4 verrassende dingen die uw eetlust kunnen verhogen

wh-verrassende-dingen-puinhoop-eetlust.jpg Shutterstock

Zelfs als u over het algemeen bent afgestemd op uw eetlust, zijn er een paar minder voor de hand liggende factoren die uw eetlust beïnvloeden waarvan u zich misschien niet eens bewust bent. Lisa Young , Ph.D., R.D., auteur van Het Portion Teller Plan , legt vier verrassende dingen uit die u misschien hongeriger maken. Pas op voor deze stiekeme wegversperringen om af te vallen.

Airconditioning
Weet je hoe je in de winter meer eet en misschien zelfs een paar kilo aankomt tussen november en februari? Welnu, als u uw zomermaanden doorbrengt met het blazen van uw a / c om aan de hitte te ontsnappen, ziet u misschien iets soortgelijks gebeuren. 'We hebben de neiging om meer te eten bij lage temperaturen omdat ons lichaam probeert warm te blijven', zegt Young. Probeer eens een raam open te zetten om wat frisse lucht te krijgen in plaats van uw airconditioning 24/7 te laten stralen. Uw portemonnee en je taille zal je dankbaar zijn.

MEER: 8 tips die het gemakkelijker maken om te stoppen met eten als je vol zitUw medicijnen
Bepaalde recepten, vooral antidepressiva, kunnen uw eetlust vergroten, zegt Young. 'Natuurlijk reageert iedereen anders op medicijnen, maar over het algemeen worden antidepressiva in het bijzonder in verband gebracht met een verhoogde eetlust.' Uw beste gok: zorg ervoor dat u uw arts of dermatoloog naar alle bijwerkingen van uw medicijnen vraagt, zodat u precies weet waarmee u werkt. Hoewel uw algehele gezondheid natuurlijk belangrijker is dan of u al dan niet een paar kilo aankomt, kan uw arts u mogelijk overzetten naar een andere Rx die geen eetlustopwekkende resultaten heeft.

Supplementen
Net als voorgeschreven medicijnen kunnen supplementen mensen op verschillende manieren beïnvloeden. 'Van bepaalde voedingssupplementen en kruidensupplementen, dat wil zeggen de vrij verkrijgbare vitamines die je in reformwinkels krijgt, is aangetoond dat ze bij sommige mensen de eetlust verhogen', zegt Young. Als u nieuwe pillen begint te slikken, moet u uw hongerniveaus nauwlettend in de gaten houden om te zien of ze lijken te zijn beïnvloed.

MEER: Het geheime ingrediënt dat u kan helpen af ​​te vallen

Uw trainingsroutine veranderen
Het is een goede zaak om het af te wisselen - door uw trainingen te veranderen, blijft alles fris, waardoor u uw fitnessgewoonte op de lange termijn kunt volhouden. Dat gezegd hebbende, het uitproberen van nieuwe oefeningen kan ook uw eetlust vergroten. 'Als je je trainingspatroon verandert, kun je je aanvankelijk hongeriger gaan voelen, simpelweg omdat je lichaam aan het wennen is aan een nieuw normaal en dat kan van invloed zijn op je eetlust', zegt Young. Probeer een eet- en bewegingsdagboek bij te houden, zodat u beter kunt bijhouden hoeveel u eet in verhouding tot hoeveel u traint.

MEER: 4 Food Journal-fouten die u misschien maakt