je dat doen , ook) en als ze aangeven dat ze je leuk vinden, begin dan met chatten en maak verbinding.

Als je het hele veeggedoe voorbij bent, kun je gewoon vertrouwen op de dagelijkse Random Match-functie van de app en kijken of daar een vonk is. Als je eenmaal bent gekoppeld (of gegroepeerd), kun je allemaal beginnen met het verzenden van foto's naar je privéalbum en een beter idee krijgen van waar je mee gaat werken als je oog in oog staat (of liever, lichaam tot lichaam).

Prijs: Vrij

Tekst, Rood, Technologie, Lettertype, Elektronisch apparaat, Materiële eigendom, Screenshot, Communicatieapparaat, Gadget, Smartphone, Fem via Google Play 12van 13VIJF

FEM wordt verkocht aan lesbiennes , maar er is geen reden waarom biseksuele vrouwen niet mee kunnen doen aan het plezier.

In tegenstelling tot de meeste apps vertrouwt FEM op videoprofielen, die, als je het mij vraagt, de dingen veel intiemer maken. Maar maak je geen zorgen, als het filmen van jezelf je een te ongemakkelijk gevoel geeft - houd het simpel en blijf ook bij de foto's. En als je geen potentiële matches aan het chatten bent, stelt FEM gebruikers in staat sociaal contact te leggen in chatrooms en vrienden te maken tussen de afspraken ... want waarom niet?

Prijs: Vrij

Foto, Iphone, Product, Gadget, Mobiele telefoon, Draagbaar communicatieapparaat, Tekst, Communicatieapparaat, Smartphone, Elektronisch apparaat, Wingman 13van 13Wingman

Over vrienden gesproken, wees een goeie en haal wat voor je BFF.

Wingman laat de matchmaking over aan vrienden die namens elkaar profielen maken en potentiële partners voor hen vinden. Dit betekent dat je vriend je een hoop kan bezighouden en je ervan weerhoudt je afgewezen te voelen, want totdat er een match is, heb je geen idee wat er aan de hand is.

Downloaden op deze is een bijzonder goede keuze als je de nadruk legt op het maken van de eerste zet, omdat je vertrouwde vriend je aansluiting voor je aan het plannen is. Het is een dating-app voor koppelingen, maar ook een veelbelovende seks-app.

Prijs: Vrij

Download het voor IOS

De volgendeVingervibrators maken orgasmen tijdens seks zo gemakkelijk