De 9 beste spiraalvormige haarbanden van 2021 die zacht zijn voor je haar

haarbanden Corey Maywalt

Je weet wanneer je wilt trainen, maar jij ook ook wil je je haar niet verknoeien? Dat is waar spiraal haarbandjes komen binnen. Het zijn deze speciale kleine plastic bandjes in de vorm van een telefoonsnoer (weet je nog?) die speciaal zijn ontworpen * niet * om je ding te verpesten als je het uit een paardenstaart laat vallen.

'Spiraalvormige haarelastiekjes hebben een uniek ontwerp dat het haar optilt, meer volume creëert, maar ook grip biedt door een naar buiten gerichte beweging te gebruiken in plaats van strak te trekken', legt uit Jacquelyn DeJesu , oprichter van het merk voor haaraccessoires Shhhowercap ​'Dit is niet alleen geweldig om deuken [niet achter te laten], maar ook voor de algehele esthetiek, met meer luxe lokken en een dikkere uitstraling van het haar zelf.'

Dus ja, de spiraalachtige aard van deze kleine bandjes zorgt ervoor dat je het uitgerekte zwarte stuk elastiek dat momenteel om je pols zit, heel snel wilt ruilen voor een van hen. Tbh, als je ziet hoe schattig deze alternatieven zijn, zul je Vast en zeker wil je haarbandspel upgraden.

Ruil je oude paardenstaarthouders in voor de beste spiraalvormige haarelastiekjes hieronder.

1Beste heldere spiraalvormige haarbandenInvisibobble Slim De elegante haarring sephora.com$ 8,00

Deze haarringen van Invisibobble zijn kiiind van het originele ding als het gaat om spiraalvormige haarelastiekjes. Ze zijn ook een bestseller bij Sephora, met talloze recensenten die opmerken dat ze vanwege hun niet-haarbeschadigende grip en volledige transparantie de hype absoluut waard zijn. * Voegt toe aan winkelwagen. *

tweeBeste spiraalvormige haarbanden voor dik haarKitsch Clear Hair Tie Bobbles amazon.com $ 6,80$ 5,99 (12% korting) WINKEL NU

Heb je dik haar of veel krullen? Dit product strekt zich uit , dus je breekt niet je normale haarbandjes terwijl je ze zo om je pony probeert te wikkelen. veel. keer.

3Beste nieuwigheid spiraalvormige haarbandenTELETIES Trippy Hippie Teleties teleties.com$ 7,99

Oké, laten we hier eerlijk zijn. Deze tie-dye-banden zijn eigenlijk zo schattig. Als je je spiraalvormige haarbandspel wilt opfleuren, dan zouden deze veelkleurige haar zeker op je radar moeten staan.

4Beste neutrale spiraalvormige haarbandenAnthropologie Mini Opgerolde Haarbandenset Antropologie anthropologie.com$ 12,00

Iedereen houdt van een goede neutraal. Wil je wat nude tinten aan je repertoire toevoegen? Kies voor deze miniset met banden in verschillende natuurlijke tinten.

5Beste dunne spiraalvormige haarbandenUrban Outfitters Slanke haarbandenset met telefoonsnoer Urban Outfitters urbanoutfitters.com$ 8,00

Pastel kleuren! Zijn! Alles! De spiralen in deze set zijn niet alleen een beetje anders gevormd dan de meeste, maar ze zijn ook verkrijgbaar in tonnen super mooie kleuren die perfect passen bij je workout sportbeha en legging of de dagelijkse pasvorm.

6Beste spiraalvormige haarband ScrunchieInvisibobble Sprunchie Holy Cow dat is geen leer ulta.com$ 8,00

Deze paardenstaarthouder is het beste van beide populaire trends op het gebied van haaraccessoires: de scrunchie en de spiraalvormige haarband. Bovendien scheurt de stof van vegan leer je haar niet uit zoals een normale haarband.

7Beste met stof omwikkelde spiraalvormige haarbandenScünci Spiral Ponytailers ulta.com$ 3,99

Deze haarelastiekjes zijn een goedkopere (en kleurrijkere!) Versie van de typische spiraalvormige haarelastiekjes. Een bonus? Er zit een laag stof overheen voor degenen die niet van plastic houden.

8Beste iriserende spiraalvormige haarbandenGestreepte holografische spiraal haar banden claires.com$ 2,75

Heb je een tiener in je leven die mee moet doen aan de spiraalvormige haarbandtrend? Geef ze deze holografische set cadeau. (En tbh, misschien wil je er zelfs wat voor jezelf kopen, lol.)

9Beste prijs spiraal haarbandenKleurrijke spiraalvormige haarbandenset abaoaoss amazon.com$ 5,89 WINKEL NU

Deze kleurrijke set is voor degenen onder jullie die echt in de obsessie met spiraalvormige haarstrikken willen duiken. Je kunt voor slechts zes dollar 10 spiraalvormige haarelastiekjes in verschillende tinten krijgen! * langzame klappen *

10 Dames

Dit artikel maakt deel uit van onze Activewear Week 2020.Klik hiervoor meer.