5 redenen waarom je geen definitie in je benen ziet, hoe hard je het ook probeert

Waarom jij Getty-afbeeldingen

De meesten huilen in het aangezicht van de beendag, maar jij niet. Jij bent de gehurkte koningin, je houdt vanlunges, en je kuitverhogingen zijn geen grap. Maar ondanks dat je praktisch in de sportschool woont, zie je nog steeds niet de gewenste resultaten in je benen. Natuurlijk weet je dat je sterk bent, maar je zou er ook graag zo uit willen zien. Helaas krijgengebeeldhouwde poten a la Carrie Underwoodhet is geen eenvoudige taak. Hier gaat het misschien mis.

U Getty-afbeeldingen

Trainingen met lichaamsgewicht zijn geweldig om je te krijgenhartslagomhoog, maar ze zijn niet wat je benen zoeken. 'Je lichaam bouwt pas spieren op als het gestrest is', zegt Albert Matheny , R.D., C.S.C.S., mede-oprichter van SoHo Strength Lab en adviseur van. Hoewel krachttraining van het bovenlichaam zonder gewichten op een zeer hoog niveau kan worden gebracht, vereist training van het onderlichaam extra gewicht om grote veranderingen in magere spieren te zien, zegt hij. Dit komt doordat je onderlichaam sterker is dan je bovenlichaam (denk er eens over na, we lopen de hele dag met onze benen, niet met onze armen). Om resultaten te zien, voegt u gewicht toe aan uwbeen trainingenop een niveau dat uitdagend aanvoelt, maar niet onmogelijk. Ga gestaag door met het verhogen van de hoeveelheid gewicht die u gebruikt naarmate de bewegingen gemakkelijker worden.​ De slanke, sexy, sterke training DVD is de snelle, flexibele training waar je op hebt gewacht!)

Verwant:8 foto's die bewijzen dat zwaar tillen je niet 'omvangrijk' maakt

U Getty-afbeeldingen

Cardio is een belangrijk onderdeel van elke fitnessroutine, maar als uw resultaten MIA zijn, wilt u de loopband misschien een pauze gunnen. Je hebt waarschijnlijk gehoord dat het door elkaar halen van je fitnessroutine belangrijk is om je lichaam te laten raden, en dat is omdat het waar is, zegt Matheny. Je lichaam is adaptief, dus als je er een hoop van doetcardio-oefeningen- ten minste 20 minuten aan langdurige activiteit - en zonder krachttraining heb je een lage spiermassa. Overmatige spierkracht is in feite een belemmering voor cardioprestaties, aangezien overgewicht u vertraagt, en daarom vaak hardlopen kan ervoor zorgen dat uw benen weinig spiermassa vertonen.Nogmaals, de oplossing hier is krachttraining, zegt Matheny. Als je je spieren pusht om met een hoger percentage van hun capaciteit te werken, dan groeien ze.

Alles wat je nodig hebt voor deze billen- en beentraining is een mini-band:

U Getty-afbeeldingen

We weten dus dat je je spieren tot het uiterste moet pushen als het op kracht aankomt, maar ze naar een volledig bewegingsbereik duwen is net zo essentieel, zegt Matheny. Je zult nooit het volledige potentieel van je zienspierenals je ze niet op alle mogelijke manieren betrekt.

Een voor de hand liggende oplossing is letterlijk strekken voor en na de training. Maar het is ook belangrijk dat u voortdurend nieuwe bewegingen en oefeningen uitprobeert om uw spieren op de meest dynamische manier te richten. Dit kan zo simpel zijn als het uitproberen van een nieuwe lunge-variant of je aanmelden voor een Pilates-les.

Uw dieet is niet Getty-afbeeldingen

De meest trieste waarheid op aarde is dat je nooit alleen resultaten kunt behalen met fitness. Iedereen heeft spieren, maar wat bepaalt of we die spieren wel of niet kunnen zien, heeft te maken met de hoeveelheid vet op je lichaam, zegt Matheny. Natuurlijk kun je je lichaamsvet verlagen door te sporten, maar als het erom gaat dat percentage laag genoeg te krijgen om die spieren echt te zien, is het wat je eet dat echt telt.

Dat betekent vasthouden aan een dieet vanmagere eiwitten, groenten, complexe koolhydraten en fruit, zegt hij. Cheeseburgers en frietjes zullen (helaas) je kuiten en quads geen plezier doen.

Verwant: 5 vrouwen delen precies wat er nodig was om sixpack abs te vormen

Uw formulier kan wat werk gebruiken Getty-afbeeldingen

U kunt doen squats totdat je instort, maar als je formulier is uitgeschakeld, is het allemaal nutteloos. Als je oefeningen niet doet op een manier die de spieren goed richt, zie je niet de resultaten die je wilt, zegt Matheny. Haalt u uw #quadgoals niet? Doe wat onderzoek om te zien hoe de juiste vorm er echt uitziet. Pak dan de volgende keer dat je naar de sportschool gaat een plekje bij de spiegels om jezelf te bekijken. Als je je nog steeds minder zelfverzekerd voelt, overweeg dan om een ​​trainer of fitnessinstructeur te vragen of ze je kunnen helpen corrigeren.