8 beste Beach Waver-krultangen voor het bereiken van die diepe golven

krultang Christine Giordano

Als ik de zomer hoor, denk ik aan overgooiers, witte sneakers en strandgolven, zoals in het kapsel. Strandhaar is de ultieme zomerlook, wie gaat er tenslotte hun tijd verspillen aan het rechttrekken van hun haar om het uit te zweten en het te verpesten door later in een zwembad te springen?

Strandgolven zijn het midden tussen glad en gestrekt haar en het hoofdeinde waarmee je 's ochtends wakker wordt, en alleen omdat het klinkt en aanvoelt als een zomerse look, wil dat nog niet zeggen dat je ze niet kunt dragen in de herfst en winter ook.

Als je net zoveel van strandgolven houdt als ik, dan is hier een lijst met de beste strandwingers en krultangen met 3 cilinders om je te helpen pluisvrij golvend haar te krijgen.Bekijk galerij 8Foto's 1van 8Hot Tools Professionele Keramiek + Toermalijn Deep WaverHot Tools amazon.com$ 114,00 WINKEL NU

Als je je stylingtijd wilt verkorten, kies dan voor de Hot Tools Deep Waver. De krultang kan veel haar tegelijk laten zwaaien, en de warmtediezer kan oplopen tot 430 graden Fahrenheit.

tweevan 8Amika High Tide Deep Wavervriend sephora.com$ 120,00

Als je op zoek bent naar glanzende, kreukvrije golven, dan is de Amika Deep Waver het. De negatieve ionentechnologie verbetert de glans van je haar, terwijl de speciale mal van het strijkijzer je helpt die rare vlekken op je pas gestylede haar te voorkomen.

3van 8De roterende krultang met dubbele spanning van Beachwaver Co.Beachwaver Co. ulta.com$ 129,00

Als je hand snel vermoeid raakt tijdens het stylen, vermijd dan een zware krultang met 3 cilinders en investeer in plaats daarvan in de Beachwaver. Het is een roterende krultang die je haar in slechts een paar minuten in golven kan stylen. Het kan tot 210 graden celsius opwarmen.

4van 8Bed Head Wave Artist Deep WaverBed hoofd amazon.com$ 29,99 WINKEL NU

Deze diepe wankel combineert drie vaten tot één om u gebeeldhouwde strandgolven te geven zonder uw hand te verzwaren, en voor het geval u een beetje vergeetachtig bent, wordt het strijkijzer ook geleverd met een automatische uitschakelfunctie.

5van 8Hot Tools Professional Nano Ceramic Deep WaverHot Tools ulta.com$ 69,99

Als je van warm houdt om gemakkelijker en sneller te stylen, heb je deze letterlijke hete tool nodig. De Hot Tools Deep Waver is ontworpen met gepatenteerde technologie die een temperatuurdaling kan detecteren. Dus als je krultang om de een of andere reden begint af te koelen, werkt hij automatisch om de warmte te herstellen en het strijkijzer warm te houden.

6van 8Conair Double Ceramic Triple Barrel WaverConair amazon.com$ 22,03 WINKEL NU

Deze Conair Waver is gemaakt met dubbel zoveel keramisch materiaal in vergelijking met andere krultangen om gelijkmatige warmte af te geven en je haar glanzend te houden. Het wordt ook geleverd met een turboboost-instelling die een explosie van warmte levert aan die moeilijker te stylen plekken.

7van 8Bluetop Three Barrel KrultangBLUETOP amazon.com$ 25,29 WINKEL NU

Deze krultang met 3 vat kan zelfs de dikste haren aan. Het beschikt over een digitaal aanraakscherm waarmee u gemakkelijk tussen de warmte-instellingen kunt navigeren.

8van 8Conair MiniPro Ceramic Deep WaverConair ulta.com$ 100,00

Als u onderweg styling verwacht, past deze mini-diepe waver precies in uw tas en warmt hij in slechts 30 seconden op dankzij een gelijkmatige warmteverdeling en keramische technologie.

De volgendeDe datums en persoonlijkheidskenmerken van elk sterrenbeeld Assistent redacteur Jasmine Gomez is de assistent-redacteur bij ons en behandelt gezondheid, fitness, seks, cultuur en coole producten.