5 karaktereigenschappen Alle sterrenbeelden van Vissen hebben gemeen

Astrologisch teken van Vissen Jutta KussKanaal 4

Een Vissen zijn is een BFD voor zover astrologie gaat. Je bent aan het einde van de dierenriemcyclus, dus je bent in wezen verantwoordelijk voor het inpakken van dingen op een hoog niveau, voor zover vibes uit het universum gaan. (Maar geen druk!)

Zeker, je hele persoonlijkheid is dat niet totaal gebaseerd op het zijn van een Vissen. Er zijn tal van andere astrologische factoren die ervoor zorgen dat u wie u bent, behalve uw zonneteken. Daar is uw geboorte- en gevorderde grafieken , jouw Maanteken , en jouw Saturnus komt terug -om er een paar te noemen. Dat gezegd hebbende, lid zijn van de visfam zegt veel over jou.

ICYDK, Vissen seizoen loopt van 19 februari tot en met 20 maart, dus het is jouw tijd, schat! Je hebt waarschijnlijk een idee van wat Vissen zijn inhoudt door je horoscoop te controleren en je op de reg te schrijven, maar er is wat basisinformatie over de kenmerken van je bord die elke Vissen zou moeten kennen.Dus, zonder verder oponthoud, bekijk deze vijf hoofdkenmerken van de sterrenbeelden van Vissen - plus, hoe ze uw leven kunnen beïnvloeden - volgens Donna pagina , een gecertificeerde astroloog in Atlanta

1. Mensen zeggen misschien dat je dat bent een dromer - en ze hebben gelijk.

  Natuurlijk, je houdt ervan om de ruimte te nemen en na te denken over hoe het zou zijn om een ​​inkomen op Kardashian-niveau te hebben, maar dat is niet alles. Vissen zijn in staat om oplossingen te bedenken voor dingen waarvan andere mensen denken dat ze onmogelijk zijn, of het nu een probleem is thuis of op wereldschaal. Wat het ook is, je noedel zit op de kist.

  Terwijl je droomt, waarom zou je in 2020 dan niet de droomvacay voor je sterrenbeeld bekijken?

  2. Je hebt de gave om dingen rechtvaardig te maken stromen

  Vissen is een waterteken, en daar word je super door beïnvloed. Je bent in feite een expert in het noemen van onnodige stappen als je ze ziet (zoals, waarom Doen je moet je lichten en donker in de was scheiden als alles goed samen wast?). Gemakkelijkere manieren vinden om alledaagse taken aan te pakken en het leven zo veel eenvoudiger te maken ding

  3. Je bent gevoelig.

  Verwant verhaal

  Dit is per se geen slechte zaak. (Mensen weten dat ze tenslotte op je kunnen rekenen om gelukkige tranen te vergieten op hun bruiloft!) Daarnaast betekent Vissen zijn dat je echt emotioneel verbonden bent met jezelf en de mensen om je heen - en ja, dat kan soms overweldigend zijn.

  Je bent er vaak zo gefocust op er te zijn voor iedereen (letterlijk, iedereen) dat je erom geeft dat je soms emotioneel te dun wordt. Weten wanneer je een beat moet nemen en een stap terug moet doen, is cruciaal voor je eigen welzijn, mkay?

  4. Je bent helemaal romantisch.

  Je hebt veel liefde in je hart en je wilt die liefde delen. Niet op je eigen hoorn toeten of zoiets, maar het schopt een grote a ** om een ​​relatie met jou te hebben. Je doet er alles aan bij speciale gelegenheden en bent altijd in de weer om mijlpalen in relaties te vieren, zoals de eerste keer dat je samen Netflixed en chilleerde. (Wat? Iedereen doet dat niet? Ze lopen iets mis.)

  5. Je bent medelevende AF.

  Wil je van de wereld een betere plek maken? Natuurlijk doe je dat. Het is zelfs een van uw grootste drijfveren als het gaat om alledaagse beslissingen. Je bent goed in het helpen van kansarmen, zoals vrijwilligerswerk bij je plaatselijke dierenasiel of het starten van een GoFundMe om een ​​zieke vriend te helpen.

  Korin Miller is een freelanceschrijver die gespecialiseerd is in algemeen welzijn, seksuele gezondheid en relaties, en levensstijltrends, met werk in Men's Health, our, Self, Glamour en meer.