36 beroemdheden die bij hun bedriegende partners bleven

Clive Davis en Recording Academy Pre-GRAMMY Gala - Inside Kevin MazurGetty-afbeeldingen

Geef het toe: elke keer dat je hoort van een beroemdheidsschandaal, vraag je je meteen af ​​of ze bij elkaar blijven. Veel beroemde koppels stoppen ermee onmiddellijk nadat ontrouw toeslaat, terwijl anderen proberen het te laten werken. (Geen oordeel, hoe dan ook!)

Deze beroemdheden hebben een aantal serieus moeilijke tijden meegemaakt, en sommige zitten er nog steeds voor de lange termijn.

Bekijk galerij 36Foto's Beroemde waarnemingen in New York City - 27 september 2018 ECPGetty-afbeeldingen 1van 36Sarah Jessica Parker en Matthew Broderick

De Seks en de stad ster laat Matthew wegkomen met een stel bedriegen tijdens hun huwelijk , en zelfs toen die geruchten rond 2008 bevestigingen werden, bleef ze nog steeds bij hem om het huwelijk te laten slagen. Het echtpaar heeft samen drie kinderen.

2018 Autisme spreekt Familie EckenrothGetty-afbeeldingen tweevan 36Pink en Carey Hart

Hoewel Carey in 2008 afdwaalde, bleef Pink bij haar man staan, denkend dat hij een geweldige vader en echtgenoot zou zijn die vooruit zou gaan. Ze hebben een paar hindernissen meegemaakt - uit elkaar gaan, geruchten over vreemdgaan, een huwelijk en een scheiding - maar ze hebben hun weg terug gevonden en voeden nu hun twee kinderen samen op.

Bekijk What Happens Live - Seizoen 13 BravoGetty-afbeeldingen 3van 36Brittany Cartwright en Jax Taylor

Nadat Jax inderdaad vals speelde tijdens seizoen 6 van Vanderpump-regels Met SURver Faith Stowers kon Brittany niet toestaan ​​dat haar hart hem in de steek liet. Sindsdien heeft ze hem een ​​tweede kans gegeven en het paar is momenteel verloofd. 'Ik zie hem elke dag moeite doen en hij heeft de manier waarop hij me behandelt, de manier waarop hij tegen me praat, de manier waarop hij naar me luistert, volledig veranderd. Elk ding over onze relatie is beter, ' zij zei Ons wekelijks terug in 2018.

Europese filmprijs 1999 Gisela SchoberGetty-afbeeldingen 4van 36Melanie Griffith en Antonio Banderas

Geruchten over een scheiding waren in 2012 in de lucht nadat Antonio werd betrapt op bedrog op Melanie. Bovendien was het vermoedelijk ook niet zijn eerste daad van ontrouw. Ondanks alles vergaf ze hem en probeerde ze aan hun huwelijk te werken voordat ze uiteindelijk uit elkaar gingen in 2014.

61e jaarlijkse GRAMMY Awards - Aankomsten Steve GranitzGetty-afbeeldingen 5van 36Kylie Jenner en Travis Scott

Nadat YouTube-sensatie Christian Adam G dreigde dit paar uit elkaar te halen, verdedigden zowel Kylie als Travis zichzelf en hun familie. Kylie werd actief op YouTube en Instagram en zei: 'Idk als dit echt een sociaal experiment is voor sommige mensen, maar je knoeit met echte mensen, echte relaties, echte familie.' Waarheid. Of er nu wel of niet vals speelde of niet, Stormi's vader en moeder kwamen weer bij elkaar en lieten het hen niet wiegen.

2012 Teen Choice Awards - Backstage en publiek Kevin Mazur / TCA 2012Getty-afbeeldingen 6van 36Selena Gomez en Justin Bieber

Toen dit populaire duo samen was van 2011-2014, werd dat gemeld Justin had Selena bedrogen de hele tijd - maar ze bleef toch een aantal jaren bij hem. Hoewel ze niet lang stand hielden, was ze er zeker aan gewend geraakt om 'het spijt me' te horen en dingen te laten glijden. Justin is nu getrouwd met jeugdvriend Hailey Baldwin.

Sean Film Magic, Inc.Getty-afbeeldingen 7van 36Kim Porter en Diddy

Een schandaal van alle schandalen - het model en de actrice kwamen erachter dat Diddy een kind had verwekt met een andere vrouw nadat ze 12 jaar samen waren geweest. En wat is erger? Ze was op dat moment zwanger van een tweeling. Ze gingen een jaar later uit elkaar in 2010, maar ze gaf hem nog een kans. (Kim stierf tragisch in 2018.)

