Buttplugs: een beginnershandleiding

Groen, Produceren, Blad, Natuurlijk voedsel, Fruit, Kleurrijk, Perzik, Geheel voedsel, Veganistische voeding, Bloeiende plant,

Buttplugs lijken misschien behoorlijk gewaagd, maar veel vrouwen zweren erbij als een bron van plezier.

Natuurlijk, zelfs als je geïntrigeerd bent, is de kans groot dat je niet opraakt en een speeltje koopt voor buitenspel zonder te weten waar je aan begint. Rechtsaf?

Dus vroegen we experts waar deze in godsnaam voor zijn, waarom sommige mensen denken dat ze geweldig zijn en hoe ze er een kunnen gebruiken.Verwant: 36 seksuele posities die iedereen tijdens zijn leven zou moeten proberen

Wat is het punt?

Vergelijkbaar met uw c-spot en G-spot, er zijn tonnen ultragevoelige zenuwuiteinden in je achterdeur, zegt relatiecoach Cory Honickman, PsyD ​Dat betekent dat het stimuleren van het je een hoop seksueel genot kan bezorgen, of je nu met jezelf speelt of met een partner. En, afhankelijk van hoe de plug wordt gebruikt, kunnen de vrouwelijke skene-klieren (ook bekend als de vrouwelijke prostaat) worden gestimuleerd, wat een aangename verrassing kan zijn, zegt ze.

Naast het bereiken van erogene zones waarvan je niet wist dat je ze had, kan dit speelgoed ook als een vorm worden gebruiktknik, zegt Honickman. Meer specifiek gebruiken mensen ze met spel van overheersing en onderwerping. Het gebruik van buttplugs kan een manier zijn voor iemand die van onderwerping houdt, om zich kwetsbaar of vernederd te voelen op een manier die hen plezier geeft, zegt Honickman. 'Vrouwen die anale orgasmes hebben meegemaakt, zeggen dat het een heel diepe en krachtige sensatie is', zegt ze.

Een andere reden waarom mensen buttplugs gebruiken, is om het rectum voor te bereiden anaal spelen , ze zegt. En dat is een belangrijke stap als je op zoek bent naar iets groters, zoals een penis of groterseksspeeltjes, zegt Honickman. 'Door een buttplug te gebruiken, wordt de endeldarm klaargemaakt zodat er iets in kan', zegt ze. 'Dat vergroot je kansen op meer plezier en minder pijn tijdens anaal spelen.'

Lees meer over de fascinerende geschiedenis van het seksspeeltje:

Hoe een buttplug te gebruiken

Zoals bij alles wat je voor de eerste keer probeert, moet je natuurlijk niet met volle kracht springen. Wees voorbereid. 'Wacht niet tot de hitte van het moment om glijmiddelen, condooms, enz. In een rij te krijgen voordat de actie begint', waarschuwt Kat Van Kirk , Ph.D., gecertificeerd seksuoloog en inwonendeskundige bij adamandeve.com ​(U kunt altijd beide kopencondooms en glijmiddelvan de onze Kledingwinkel.)

Om te beginnen, zorg ervoor dat je erg opgewonden bent voordat je zelfs maar in de buurt komt van het inbrengen van een buttplug, zegt Honickman. Dit kan de sensatie minder schokkend en meer opwindend maken.

Neem vervolgens de tijd. Of je er nu een met een partner of alleen gebruikt, te snel een buttplug inbrengen kan echt pijn doen. Begin met het gebruik van uw vingers (zorg ervoor dat uw vingernagels getrimd zijn) om aan de sensatie te wennen. En zorg ervoor dat je vanaf het begin veel glijmiddel gebruikt, zegt Van Kirk. Door deze stappen te nemen, kun je ervoor zorgen dat je geen anale microschaafwonden krijgt, wat de pijn kan verergeren en mogelijk een infectie kan veroorzaken, zegt ze. Als u zich klaar voelt, steekt u het speeltje heel langzaam in uw rectum.

Als het eenmaal binnen is, kun je je eigen avontuur kiezen, zegt Van Kirk.

Hoewel sommige vrouwen het in en uit trekken (zoals je zou doen met een seksspeeltje gemaakt voor je vagina), zijn de pluggen ontworpen om een ​​gevoel van volheid in je rectum te creëren, zegt Van Kirk. Andere opties zijn onder meer het achterlaten voor 'dubbele penetratie' tijdens masturbatie, vaginale geslachtsgemeenschap, wederzijdse masturbatie of orale seks, zegt ze. Van Kirk zegt ook dat sommige vrouwen zo genieten van het gevoel dat ze ze dragen als ze geen seks hebben. Ieder zijn eigen seksuele avontuur.

Van Kirk stelt ook voor om de plug tijdens een orgasme snel te verwijderen voor een extra sensatie. Maar voel je vrij om te experimenteren met wat voor jou goed voelt.

Een paar veiligheidsmaatregelen om in gedachten te houden: 'Speel altijd met een anale plug met een uitlopende basis of snaar, zodat je hem gemakkelijk kunt terughalen als het spel klaar is', zegt Van Kirk. Steek ook nooit een speeltje of vingers in de vagina na anaal spelen zonder het eerst te wassen, zegt ze. Anders kunt u bacteriën in de vagina introduceren en een infectie oplopen.​

Verwant:9 dingen waar sommige mannen te bang voor zijn in bed

Wat te kopen

Voor beginners: Dit zeer betaalbare speeltje kost minder dan $ 6, wat geweldig is als je niet zeker weet of je al zin hebt in anaal spelen. Bovendien zorgt de met juwelen versierde basis ervoor dat het speelgoed niet te ver door je achterdeur glijdt en is het gemakkelijk te verwijderen.

Akstore Kleine Super Steel Fetish Plug Anale Kont Persoonlijke Sex Massager, $ 5,99, amazon.com

Voor gevorderde gebruikers: Met deze set van vier pluggen kun je je een weg omhoog werken, wat leuk kan zijn voor iemand die absoluut van buitdingen houdt.

LinkS Siliconen Buttplug, 4-delige Anale Trainer, $ 13,69, amazon.com