4 voedingsmiddelen die buikvet verbranden

verbranden-buikvet.jpeg

Dit artikel is opnieuw gebruikt met toestemming van Preventie

Het geheim van blijvend gewichtsverlies komt niet neer op ingewikkelde calorietellingen en gimmicks om af te vallen. In plaats daarvan gaat het erom te werken met de natuurlijke honger- en slaapritmes van je lichaam om het hunkeren naar verlangen te beteugelen, vet te verbranden en je energieniveau omhoog te laten schieten.

Onderzoek toont aan dat de innerlijke eet-en-slaapklokken van ons lichaam volledig in de war zijn geraakt, dankzij signalen die we de hele dag met het verkeerde voedsel sturen. Het resultaat: je zit gevangen in een 'vetcyclus': een constante stroom hongerhormonen die je onbedwingbare trek bijna onweerstaanbaar maakt. Maar als je je afstemt op de natuurlijke eet- en slaapschema's van je lichaam, kun je eigenlijk - eindelijk - 'vaarwel' zeggen tegen je buik.Preventie revolutionair Buiksmeltdieet legt de wetenschap uit waarom een ​​goede nachtrust je helpt te verliezen terwijl je slaapt, en hoe het eten van het juiste voedsel op het juiste moment de behoefte van je lichaam aan brandstof en smaak kan bevredigen.

Eet deze voedingsmiddelen om beter te slapen, meer af te vallen en je buikvet te laten smelten. Hier leest u hoe u aan de slag gaat!

Vis
Wanneer uw dieet een tekort heeft aan omega-3 vetzuren - een veel voorkomende voedingsstof in vissen - wordt uw pijnappelklier - een klier in uw hersenen die helpt bij het reguleren van uw zenuwstelsel - weggegooid, wat leidt tot veranderingen in de productie van melatonine, uw slaaphormoon. Mensen met een omega-3-tekort slapen niet tijdens hun gebruikelijke rustperiodes, wat kan leiden tot zaken als ongezond eten 's avonds laat.

Vis is ook rijk aan eiwitten, waarvan eerder onderzoek heeft aangetoond dat het je eetlust kan stillen. Je verbrandt zelfs meer calorieën door eiwitten te verteren dan wanneer je vetten of koolhydraten eet. Bovendien kan het eten van meer omega-3 vetzuren de gezondheid van het hart verbeteren en het risico op dementie verlagen.

Noten
Deze peulvruchten zijn een geweldige bron van magnesium die de stemming stimuleert. En door er meer van te eten, kunnen mensen met slaapproblemen 's nachts vredig slapen, volgens een studie uit 2010 die in het tijdschrift is gepubliceerd. Magnesiumonderzoek ​De ene groep van de 100 werpers boven de 51 kreeg 320 milligram magnesium per dag, terwijl de andere groep een placebo kreeg. Na zeven weken sliepen degenen die magnesium slikten beter - wat uit onderzoek blijkt dat dit kan leiden tot minder overeten en gewichtstoename. Als bonus hadden de vrouwen lagere niveaus van gevaarlijke ontstekingen, een malafide reactie van het immuunsysteem die betrokken is bij hartaandoeningen, kanker, diabetes en de ziekte van Alzheimer.

Melk
Het blijkt dat melk een lichaam echt goed kan doen als het gaat om buikvet. Een onderzoek uit 2010 door onderzoekers van de Universiteit van Alabama in Birmingham wees uit dat onder een groep van meer dan 100 vrouwen in de pre-menopauze het vetgehalte aanzienlijk was verminderd bij degenen die het meest calciumrijke voedsel consumeerden. Sterker nog, voor elke 100 milligram calcium die ze per dag consumeerden (dat is een halve kop softijs bevroren yoghurt), verloren ze een centimeter intra-abdominaal vet - het echt slechte spul dat in en rond je inwendige organen is gestopt en is gekoppeld tot hogere percentages hartaandoeningen en kanker.

Calcium kan u ook helpen slapen als u de neiging heeft om wakker te worden door spierpijn of krampen - het mineraal helpt, samen met calcium, spierzenuwen en -vezels te ontspannen.

Kersen
Eet rond het slapengaan een paar zure Montmorency-kersen. Deze kersen zijn een van de vele plantaardige bronnen van melatonine, het slaaphormoon. Hoewel er geen bewijs is dat ze je zullen helpen in slaap te vallen, hebben onderzoeken aangetoond dat voedingsmiddelen zoals deze (zoals bananen) de melatoninespiegel in het lichaam kunnen verhogen. Melatonine helpt niet alleen om te slapen, maar het is ook een krachtige antioxidant die ook gewichtsverlies kan bevorderen.

Bestel uw exemplaar van het Buiksmeltdieet vandaag!

Meer van Preventie
13 voedingsmiddelen die het metabolisme stimuleren om altijd bij de hand te houden
Dit is je lichaam op al het light frisdrank dat je drinkt
20 supergezonde smoothierecepten