Billboard Latin Music Awards - Seizoen 2018 TelemundoGetty-afbeeldingen 8van 36Cardi B en Offset

Nadat geruchten de ronde deden dat haar man Offset slechts vier maanden na hun huwelijk een affaire had, ging Cardi naar Twitter, volgens Mensen ​Ze richtte zich op de geruchten door te tweeten: 'Dit gebeurt met iedereen en ik ook, jij ook ... Mensen behandelen hun relatie anders zo.' De twee zijn nog steeds getrouwd en hebben een dochtertje van drie maanden.

Dimitrios KambourisGetty-afbeeldingen 9van 36Beyoncé en Jay-Z

Ik bedoel, ik zal je vertellen wat er is gebeurd, maar je kunt er gewoon naar luisteren Limonade ​Beyoncé en Jay-Z verzoend nadat Bey ontdekte dat Jay haar had bedrogen, aldus De Washington Post ​Ze liet er een album over vallen, en toen liet hij er een vallen als verontschuldiging, en toen lieten ze er een los terwijl ze zongen over hoe ze 'gelukkig verliefd' zijn.

Maar sinds Jay 'de eerste steen verzonnen had', hernieuwde het paar hun geloften.

Democratische Nationale Conventie 2016 - Dag 4 Graaf Gibson IIIGetty-afbeeldingen 10van 36Hillary en Bill Clinton

De voormalige staatssecretaris en presidentskandidaat bleef bij haar man ondanks zijn schandalige affaire met een stagiair tijdens zijn presidentschap, meldt TIJD

Velen riepen op tot het aftreden van Bill Clinton, maar in een interview met CBS Hillary zei: 'Absoluut niet', toen hem werd gevraagd of haar man had moeten aftreden. Ze staat hem vandaag nog steeds bij.

Celebrity Sightings - Paris Fashion Week - Herenkleding lente / zomer 2018: dag één Jacopo RauleGetty-afbeeldingen elfvan 36Dwyane Wade en Gabrielle Union

Zelfs het favoriete stel van Instagram heeft het moeilijk gehad. Toen de twee voor het eerst bij elkaar kwamen in 2009, zat Dwyane midden in de scheiding van zijn eerste vrouw en werd Gabrielle al snel de minnares genoemd, volgens E! Nieuws

Slechts 10 dagen nadat hun verlovingnieuws in 2013 bekend was geworden, werd onthuld dat Dwyane een zoon had verwekt met een andere vrouw. Maar de twee bleven bij elkaar en gingen door met het plannen van hun weelderige bruiloft in Miami. Sindsdien zijn ze getrouwd.

12e jaarlijkse CFDA / Vogue Fashion Fund Awards D OnderdruktGetty-afbeeldingen 12van 36Anthony Weiner en Huma Abedin

Voormalig congreslid van New York, Anthony Weiner, stuurde een foto van zijn, nou ja, worstje naar een 15-jarig meisje en werd in 2017 veroordeeld tot 21 maanden gevangenisstraf wegens sexting van de minderjarige, per USA Today ​Dit kwam nadat hij per ongeluk een foto van zijn kruis had getweet en voordat hij een foto van zichzelf had gestuurd terwijl hij opgewonden was naar een andere vrouw.

Zijn vrouw Huma Abedin stond haar in ongenade gevallen echtgenoot… in eerste instantie. De twee zijn echter begin 2018 gescheiden, aldus De Washington Post

Jeffrey MayerGetty-afbeeldingen 13van 36Fergie en Josh Duhamel

Hoewel ze nu gescheiden waren, waren Fergie en Josh sterker dan ooit nadat een stripper genaamd Nicole Forrester beweerde dat ze een one-night stand had gehad met Josh. Mensen Het nieuws kwam slechts negen maanden nadat hij in 2009 met Fergie trouwde.

90e jaarlijkse Academy Awards - Aankomsten Kevin MazurGetty-afbeeldingen 14van 36Kobe en Vanessa Bryant

Vanessa Bryant diende een echtscheiding in nadat Kobe in 2003 had toegegeven een affaire te hebben gehad - hij noemde het consensueel, terwijl de betrokken vrouw hem beschuldigde van verkrachting, volgens Mensen ​Het paar is echter weer bij elkaar gekomen en is nu nog steeds getrouwd.

Het museumgala 2017 Sylvain GabouryGetty-afbeeldingen vijftienvan 36David Letterman en Regina Lasko

In 2009 probeerde een producer van Davids show $ 2 miljoen dollar van hem af te persen nadat hij ontdekte dat hij een affaire had met zijn assistent. Mensen ​Voordat de man Davids zaken openbaar kon maken, was de voormalige gastheer van de Late show ging in de uitzending en gaf toe seks te hebben gehad met vrouwen die voor hem werkten. Onderdeel van zijn bekentenis was een verontschuldiging aan zijn vrouw Regina, die bij hem bleef.

