6 kapsels waarmee u gekaard zult worden

kapsels om u er jonger uit te laten zien Shutterstock / Getty Images / Alyssa Zolna

kapsels om u er jonger uit te laten zien Shutterstock / Getty Images / Alyssa Zolna

We kennen allemaal de kracht van een goed kapsel. Maar kan je 'echt jaren van je gezicht afnemen? Gelukkig hebben de profs een paar trucjes voor de boeg om je look van te veranderen bleh naar MILF. Je kunt maar beter je ID klaarzetten!

Volumineuze uitbarsting met losse krullen

kapsels om u er jonger uit te laten zien Shutterstock

Had je maar een permanente waaier in je gezicht, zodat je je innerlijke Sasha Fierce volledig kon kanaliseren. Toch ademen grote, warrige golven de jeugd. 'Volumineuze uitbarstingen geven je een jeugdige, sexy uitstraling - denk aan Victoria's Secret-model of, beter nog,Queen Bey, ”Zegt Allyson Myette, een New England Goldwell haarkunstenaar. 'Golvend krullen doe wonderen om de aandacht af te leiden van zichtbare tekenen van veroudering, en bedek je gezicht ook op een manier waardoor het er smaller uitziet. '

Zijgevechte pony

kapsels om u er jonger uit te laten zien Getty-afbeeldingen

Nee, we hebben het niet over de botteponyvan je kindertijd. Deze gaan naar een hoek van je gezicht en verbergen rimpels rond je ogen en voorhoofd. Noem deze stijl het op één na beste Botox ​'Deze stijl kan elke gezichtsvorm transformeren om iemand er compleet anders uit te laten zien', zegt Myette. 'Wat ik geweldig vind aan het creëren van een pony voor klanten, is de manier waarop het bepaalde kenmerken laat zien en, afhankelijk van de kleur van het haar, de ogen van de klant kan laten uitkomen.'VERWANT: Hoe je een superleuke pony kunt knippen en stylen als je krullend haar hebt

Korte Bob

kapsels om u er jonger uit te laten zien Getty-afbeeldingen

Soms eenkortere wegis precies wat je nodig hebt om een ​​beetje leven in je lokken te blazen. 'Dit is het perfecte kapsel voor iemand die voelt dat zijn haar minder vol wordt', zegt Lauren E. Hack, mede-eigenaar van LAUREN + VANESSA salon in New York City. 'De stijl is veerkrachtig met een sterke omtrek, waardoor hij er volumineus uitziet, ongeacht de dikte.' Vraag je kapper om wat hoeken toe te voegen voor een onmiddellijke facelift. 'Vraag je kapper om een ​​gedeconstrueerde bob als je gaat knippen,' zegt Sheenon Olson, haarstylist voor beroemdheden en creatief directeur voor ATMA Miami ​'De lengte die u kiest, moet er een zijn die uw gezichtsvorm flatteert.' Voor rondere gezichten raadt hij een langere aanBob, terwijl korter beter is voor dunnere gezichten.

Leer hoe u thuis een geweldige haarcrème kunt maken:

Lang, schuin en gelaagd

kapsels om u er jonger uit te laten zien Shutterstock

​Blakebelichaamt die zorgeloze Californische sfeer, en haar strandachtige, golvende haar past precies daar bij, ”zegt Olson. Alleen al het lezen van die woorden doet ons denken aan lange zomerdagen toen we jonger en meer ontspannen waren en niet geplaagd werden door de plichten als volwassene. 'Vraag je kapper om je snit fris te houden met lange lagen die het gezicht omkaderen', zegt hij. Vraag voor minder volume om zeer weinig lagen aan de achterkant. 'Wat betreft de kleur, een natuurlijke sombere [subtiele ombre] is wat je zoekt om in de voetsporen van Lively te treden', zegt Olson. Je wilt die zonovergoten, maar niet bleekblonde toon.

Pixie

kapsels om u er jonger uit te laten zien Getty-afbeeldingen

Het korte kapsel geeft een mooi, edgy gevoel. Het laat ook je botstructuur zien en accentueert je jukbeenderen en kaaklijn. 'Soms kan te veel haar iemands gezicht overmeesteren, dus een korte pixie is op de juiste manier speels en sexy', zegt Myette. Vertel je kapper dat je het overal superkort wilt laten knippen, met de lengte iets langer aan de bovenkant en gelaagd richting de halslijn.

VERWANT:Hoe je er niet uit kunt zien als een complete ramp als je kort haar laat groeien

Donker en zwoel

kapsels om u er jonger uit te laten zien Getty-afbeeldingen

'Soms is de sleutel om er jonger uit te zien simpelweg de nadruk op iets anders te leggen', zegt Olson. Als je lichtgekleurde ogen hebt zoals Megan, kun je die jeugdige gloed krijgen door iets donkerder te worden dan jenatuurlijke haarkleur​'In dit geval gaat alle aandacht naar je verbluffende kuikens, wat precies het ding kan zijn dat je nodig hebt om die blijvende indruk in iemands geest achter te laten', zegt Olson. En als grijstinten beginnen binnen te kruipen, worden ze er door een donkere tint meteen uit gewassen.