5 ongelukkige dingen die kunnen gebeuren als je seks hebt in een bubbelbad

hot tub seks shutterstock / Alyssa Zolna

Vies worden is leuk, maar seks in een bubbelbad tilt het naar een ander niveau dirrty. Voorbeeld: A New York Post artikel meldde onlangs dat een spa in Queens wordt overspoeld door geile mensen die nat en wild willen worden in hun badkuipen. (We vermoeden dat ze daar niets van hebben gehoord waardoor meer dan 200 mensen ziek waren van de veteranenziekte - yarf.)

Afgezien van het feit dat als u het in eender welk water krijgt, uw risico op eenDWS, een vluggertje in de jetstreams wordt geleverd met een eigen set angstaanjagende problemen voor je vrouwelijke delen , zegt gynaecoloog Diana Hoppe, M.D., auteur van Gezonde seksdrive, gezonde jij.

Dus hier is onze hot tub PSA. Een speelse dip kan je achterlaten met:

1. Een schimmelinfectie of UTI
Chloor en andere chemicaliën die in de kuip worden gebruikt, kunnen knoeien met de PH van je vagina en andere goede bacteriën doden, waardoor slechte bacteriën kunnen binnendringen en misschien een irriterende infectie veroorzaken, zegt Hoppe.

VERWANT: De 9 ergste dingen over seks op het strand

2. Een SOA
Hoewel overgebleven gonorroe daar waarschijnlijk niet ronddrijft, chemicaliën in de hot tub zal niet steriliseer de SOA's die uw partner bij zich heeft. Dus, ondanks wat die schattige cabana-jongen je vertelde, kun je nog steeds eenURENvan de persoon met wie je seks hebt onder de bubbels.

3. Een uitslag
Besteed voldoende tijd aan het kloppen van laarzen in een bubbelbad en u kunt pseudomonas folliculitis (ook bekend als bubbelbad) ontwikkelen. uitslag ) van bacteriën in het water. Deze uitslag ziet eruit als jeukende, rode bultjes op uw huid, maar verdwijnt meestal binnen een paar dagen vanzelf. Opluchting.

4. Een ongeplande zwangerschap
Nou, niet meteen. Maar water kan ervoor zorgen dat het condoom eraf glijdt. Bovendien kunnen chemicaliën zoals chloor latex minder effectief maken. 'Beschouw condooms niet als een onfeilbare vorm van anticonceptie onder water', zegt Hoppe.

VERWANT: Deze vrouw werd zwanger van anale seks

5. Grote pijn
Tenzij je seks hebt in een bubbelbad vol glijmiddel (#goals), het is niet de gladde, natte ervaring die je je kunt voorstellen. De waarheid is dat water de natuurlijke smering van je lichaam kan oplossen, wat kan leiden tot pijnlijke nook. Ow

BRB, douchen voorjaarsvakantie 2005 weg.