5 karaktereigenschappen waar je volledig mee te maken hebt als je een Boogschutter-teken bent

Astrologisch teken van Boogschutter Jutta KussGetty-afbeeldingen

Boogschutter is geen beruchte naam in de dierenriem, zoals Schorpioen of Leo. In plaats daarvan vlieg je een beetje onder de radar, terwijl je je Sag-ding doet, terwijl alle anderen helemaal opgewonden raken over het feit dat het hun seizoen is.

Maar Boogschutter is een complexer teken dan de meeste mensen beseffen, mké? Om nog maar te zwijgen, er is nog veel meer op astrologisch gebied dat in uw persoonlijkheid past, zoals uw geboorte- en gevorderde grafieken , jouw maanteken , en jouw Saturnus komt terug , maar als je zonneteken Boogschutter is, is het een BFD.

Gelukkig voor jou, het Boogschutterseizoen is nu aan de gang (het loopt van 22 november tot 21 december), waardoor het jouw tijd is om ** te schitteren **. Je hebt waarschijnlijk een goed idee van wat het betekent om een ​​Boogschutter te zijn, simpelweg gebaseerd op het lezen van je maandelijkse horoscoop en, weet je, je leven leiden. Maar er zijn enkele essentiële eigenschappen die elke Sag deelt - en die je zou moeten weten.Hier zijn de belangrijkste tekenen dat je een Boogschutter bent - en hoe een Boogschutter zijn je leven kan beïnvloeden, aldus Donna pagina , een gecertificeerde astroloog in Atlanta.

1. U wilt de waarheid, de hele waarheid en niets dan de waarheid.

Natuurlijk doet de waarheid soms pijn (Lizzo liegt niet). Maar je weet diep in je buik dat weten wat is werkelijk omhoog is beter dan voorgelogen te worden - zelfs dat betekent dat je wordt verteld dat je geen rood leer van top tot teen kunt trekken. 'Bij sags gaat het erom heel eerlijk te zijn en in de buurt te zijn van mensen die bereid zijn de waarheid te vertellen', zegt Page.

2. U wilt niet gebonden zijn aan iets

Verwant verhaal

Het idee om de rest van je leven één baan te hebben of bij één persoon te werken, kan een beetje… veel zijn om te nemen. Dat betekent niet dat je je niet kunt binden - je wilt er gewoon zeker van zijn dat je echt (echt) iets of iemand leuk vindt voordat je all-in gaat. 'Sags hebben de essentie dat ze niet in de val willen lopen', legt Page uit.

3. Je vindt het leuk om van alles een beetje te doen.

Het is cruciaal voor u om nieuwe dingen uit te proberen en de vrijheid te hebben om te gaan waar en wanneer u maar wilt. Het leven is te kort om niet naar buiten te gaan en alles te ervaren. PSA: Iedereen die je probeert tegen te houden, is Vast en zeker wordt gestoomd.

Op zoek naar een kleine carrièreverandering? Ik weet dat je dat bent, dus hier is de beste baan voor uw sterrenbeeld

4. Je wilt een wandelende encyclopedie zijn.

'Sags hebben een honger naar kennis', zegt Page. Je hunkert naar reizen en avontuur, terwijl je onderweg nieuwe weetjes opdoet. Weekendtrip naar Arizona om in een yurt te verblijven en gezonde badmeditaties te doen? Je bent daar.

Oh, en je kunt net zo goed stoppen bij een stadsbar om te zien hoe het lokale leven er echt uitziet. 'Je weet dat je een Sag bent als je, wanneer het leven op je begint te imploderen, een weekend weggaat om een ​​plek te zien waar je nog nooit bent geweest en je volledig opgeladen terugkomt', zegt Page.

5. Jij bent het leven van het feest.

Niet om op te scheppen of zo, maar mensen worden gewoon tot je aangetrokken. Dankzij al je avonturen ben je een geweldige verhalenverteller (zie: yurttrip) en kun je regelmatig mensen wegblazen met je unieke verhalen. Je bent ook van nature hilarisch en totaal magnetisch.

Dus ja, het is best goed om jou te zijn. Maar dat wist je al.

Korin Miller is een freelanceschrijver die gespecialiseerd is in algemeen welzijn, seksuele gezondheid en relaties, en levensstijltrends, met werk in Men's Health, our, Self, Glamour en meer.