5 manieren om te handelen wanneer u in de verleiding komt om uw partner te bedriegen

Comfortabel, Zitten, Gezichtshaar, Trui, Baard, Schoot, Snor, Lezen,

Dit artikel is geschreven door Stacy Ison en geleverd door onze partners op YourTango

Misschien viel iemand op het werk of iemand in de stad je aandacht op. En hoewel, ja, je houdt van je partner en wil je niet bedriegen, je houdt ook van de manier waarop die andere persoon je laat voelen en bent nieuwsgierig naar hoe het zou zijn om seks met hem of haar te hebben.

Nou, naar mijn professionele mening als levenscoach is het oké om deze gedachten te hebben. We zijn allemaal seksuele wezens, en vechten tegen die gevoelens druist in tegen de essentie van wie we zijn. Ik heb gemerkt dat hoe meer je je verzet tegen bedrog, hoe slechter je je voelt.VERWANT: Ik (hoorde dat ik had) een gekke sex-ravotten nadat ik mezelf per ongeluk had bedekt

Maar als het idee van valsspelen vaker in je opkomt dan je zou willen, betekent dat niet noodzakelijk dat je ernaar moet handelen. Hier zijn vijf manieren om met uw verlangen om te gaan voordat u all-in gaat:

1. Schaam je seksuele gedachten of gevoelens niet
Geloof het of niet, de eerste stap om met die bedrieglijke gedachten om te gaan, is aardig voor jezelf zijn. Misschien vind je het niet leuk wat je voelt voor iemand anders dan je partner, maar het gebeurt. Onthoud gewoon dat u die gedachten kunt accepteren zonder ernaar te handelen.

2. Begrijp hoe u en uw partner bedrog definiëren
U realiseert zich misschien niet dat u en uw partner verschillende definities van ontrouw kunnen hebben. Als je dit niet met hem of haar hebt besproken, zou je verbaasd kunnen zijn over wat zij als te ver gaan.

Bijvoorbeeld een recente studie die in het tijdschrift is gepubliceerd Persoonlijkheid en individuele verschillen ontdekte dat vrouwen meer jaloers zijn op emotioneel bedrog, terwijl mannen meer jaloers zijn op seksueel bedrog.

3. Gebruik uw bedroggedachten om uw relatie te verbeteren
Je zou kunnen denken dat gedachten over valsspelen jou van je partner kunnen scheiden of tot ontrouw kunnen leiden. Maar uw gevoelens voor iemand anders kunnen dienen als een aanwijzing dat de vonk in uw huidige relatie aan het uitsterven is.

VERWANT: 9 manieren om ermee om te gaan als u zich realiseert dat u de andere vrouw bent

Denk na over wat de persoon in wie je geïnteresseerd bent, je geeft en wat je partner niet doet. Verlang je naar meer aandacht, waardering en TLC? In dat geval is de persoon aan wie je denkt gewoon een weerspiegeling van wat je mist en weer terug wilt. Als u uitdrukt wat u mist in uw relatie met uw partner, zult u de vruchten plukken van open communicatie.

4. Laat uw relatie verschuiven - of eindigen
Als je trouw blijft aan je behoeften en je partner hetzelfde doet, kan het zijn dat je verwachtingen niet overeenkomen en dat het tijd is om ermee op te houden.

Vaak zijn we aan het begin van een relatie niet eerlijk over onze seksuele of emotionele behoeften, omdat we bang zijn dat we onze partner zullen verliezen. Maar het is nooit te laat om eerlijke communicatie te beginnen.

VERWANT: De ENIGE emotie die je nodig hebt om je huwelijk te redden van een affaire

Als je echt een andere seksuele partner wilt, vertel het dan aan de persoon met wie je samen bent. Misschien wil hij lid worden van of akkoord gaan met een niet-vragen-niet-vertellen-beleid. Maar de beslissing om andere seksuele partners te hebben, zou iets moeten zijn waar jullie allebei mee akkoord gaan. Als een van jullie het gevoel heeft dat je toegeeft aan de ander, ontstaat er wrok.

Als uw behoeften niet overeenkomen met die van uw partner, is de relatie misschien op zijn beloop. Er is geen schuld. Geen van u heeft gelijk of ongelijk als u eerlijk blijft. Maar misschien is het tijd om wat je uit deze relatie hebt geleerd te nemen en door te gaan naar een nog grotere.

5. Doe niet alsof
Het kost veel energie en stress om je ware gevoelens in je relatie te verbergen. Je moet eerlijk tegenover jezelf (en je partner) erkennen wat je opwindt en gelukkig maakt.

Dus ontspan je gewoon als je seksuele gedachten over iemand anders hebt. Het betekent niet dat je een slecht persoon bent (of dat jij werkelijk wil vals spelen). Pauzeer gewoon, bedenk waarom je deze gedachten over een affaire hebt, en deel dat verlangen met je partner. Vertel hem wat u denkt dat er ontbreekt in uw relatie, zodat u uw partner of uzelf niet verraadt.

Stacy Ison is een Certified Law of Attraction Life Coach. Neem contact met haar op via Onzichtbare muze voor meer duidelijkheid over wat u wilt en hoe u een nog betere relatie kunt hebben met uw partner en uzelf.