De 10 beste vibrators om elke keer die zoete G-spot te raken

Gepassioneerde vrouw tussen beddengoed Arman ZhenikeyevGetty-afbeeldingen

Als Monica Geller je iets heeft geleerd, is het dat er zeven (zeven! SEV-EN !!!) erogene zones rond de vagina zijn (en dat iedereen, letterlijk iedereen, een rommella of kast heeft). Maar er is één zone die veel liefde verdient: je G-spot. En de beste manier om het wat te laten zien? Een G-spot-specifieke vibrator.

'De G-spot is de urethrale spons die tegen de vaginawand raakt', senior sekstherapeut en medeoprichter van Wise Therapy Carolanne Marcantonio , LMSW, onlangs verteld onze ​(Om het te vinden, steekt u uw vinger vijf tot tien centimeter omhoog en buigt u hem vervolgens naar uw navel.) 'Als het wordt gestimuleerd, drukt het tegen het schaambeen, dat tegen de clitoris en clitorale ligamenten drukt, wat voor plezier zorgt.

Waarom zou je je drukmaken? G-spot stimulatie zorgt voor een ander soort orgasme en kan de algehele ervaring intensiveren, voegt Amy Boyajian, medeoprichter vanWilde bloem, een boetiek voor seksuele wellness. 'Mensen vallen vaak in een masturbatie-techniek als ze eenmaal hebben ontdekt wat voor hen werkt, maar door uit te breiden naar waar je plezier aan beleeft, kun je meer over je lichaam leren en nieuwe soorten sensaties introduceren. 'Nu je het idee hebt verkocht, is het tijd om te gaan winkelen. Dit zijn de 10 beste G-spot-vibrators van 2019 - koop er een, koop ze allemaal. Ik zal niet oordelen (en Monica Geller ook niet).

Bekijk galerij 10Foto's Wilde bloem 1van 10Beste algehele slanke vibratorGelukkig konijn wildflowersex.com$ 60,00

Rabbit vibrators - het soort met twee bewegende 'oren' - geven je het beste van twee werelden: je G-spot raken terwijl je de clitoris stimuleert. Het resultaat?Gemengde orgasmes​

Deze is de helft van de prijs van sommige van zijn concurrenten ... en geeft je een pauze van al het roze en paarse speelgoed in je verzameling.

Wilde bloem tweevan 10Beste voor beginners Quiverik snap het wildflowersex.com$ 32,99

Dankzij een dunnere schacht en zacht bolvormige vormen die naar de punt leiden, krijg je veel sensatie zonder alle intimidatie van een agressiever ontworpen vibe.

Lovehoney 3van 10Beste sekssimulator Stronic ThreeLeuke fabriek lovehoney.com$ 151,99

Wil je het gevoel hebben dat je seks hebt als je geen seks hebt? Betreed deze slechte jongen, die eigenlijk de stootactie voor je doet. Neem hem gerust mee in bad voor serieus spetterplezier.

Babeland 4van 10Beste basisvibe G-Spot Bullet Vibeik ben aan het spelen babeland.com$ 59,99

Deze eenvoudige, gladde en siliconen vibrator heeft een perfect gebogen hoek en een ontwerp met dikke punten om aan te voelen als een echte penis. Zelfs op de lage stand zijn de pulsaties behoorlijk sterk, maar zonder een speciale clitorisfunctie is dit het beste voor puur G-spot plezier.

Amazon 5van 10Beste voor op reis Lovelife Cuddle MiniOhMiBod amazon.com$ 59,00 WINKEL NU

Je kunt het op de foto niet zien, maar deze vibrator is minder dan vijf centimeter lang - waardoor hij in wezen zakformaat is. Maar (vertrouwen): wanneer je de Cuddle Mini plaatst, vergeet je hoe klein hij is, dankzij het waanzinnig krachtige gezoem dat op je G-spot tikt alleen maar Rechtsaf.

Lovehoney 6van 10Beste voor paren matchWe-Vibe lovehoney.com$ 139,99

Jullie solo-sessies in het hart, natuurlijk, maar waarom zou je je partner niet meenemen naar het feest? Het leuke van de We-Vibe Match is niet alleen dat iemand anders de vibrator kan bedienen, maar ook dat je het speeltje in je vagina kunt schuiven terwijl je wordt gepenetreerd door een echte penis. Je G-spot zal niet eens weten wat hem overkomt ...

Lovehoney 7van 10Best Budget Buy Basics Krachtige Mini G-Spot VibratorLovehoney lovehoney.com$ 9,99

Je kunt nauwelijks een smoothie kopen voor minder dan $ 10, maar je kunt deze smooth vibe zeker kopen. Met een klein beetje glijmiddel op waterbasis , het harde, slanke plastic glijdt recht naar binnen - en de stevige punt maakt het praktisch onmogelijk om je G-spot te missen.

Babeland 8van 10Beste voor Quickies Mona 2Lelo babeland.com$ 169,99

De taps toelopende schacht en het zachte siliconen ontwerp van de Mona 2 glijdt direct in en omhoog om je G-spot aan te raken met acht verschillende (en even ongelooflijke) vibratiemodi. Met vier verschillende knoppen om snel door de verschillende snelheden en instellingen te navigeren (en het ding aan en uit te zetten), zul je climax in een mum van tijd.

Lovehoney 9van 10Beste voor clitorisplezier G-TicklerLovehoney lovehoney.com$ 19,99

Zie je die kleine nubby dingetjes uitsteken? Dat is waar de vibrator je clitoris masseert, terwijl de ietwat puntige punt je speciale plek raakt. De G-Tickler helpt je om snel een orgasme te bereiken als je het een of het ander gewend bent.

Lovehoney 10van 10Het beste voor het experimenteren met RaveWe-Vibe lovehoney.com$ 119,99

The Rave wil dat je alles uit de kast haalt - en dat is precies wat je kunt doen door 10 (ja, 10) verschillende vibratiestanden aan te bieden. Maar nog beter dan dat, het heeft een bonusfunctie: draai het speeltje terwijl je slijpt, en de ingebouwde randen zullen een hele 'andere laag van sensatie toevoegen. Genius (met een hoofdletter G).

De volgendeDe 5 meest kinky sterrenbeelden, gerangschikt en uitgelegd