8 paar ondergoed dat niet door je yogabroek heen te zien is

Beste yoga slipje no-show ondergoed Calvin Klein / ExOfficio

Jij gaat naaryogaverschuiven, draaien en bewegen - maar dat is niet precies wat u wilt dat uw ondergoed doet terwijl u uw neerwaartse hond aantrekt.

Als je constant in savasana aan het kronkelen bent om je skivvies op hun plaats te krijgen of te maken hebt met een VPL-situatie op de eerste rij, is het misschien tijd om te kiezen voor een aantal basisprincipes die niet zo eenvoudig zijn.

Om je de ultieme ondergoed-update te brengen, vroegen weechte vrouwenyogi's om hun favoriete paren te onthullen. Waar het op neerkomt: deze aanbevelingen werken echt. (Vind meer innerlijke rust en bouw kracht op in slechts enkele minuten per dag met WH's Met yoga DVDLululemon Namastay Put Hipster Lululemon

De uber-populaireathleisurebrand ontwierp deze slip om 'met je mee te bewegen, zodat jij je op je vorm kunt concentreren'. Bovendien is de stof, die verkrijgbaar is in tinten als Nudie en Rose Quartz, indrukwekkend glad en heeft hij voorgevormde naden (zie je, wrijving!).

Lululemon Namastay Put Hipster, 18.00 uur,


Commando Classic microvezel string Commando

Als je het idee van gaan commando meer dan de handeling van, deze plak-aan-je-huid skivvies zijn er net-nauwelijks-genoeg. Er is geen elastiek, dus ze graven niet in je huid, en de doordachte snit van de stof voorkomt dat ze samenklonteren.

Bouw serieuze kracht op met deze yogaroutine van 30 minuten:

Commando Classic microfiber string, $ 22,00, Nordstrom

WINKEL

Under Armour Pure Stretch-string voor dames Onder pantser

Dit ondergoed is zo licht dat u er nooit van merkt - en niemand anders ook. Het super rekbare, antimicrobiële materiaal heeft een zoomvrij ontwerp voor een super onopvallende pasvorm.

Verwant:Iedereen is geobsedeerd door deze supercomfortabele bh's van $ 4

Under Armour Pure Stretch Thong voor dames, $ 12,00, Onder pantser

WINKEL

ExOfficio damesslip Give-N-Go ExOfficio

Nieuwsflits: een string is niet vereist om van de boomhouding af te komen. Als je meer dekking en DGAF wilt over het rocken van de oma-panty-look (en dat zou je niet moeten doen), voorkomen de uiterst zachte stof en comfortabele tailleband dat dit ondergoed schurkenstaten wordt. Bovendien zorgt de antimicrobiële stof ervoor dat je fris blijft ruiken, zelfs na een Bikram-zweetsessie.

ExOfficio Women's Give-N-Go Full Cut Brief, $ 9,00, Amazon

WINKEL

Calvin Klein onzichtbare string voor dames Calvin Klein

Dit ondergoed heeft je gedekt: de supergladde stof betekent geen sliplijnen en de pasvorm is zo belachelijk goed dat ze zelfs tijdens de meest agressieve zonnegroet op hun plaats blijven. Maar goed dat ze verkrijgbaar zijn in een handvol coole kleuren, zoals Cayman, Granada en Salt Lake, want je wilt ze elke keer dat je op je mat slaat, dragen.

Verwant:5 paar ondergoed dat onzichtbaar is onder een witte broek

Calvin Klein Dames onzichtbare string, $ 33,00, Amazon

WINKEL

Hanky ​​Panky dames string met lage taille Hansje Pansje

Ja, ze zijn van kant. En ja, ze zijn helemaaltrainingpassend. Dit slipje heeft niet voor niets een cult-achtige aanhang. Ze liggen perfect plat zodat ze niet te zien zijn onder je trainingsuitrusting en ze hebben precies genoeg rek zodat ze je bewegingen kunnen bijhouden.

Hanky ​​Panky dames string met lage taille (5-pack), $ 84,00, Amazon

WINKEL

Prachtige Edge Boy Shorts Wonderful Edge

Als je denkt dat een string je enige optie is, denk dan nog eens goed na. Deze zijn lasergesneden voor een perfecte pasvorm en hebben een siliconen voering die voorkomt dat het materiaal omhoog kruipt. Dus in plaats van een kledingstoring op te lossen, kunt u zich concentreren opje hoofdstand beheersen​

Verwant:Kate Middleton droeg net een paar supercomfortabele joggingbroeken in het openbaar

Wonderful Edge Boy Shorts, $ 16,00, Nordstrom

WINKEL

Drama Queen Women Drama koningin

Draag ze onder een kokerrok of een paaryoga broek, of allebei. En wanneer de leraar de hitte in de studio aanzwengelt, houdt het ademende materiaal je comfortabel.

Drama Queen Damesstring, $ 15,00, Amazon

WINKEL