7 dingen die mannen in de badkamer doen als je je afvraagt ​​wat er zo lang duurt

Gezichtshaar, Wenkbrauw, Tand, Snor, Kaak, Wimper, Scheren, Service, Persoonlijke verzorging, Humor, Shutterstock

Vrouwen zijn niet de enigen die een eeuwigheid in het toilet blijven.

Ik ben er trots op dat ik op doordeweekse ochtenden zo min mogelijk tijd in mijn badkamer doorbreng. Ik kan uit bed rollen, douchen, mijn tanden poetsen, me kleden en binnen 20 minuten de deur uit om te werken. (Het is oké als je op dit moment onder de indruk / een beetje opgewonden bent.)

Maar zoals veel gasten, zal ik, als ik wat vrije tijd over heb, een flinke hoeveelheid ervan in de commode doorbrengen zonder het zelfs maar te beseffen. Ik ga naar binnenknijp een broodkom dan 30 minuten later naar buiten, niet eens wetend wat ik daar in godsnaam al die tijd aan het doen was. Het is net een andere dimensie of zoiets.

Dus wat zijn we van plan? Hier zijn zeven tijdrovende dingen die sommige jongens in de badkamer kunnen doen die verder gaan dan je standaard plas- en poepscenario's.

1. Manscaping
Het kost tijd om je baard te trimmen, je wenkbrauwen te trekken en je borsthaar te trimmen. Het kost nog meer tijd omscheer je schaamhaar​Of u nu een elektrisch apparaat of een gewoon scheerapparaat gebruikt, u moet lichtvaardig te werk gaan. Elke man die geen schaamhaar schommelt, gestileerd na de fro van Bob Ross, heeft - terwijl hij subtiel door zijn penis en ballen navigeert - een visioen gehad waarin het scheerapparaat zijn scrotum opensnijdt. Soms is een spoedklus de moeite waard. Dit is niet een van die tijden.

2. Masturberen
Omdat ik alleen woon en overal in mijn appartement (en op elk moment van de dag) kan meppen, doe ik mezelf nooit in het toilet, tenzij ik thuis ben om mijn ouders te bezoeken. (Eerder vandaag kreeg ik wat Chinees eten bezorgd en had ik nog niet zo'n honger, dus ik wreef er een uit voordat ik bij mijn rundvlees en broccoli kwam. Niets werkt je eetlust op als een beat sesh! Hoe dan ook ...) Maar als je leeft met een man en deel een slaapkamer, de badkamer is de enige plek waar hij heen kan als hij er een wil neerhalen, tenzij je niet thuis bent. Als een man na een lange tijd ooit uit de badkamer komt en er een punt van maakt om naar voren te brengen dat hij worstelde met 'een echte beer van een sh * t daarbinnen' of iets dergelijks, is dat omdat hij vocht tegen de paarse helm krijger en wil er niet mee omgaan. Anders zou hij niet de behoefte voelen om proactief een excuus te verzinnen waarom hij daar zo lang heeft gezeten.

Overhemd, Kapsel, Kraag, Kin, Voorhoofd, Kaak, Orgel, Tand, Tong, Tempel,

3. Een dutje doen
Ik doe dit niet omdat ik niet schijt waar ik slaap of slaap waar ik schijt, maar ik heb genoeg vrienden die zeggen dat ze af en toe een korte dutje doen in de badkamer tijdens de werkdag. Ik heb ook gehoord dat kerels zo ontspannen zijn geworden na een puinhoop dat ze gewoon een paar minuten flauwvallen. (Ik heb ook gehoord dat mensen hartaanvallen en sterven in de ogenblikken na het passeren van een drol, dus als je denkt dat hij daar te lang in zit, zou ik niet aarzelen om naar hem te kijken.)

4. Je spullen gebruiken
Omdat velen van ons zich afvragen waarom je zo lang in de badkamer blijft, worden we nieuwsgierig en zullen we op een dag bijvoorbeeld een van je mooie lotions of wat dan ook bekijken. Dit kan ons naar een konijnenhol met Aveda-thema leiden, waar we bijvoorbeeld Nair over een klein deel van onze borst wrijven om te zien of het echt werkt ... terwijl we ooklipliner aanbrengenen kusjes uitblazen in de spiegel terwijl je dingen zei als: 'Wil je me neuken? Ik zou me neuken. ' Dit gevoel van nieuwsgierigheid is ook hoe ik de magie van etherische oliën van lavendel ontdekte. Ik kwam uit de badkamer van mijn vriend na het lezen van het etiket en zei: 'Zal dit me echt helpen kalmeren?' Nu stop ik het in mijn bubbelbaden aan het einde van een echt stressvolle dag.

Wit, Tand, Gezichtsuitdrukking, Iris, Kaak, Tong, Orgel, Snuit, Fotografie, Close-up,

5. Rechtstreeks chillen
Ik zou graag zien hoeveel tijd mensen meer in de badkamer doorbrengen nu smartphones zo alledaags zijn. Nu ik erover nadenk, de overgrote meerderheid van mijnTinder vegendoet zich voor terwijl ik op de commode zit. En onlangs opende ik een stom verhaal terwijl ik op de porseleinen troon zat en bracht uiteindelijk ongeveer 20 minuten door met het kammen van de hele website. Voor veel drukbezette mannen en gezinsmannen is hun tijd in de badkamer het rustigste moment van de dag, wanneer ze wat kunnen lezen of video's kunnen kijken - en daar maken ze graag gebruik van.

6. Primpen
Ik denk dat de meeste jongens je willen laten geloven dat we niet veel tijd besteden aan het doen van ons haar of het scheren van onze gezichten of wat dan ook, maar het kan zeker een tijdrovend proces zijn. Ik ken kerels die föhns, stijltangen, enz. Gebruiken. We worden niet alleen wakker met ons perfect gekapte haar, weet je.

Oor, blauw, lip, wang, kapsel, huid, kin, voorhoofd, schouder, wenkbrauw,

7. Huilen
Somsmannen huilen, en de badkamer is een veilige ruimte om dat te doen zonder dat andere mensen het weten. U kunt de douche of de gootsteen aanzetten om het deukende snikken te overstemmen. Helemaal niet dat dat deprimerend is ...

Alle gifs zorgen voor Giphy.com