2011 Teen Choice Awards - Aankomsten Steve GranitzGetty-afbeeldingen 16van 36Khloé Kardashian en Lamar Odom

Na slechts een maand daten, trouwden Khloé en Lamar en gaven ons een Kardashian spin-offshow die ons elke zondag deed zwijmelen. Dat wil zeggen, totdat het nieuws brak dat Lamar worstelde met middelenmisbruik (waarvan Khloé wist) en bedroog Koko (wat ze niet deed). Het paar bleef in eerste instantie bij elkaar en probeerde zich te verzoenen, aldus Mensen , maar Khloé vroeg in 2013 om echtscheiding.

Remy Martin viert Tristan Thompson Jerritt ClarkGetty-afbeeldingen 17van 36Khloé Kardashian en Tristan Thompson

Net toen het leek alsof Khloé een trouwe man had gevonden, deden beelden van Tristan vreemdgaan hun ronde op internet ... terwijl ze zwanger was. Tristan en Khloé bleven bij elkaar om hun dochter groot te brengen, totdat ze er naar verluidt achter kwam dat hij vreemdging met familievriend Jordyn Woods. Ze eindelijkvoorgoed gesplitstin februari.

The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2 - Première in Duitsland Luca TeuchmannGetty-afbeeldingen 18van 36Kristen Stewart en Robert Pattinson

De Schemering Stars vervulden de dromen van mijn 13-jarige zelf door met IRL te daten. Daarna verpletterden ze hen toen foto's van Kristen gezellig werden met een andere man (haar getrouwde regisseur voor Sneeuwwitje en de Jager ) opgedoken in 2012, volgens E! Nieuws ​Nadat Kristen zich publiekelijk had verontschuldigd, vergaf R-Patz haar ... maar de twee gingen het jaar daarop uit elkaar.

Eend dynastie Kris ConnorGetty-afbeeldingen 19van 36Josh en Anna Duggar

In 2015 lekte een aantal profielen uit op de valssite van Ashley Madison, waaronder die van Josh Duggar Mensen ​Hij gaf toe dat hij zijn vrouw, Anna, had bedrogen en meldde zich in 2015 aan voor behandeling. Het paar begon kort daarna met counseling.

Datzelfde jaar, twee van Josh 'zussen, Jill en Jessa Duggar, voormalige co-sterren in de realityshow van de familie 19 kinderen en tellen , onthulde dat Josh hen als kinderen had misbruikt. Toch stond Anna haar man bij, en in 2017 werd de paar aangekondigd op hun site ze verwachtten hun vijfde kind. 'Bijna de afgelopen twee jaar hebben we stilletjes gewerkt om ons huwelijk te redden, ons op onze kinderen te concentreren en ons leven als gezin weer op te bouwen', schreven ze. 'Dat is nooit gemakkelijk na een vertrouwensbreuk.'

De ESPY Awards 2011 - Aankomsten Jeffrey MayerGetty-afbeeldingen twintigvan 36Kendra Wilkinson en Hank Baskett

Dit stel documenteerde hun huwelijksproblemen in hun realityshow, Kendra bovenop in 2014, toen geruchten de ronde deden dat Hank op een zwangere Kendra zou stappen. De twee werkten zo lang als ze konden aan hun huwelijk voor de camera's voordat ze in 2018 uit elkaar gingen en scheiden. Mensen

Haute Living en Zacapa Rum presenteren Domingo Zapata bij Lulu Laboratorium Thaddaeus McAdamsGetty-afbeeldingen eenentwintigvan 36Larsa en Scottie Pippen

Scottie geloofde dat Larsa, zijn vrouw van 19 jaar, hem bedroog met rapper Future terwijl ze op reis was om haar bestie, Kim Kardashian, te bezoeken. Ons wekelijks ​Hij vroeg om echtscheiding, maar het paar annuleerde de splitsing in 2017 en verhuisde van Miami naar Los Angeles naar werken aan hun huwelijk

Verenigde Staten - Nickelodeon Frank TrapperGetty-afbeeldingen 22van 36Tori Spelling en Dean McDermott

Het paar sprak Dean's ontrouw aan tijdens hun realityshow Echte Tori omdat Tori hun verzoening wilde documenteren, per Mensen ​Dean bedroog Tori terwijl zij en hun kinderen de feestdagen vierden en kort daarna controleerden ze in een afkickcentrum. Hij uitte zijn schaamte op het scherm en noemde zijn acties 'walgelijk'. Het paar is nog steeds getrouwd en in counseling.

