4 kruiden die u kunnen helpen af ​​te vallen

kruiden-afvallen.jpeg

Specerijen zijn vaak de geheime ingrediënten die zelfgemaakte maaltijden zo geweldig laten smaken, maar ze kunnen ook de sleutel zijn om uw doelstellingen voor gewichtsverlies te bereiken. Terwijl onderzoek suggereert dat vrijwel alle kruiden en specerijen gunstig zijn voor het laten vallen van kilo's (sindsde toegevoegde smaak kan u helpen meer tevreden te zijn met caloriearm voedsel), zijn sommige bijzonder handig om aan je voorraadkast toe te voegen als je op een missie bent om af te slanken. 'De sleutel is dat al degenen waar we het over hebben voor gewichtsverlies of onderhoud ontstekingsremmende eigenschappen hebben en een smaakprofiel dat kan helpen de algehele calorie-inname te beperken', zegt Jaclyn London, M.S., R.D., senior klinisch diëtist bij Mount Sinai Hospital ​Met dat in gedachten, zijn hier vier kruiden om nu te proberen.

Chili poeder
De capsaïcinoïden in gekruid voedsel vormen een dubbele bedreiging voor het afvallen, zegt Londen. Ze verhogen het energieverbruik van het lichaam en zorgen er ook voor dat u langzamer eet, wat kan betekenen dat u in het algemeen minder eet. Studies hebben ook gesuggereerd dat het eten van voedsel dat capsaïcinoïde bevat, ertoe kan leiden dat u meer plantaardig voedsel hunkert (in tegenstelling tot vetrijke opties zoals vlees).

MEER: Verbrand meer vet in twee eenvoudige stappenGemalen gember
De ontstekingsremmende eigenschappen van gember helpen de insulinegevoeligheid te bevorderen, zegt London. Dit helpt de vetzuren in het bloed te verminderen en de bloedsuikerspiegel te normaliseren, die beide de gewichtsstabiliteit bevorderen. Londen stelt voor om gemalen gember op Aziatisch geïnspireerde wokgerechten te strooien of het te mengen met wat Griekse yoghurt met bessen.

Kurkuma
De laatste tijd krijgt deze specerij, die vaak wordt aangetroffen in Indiase currygerechten, veel aandacht vanwege de groeiende lijst met gezondheidsvoordelen. 'Voor gewichtsverlies speelt het een rol bij de differentiatie van vetcellen, waardoor ze niet worden gevormd of kleiner worden', zegt London. Probeer bloemkool en broccoli met kurkuma te mengen voordat u ze roostert.

Knoflook poeder
Het opladen van dit ingrediënt doet misschien niet veel voor je adem, maar het zal wonderen doen voor je taille. Ten eerste kan de sterke smaak je helpen kleinere, langzamere happen aan de eettafel te nemen, waardoor mogelijk te veel eten wordt voorkomen. Bovendien heeft onderzoek ook aangetoond dat wanneer je knoflook eet, je lichaamstemperatuur stijgt - wat kan helpen om je metabolisme te versnellen, zegt London.

MEER: Hoe het kijken naar 'The Mindy Project' kan helpen om gewichtstoename te voorkomen