7 tips die ervoor zorgen dat je kuilen de hele dag fris blijven ruiken

hoe te voorkomen dat oksels ruiken Shutterstock

Welkom in het hoge zweetseizoen - een tijd van het jaar waarin normaal gesproken stankvrije meisjes hundeodorantalsof het niets is. Of het nu gebeurt terwijl je geniet van een drankje op het dak, de worm doet op een bruiloft in de buitenlucht of luiert op het strand, wij hebben jou. Volg deze hacks en je zult nooit meer falen voor de snuffeltest.

VERWANT:Hoe u zijdezachte oksels krijgt

Veeg 's nachts hoe te voorkomen dat oksels ruiken Shutterstock

Als je een anti-transpirant gebruikt (die zowel zweet alsgeur- deodorants blokkeren gewoon stank) probeer het 's nachts aan te brengen, zegt dermatoloog Lauren Eckert Ploch, M.D., een woordvoerder van de Amerikaanse Academie voor Dermatologie ​Antitranspiratiemiddelen gebruiken aluminium om je zweetklieren af ​​te sluiten, en door het in de avonduren aan te vegen (terwijl je niet transpireert), krijgen die zweetkanalen meer tijd om de effecten te absorberen. (Je kunt 's ochtends na het douchen ook nog een veegbeweging geven.)

Droog voordat u aanbrengt hoe te voorkomen dat oksels ruiken Shutterstock

De meesten van ons drogen zich nauwelijks af voordat ze op onze stankblokkering rollen en kleding aantrekken. Als je kunt, 'wacht dan ongeveer 15 minuten na het douchen voordat je een anti-transpirant gebruikt', zegt Ploch. Als je te laat komt, schiet dan op je pits met eenföhngedurende tien seconden om het droogproces te versnellen voordat u het aanbrengt.Wassen met benzoylperoxide hoe te voorkomen dat oksels ruiken Neutrogena

Zweet zelf ruikt niet - het zijn de bacteriën op je huid die dat wel doen. 'Antibacteriële middelen die bacteriën op onze huid verminderen, kunnen de lichaamsgeur verbeteren', zegt Ploch, die voorstelt om een ​​benzoylperoxide-douchegel te gebruiken als je extra bescherming nodig hebt. Een wijs woord: 'Het kan stoffen drogen en zelfs bleken, dus ik raad vrij verkrijgbare benzoylperoxide-reinigingsmiddelen aan in concentraties van minder dan 10 procent', zegt ze. Proberen Neutrogena Rapid Clear hardnekkige acne-reiniger ($ 8, amazon.com

VERWANT:Hier is waarom je wakker werd, druipend van het zweet

Zoek naar 20 procent spullen hoe te voorkomen dat oksels ruiken Waar is het

Als u bent geslaagd voor de 'klinische krachtbescherming'anti-transpirantenin het verleden bij de drogisterij, nu is het tijd om ze te proberen. Concentraties van 20 procent aluminium geven deze slechteriken een extra boost voor lange dagen. Dove Clinical Protection Anti-transpirant / deodorant, heldere toon ($ 6, drogisterij.com ) bevat vochtinbrengende ingrediënten die ook helpen om donkere vlekken veroorzaakt door het scheren te vervagen.

Probeer de Hand Sanitizer Hack hoe te voorkomen dat oksels ruiken Shutterstock

Je sliep uit, haastte je om je voor te bereiden op een vergadering van 9 uur 's ochtends, en terwijl je in de trein zit, raakt het je: geen deodorant. In een mum van tijd kan het vegen van een beetje bacteriebestrijdende handdesinfecterend middel onder je armen een oplossing voor de korte termijn zijn totdat je wat deodorant kunt scoren, zegt Ploch. (Sla dit over als u onlangs uw pitten heeft geschoren of in de was gezet - het zal verbranden!)

VERWANT:6 hygiëneproducten die u NOOIT met iemand mag delen

Spat een beetje drank hoe te voorkomen dat oksels ruiken Shutterstock

Hetzelfde concept hier: als je aan de bar bent en een snelle oplossing nodig hebt, kan het spetteren van wat van je wodka op de rotsen (een antibacterieel middel) in je putten je geur voor een korte tijd maskeren. (Doe het in de badkamer, of leef op de rand en spetter terwijl iedereen foto's maakt?) Blijf uit de buurt van wodka met een andere mixer dancitroenof je kuilen zullen een suikerachtige, plakkerige puinhoop zijn.

Schakel het merk in hoe te voorkomen dat oksels ruiken Geheim

Hoewel er geen onderzoeken zijn die bewijzen dat deodorantimmuniteit iets is, stopt anekdotisch soms een bepaald merk of een bepaalde geur gewoon met werken. (Geef de schuld aan je chemie,hormonen, wat dan ook - het lichaam is een raar beest.) Als je halverwege de zomer bent en het gevoel hebt dat je oude stok het gewoon niet meer snijdt, is het de moeite waard om een ​​nieuw merk of een nieuwe geur uit te proberen om te zien of het helpt. Eentje waar we nu van houden: Secret Outlast Xtend Clear Gel Volledig schone anti-transpirant / deodorant ($ 5,walmart.com​