Patrick McMullan-archieven Patrick McMullanGetty-afbeeldingen 2. 3van 36Donald Trump Jr. en Vanessa Trump

Het echtpaar vroeg in maart 2018 de scheiding aan, maar dit gebeurde zeven jaar nadat Donald Jr. in 2011 naar verluidt zijn vrouw bedroog. De roddelbladen noemden Aubrey O’Day (voorheen van de zanggroep Danity Kane en deelnemer op Beroemde leerling ) zijn minnares, volgens Vanity Fair

Première van Universal Pictures Jean Baptiste LacroixGetty-afbeeldingen 24van 36Kevin en Eniko Hart

Kevin ging op de radio en bekende volgens hem vreemdgegaan te zijn met een toen zwangere Eniko CNN ​De komiek zei: 'Ik ben schuldig, ongeacht hoe het is gebeurd en wat erbij betrokken was.' Hij maakte ook van de gelegenheid gebruik om zijn vrouw om vergeving te vragen.

Het lijkt erop dat hij het heeft, het stel is sinds 2017 getrouwd en voedt hun kinderen samen op.

90e jaarlijkse Academy Awards - Aankomsten Steve GranitzGetty-afbeeldingen 25van 36Woody Harrelson en Laura Louie

Laura logeerde bij haar man Woody en zette hem zelfs uit de gevangenis in dezelfde week dat ze ontdekte dat hij een dronken viertal had gehad. Mensen ​Woody beschreef de arrestatie van de krantenkoppen na de affaire als 'een van de ergste nachten van mijn leven', toen hij sprak met De Hollywood Reporter. De twee zijn in 2008 getrouwd en zijn sindsdien samen.

Première van Columbia Pictures en Sony Pictures Animation Axelle / Bauer-GriffinGetty-afbeeldingen 26van 36Shannon en David Beador

Echte huisvrouwen van Orange County ster Shannon ontdekte dat haar man van 17 jaar haar bedroog - en haar castmates hielpen niet om het schandaal te onderdrukken. Ze beweerden dat David vals speelde met meerdere vrouwen en Shannon fysiek mishandelde, per Mensen ​Shannon en David werkten aan hun huwelijk op het scherm met therapie, retraites en zelfs een vernieuwing van de gelofte, maar vroegen uiteindelijk in 2017 om echtscheiding. De twee hebben drie dochters.

52e jaarlijkse Golden Globe Awards Ron DavisGetty-afbeeldingen 27van 36Hugh Grant en Elizabeth Hurley

Terwijl hij in 1995 met Elizabeth verkering had, werd Hugh gearresteerd met een prostituee genaamd Divine Brown op Sunset Boulevard, Mensen schrijft ​Hugh vond het goed en bood zijn excuses aan. Het echtpaar dateerde vijf jaar na de arrestatie voordat ze uit elkaar gingen. ze hebben nog steeds een geweldige relatie.

Live 8 - Londen - Officieel Aftershow-feest Niki NikolovaGetty-afbeeldingen 28van 36Sienna Miller en Jude Law

De acteurs waren verloofd toen in 2005 beschuldigingen aan het licht kwamen dat Jude een relatie had met de oppas van zijn kinderen Mensen ​De oppas heeft alle deets naar een Britse krant gemorst. En toen bracht Jude een openbare verontschuldiging uit (die in dezelfde krant werd gedrukt). Na een korte scheiding verzoende hij zich in 2009 met Sienna, aldus Bravo

Serpentine Gallery Summer Party - 16 juni 2004 Jon FurnissGetty-afbeeldingen 29van 36Sienna Miller en Jude Law (alweer)

Volgens Ons wekelijks Sienna was ook twee keer aan haar verloofde in 2005 - en ze deed het met zijn voormalige co-ster en vriend, Daniel Craig. Het werd onthuld toen een voicemail, waarin Sienna aan Daniel vertelde dat ze van hem hield, openbaar werd gemaakt. Maar Jude stond haar in ieder geval bij, totdat ze uiteindelijk uit elkaar gingen in 2011 en met andere mensen trouwden.

Teyana Taylor VII met Def Jam, GOOD Music en MVD Inc. Chelsea LaurenGetty-afbeeldingen 30van 36Chris Brown en Karrueche Tran

Karrueche ontdekte dat Chris haar bedroog met zijn ex, Rihanna, op sociale media in 2012, aldus Cosmo ​Hij had haar verteld dat hij uitging, en toen zag ze foto's van hem met Riri (tegen wie hij het jaar ervoor was gearresteerd) tijdens een basketbalwedstrijd. Hij en Rihanna hadden zich kennelijk verzoend. In een interview met Iyanla Vanzana voor EIGEN , Zei Karrueche, 'Ik wist het, maar ik wilde het niet geloven.'

De volgendeWie is nu de vriend van Taylor Swift?