De 6 beste ijsjes om af te vallen, volgens voedingsdeskundigen

Beste ijs voor gewichtsverlies Halo Top / Chloe's Pops / Eat Pops

Als u kilo's kwijt wilt raken, staat ijs waarschijnlijk niet bovenaan uw boodschappenlijstje. Maar het zou er nog steeds moeten zijn als je af en toe hunkert naar bevroren lekkernijen.

Het vermijden van een dessert waar je van houdt, helpt je niet om af te vallen. In feite kan het u terugbrengen. 'Ik ben een groot voorstander van het feit dat beperking en ontbering leiden tot overmatig eten en opnieuw gewichtstoename, wat betekent dat het eten van een dessert een rol speelt bij het bereiken van diegewichtsverliesdoelen ”, zegt Brigitte Zeitlin, R.D., eigenaar van BZ Voeding ​Met andere woorden, je moet gewoon slim zijn over hoe je je overgeeft, zodat je ook je cake (of in dit geval ijs) en je afvallen kunt krijgen.

Gelukkig zijn er tegenwoordig tal van heerlijke opties die toevallig ook minder calorieën of vet bevatten dan een standaard pint. Een die in je opkomt?Hallo Top​De low-cal (pinten variëren van 240 tot 360 calorieën, dat is ongeveer wat er in een portie andere merken zit), eiwitrijke (ten minste 20 gram per pint) smaken hebben de reputatie gekregen een gezondere ijsoptie te zijn die smaakt nog steeds naar het echte eten, wat Zeitlin toeschrijft aan het feit dat de eerste drie ingrediënten op het etiket echt voedsel zijn: melk, room en eieren.Voor alle ijsliefhebbers die er zijn, als je liever bij de echte dingen blijft, is dat ook goed. De sleutel (en grootste valkuil), welke route je ook kiest, is controle over de porties. Of je nu de voorkeur geeft aan gewoon ijs of lichtere opties zoals Halo Top, blijf bij een of twee schepjes (of een portie) om je trek te stillen zonder je doelen te verpesten.

Wat betreft de lichtere opties die er zijn, verspil geen tijd en geld (en calorieën) aan het zoeken naar de beste merken - dat hebben we voor je gedaan. We vroegen voedingsdeskundigen om hun suggesties voor bevroren traktaties die kolen en vet snijden zonder in te boeten aan smaak.

Hallo Top

Hallo Top Hallo Top

Je hebt deze waarschijnlijk zien aankomen ... maar er is een reden waarom het zo populair is. Het is heerlijk en het heeft al die voedingsvoordelen die we eerder noemden. Zeitlin's favoriet is de Chocolate Mocha Chip, met 320 kcal en 24 gram eiwit per pint. (Maar ze is ook opgewonden om het te proberen Hallo Top 'spompoentaart smaak- 'Dit is het seizoen!)

Verwant:Halo Top heeft zojuist 7 nieuwe ijssmaken gelanceerd - dit is wat u moet weten

Breyer's Ice Cream Snack Cups

Breyer Breyer

Verpakt in individuele porties met elk 100 calorieën en vijf gram vet, deze snack bekers zijn de perfecte oplossing als u op zoek bent naar echt ijs dat portiegeregeld is, zegt Keri Gans, R.D., auteur van Het dieet met kleine veranderingen ​De sleutel hier is om ervoor te zorgen dat je er maar één eet!

(Versnel uw voortgang naar uw doelstellingen voor gewichtsverlies met De onze Zie er beter naakt uit DVD

Nadamoo

Nadamoo Nadamoo

Deze biologische, zuivelvrije optie is gemaakt met kokosmelk, en het is een aanrader van Zeitlin voor wie op zoek is naar eenveganistisch, lage cal-optie. Haar favoriet Nadamoo smaak is de Cookies & Creme, met 140 calorieën per portie.

Verwant:De nieuwe tatoeage van Miley Cyrus doet een gewaagde uitspraak over haar dieet

Eet Pops

Eet Pops Eet Pops

'Als je op zoek bent naar iets kouds en verfrissends, maar niet te zoet, dan vind ik deze lekker', zegt Zeitlin. 'Het zijn ijsjes gemaakt van fruit en groenten, en hun Voeden smaak, een combinatie van banaan, pindakaas en vanille, zorgt voor het perfecte dessert. ' Haar favoriete smaak bevat slechts 100 calorieën en 1,5 gram vet per reep, maar de andere smaken bevatten slechts 45 of 60 calorieën per portie.

Leer hoe u uw eigen avocado-limoenijs maakt:

Yasso

Yasso Yasso

Yasso repen zijn gemaakt van bevroren Griekse yoghurt en magere melk, en elke reep varieert van 80 tot 100 calorieën. 'Persoonlijk ben ik een vanilleliefhebber, en hun vanilleboon is gewoonweg heerlijk', zegt Gans. “Met vijf gram eiwit zou het ook als caloriearm kunnen dienensnack optievoor tussendoortjes. '

Verwant:Dit zijn de beste wijnen om te drinken als u probeert af te vallen

Chloe's Pops

Chloe Chloe's Pops

Nog een favoriet van Zeitin, deze hebben slechts drie ingrediënten: fruit, water en rietsuiker. Kies uit een van de zeven smaken voor een traktatie die maar 60 calorieën bevat en geen vet bevat.