32 beste masturbatietips om jezelf aan te raken en van elke seconde te genieten

Hand aanraken van erwten in een peul Juj winnGetty-afbeeldingen

Je bent geil, verveeld en / of gestrest (bedankt, eindeloze nieuwscyclus!). Wat moet een vrouw doen? Masturberen natuurlijk!

Kijk, masturberen voelt niet alleen goed (maar het doet het ook!), Het is ook legitiem goed voor je ​En dat is waar, ongeacht welke van de miljoen verschillende manieren om te masturberen je kiest.

Oké, maar wat zijn de gezondheidsvoordelen van masturbatie?

Het feit dat het fenomenaal aanvoelt, is reden genoeg om met je slechte zelf in de problemen te komen. Maar de voordelen voor de gezondheid zorgen ervoor dat je sneller in je slipje reikt dan je 'vibrator' kunt zeggen. Deze voordelen zijn onder meer:Het verlaagt uw stressniveau.

'Masturbatie maakt stress en angst los', zegt Leah Millheiser , MD, klinisch assistent-professor en directeur van vrouwelijke seksuele geneeskunde aan het Stanford University Medical Center. 'We weten dat je na een orgasme , wat geweldig is voor iemand die gespannen is. '

Het is goed voor je vaginale gezondheid.

'Masturbatie verhoogt de bloedstroom naar de geslachtsorganen, wat belangrijk is omdat de bloedstroom de vagina gezond houdt', zegt dr. Millheiser.

   U kunt niet zwanger worden.

   Ik weet wat je denkt: duh ​Maar als je zwangerschap wilt voorkomen of het risico op soa's wilt elimineren, is masturbatie de juiste keuze, zegt Wendasha Jenkins Hall , PhD, een seksuele voorlichter en onderzoeker. Al het plezier, geen enkel risico!

   Het vermindert krampen.

   Motrin? Pfft ​Probeer te masturberen! Orgasmen maakt de natuurlijke pijnstillers van het lichaam vrij: dopamine en serotonine.

   Het verbetert het spel met partners.

   Een solide solo-sessie is op allerlei manieren waanzinnig goed voor je partner- (en multi-parterned, als je dat leuk vindt) seksleven. Ten eerste kan het u helpen om u comfortabeler in bed te voelen. 'Mensen die niet masturberen, hebben meer kans om moeite te hebben met het bereiken van een orgasme met een partner', legt Dr. Millheiser uit. Het is logisch: hoe kunnen we van een partner verwachten dat hij ons aanraakt als we niet weten hoe we onszelf moeten aanraken?

   Tijdens een solo-sessie leer je wat goed voelt, legt Megan Fleming, PhD, psycholoog en sekstherapeut uit. 'Geef dat inzicht door aan je partner en je bent voorbestemd voor betere partnerseks, inclusief orgasmes, die de hechting bevorderen.'

   Nieuw bij masturbatie? Dit is wat u over uw lichaam moet weten:

   Voordat je Justin Timberlake-stijl kunt 'rocken', moet je dat eerst doen weten jouw lichaam. 'Het is essentieel dat vrouwen hun anatomie kunnen identificeren', zegt Janet Brito , PhD, een erkende psycholoog en gecertificeerde sekstherapeut in Honolulu.

   Daarom raadt ze aan om een ​​combinatie van diagrammen en hands-on leren te gebruiken om uit te zoeken wat is wat ...

   1. Ga zitten met een diagram van de vrouwelijke anatomie.

     Geef toe: de laatste keer dat je naar een diagram van de vrouwelijke anatomie keek, was tijdens je zevende klas gezondheidsklas (alleen ik?). Besteed wat tijd aan het bekijken en zelfs onthouden ervan. Terwijl u dat doet, moet u de anatomische woorden hardop zeggen! In een wereld die vulva-eigenaren onderwaardeert, is dat een daad van macht!

     2. Haal een spiegel tevoorschijn om naar die van jezelf te kijken.

     Tenzij je in Cirque du Soleil bent, zal het fysiek onmogelijk zijn om je vulva en vagina echt goed te bekijken. Daarom raadt Brito aan om uw persoonlijk onderzoek op de ouderwetse manier te beginnen: met een handspiegel. Het is echt de beste manier om te zien hoe je vulva ** er werkelijk ** uitziet, zegt ze.

     3. Vind je clit.

     De clitoris (ook bekend als je beste vriend) is waar de masturbatiemagie meestal gebeurt. Thuisbasis van maar liefst 15.000 (!) Zenuwuiteinden, het zou moeten komen het is geen verrassing dat ongeveer 37 procent tot 73 procent van de vulva-eigenaren clitorisstimulatie NODIG HEEFT om een ​​orgasme te krijgen, aldus Onderzoek ​Afhankelijk van je anatomie, is het vinden van je clitoris misschien makkelijker gezegd dan gedaan, maar het is de moeite waard.

     4. Zoek ook de andere onderdelen.

     Het is waar dat de kans groot is dat je clitorisstimulatie nodig hebt om over de finish te komen. Maar dat betekent niet dat het niet goed voelt om alle andere delen van je vulva aan te raken. Brito moedigt je aan om de tijd te nemen om alle delen van je lichaam te verkennen en een naam te geven om erachter te komen wat goed voelt en wat gewoon bleh is. 'Raak zachtjes aan en label met nieuwsgierigheid de delen die het meest gevoelig, opwindend, netelig en ongemakkelijk aanvoelen', zegt ze.

     5. Erken elke schaamte die je voelt.

     'In het beste geval wordt ons verteld om [masturbatie] nooit te bespreken en het binnen de beslotenheid van onze slaapkamers te houden. In het slechtste geval hebben we geleerd om het helemaal te vermijden ', legt Hall uit.

     Het resultaat van deze (gebrek aan) leringen zorgt ervoor dat sommige masturbators een uitdaging moeten overwinnen: geloven dat masturberen verkeerd is, zegt Fleming. Maar niets is verder van de zaak verwijderd. 'Er is absoluut niets schandelijks aan zelfgenoegzaamheid, en er is niets om je schuldig over te voelen nadat je het hebt gedaan', zegt ze.

     Als schaamte voor je opkomt, 'begin dan met te beseffen dat dat is wat je ervaart', zegt ze. 'Zeg dan tegen jezelf dat die gevoelens het resultaat zijn van geïnternaliseerde seksnegativiteit.' Als een self-peptalk niet genoeg is (misschien niet!), Raadt ze aan om een ​​gecertificeerde sekstherapeut te raadplegen. Ze zijn gespecialiseerd in het vervangen van wat zij 'de natte deken van schaamte' noemt met plezier.

     Voordat je gaat masturberen, moet je de scène bepalen ...

     Je verwisselt de lakens, steekt kaarsen aan en richt je op je favoriete sex-afspeellijst wanneer je op het punt staat om het met iemand anders aan te pakken, dus waarom zou je niet dezelfde moeite doen als het tijd is om zelf te maken?

     6. Maak je kamer schoon.

     Het is een beetje moeilijk om je sexy te voelen als je kamer bedekt is met wasgoed van een maand en de afhaalcontainers van gisteren. Dus, 'begin met het creëren van een ontspannende, comfortabele ruimte in uw huis, vol privacy en zonder onderbrekingen', zegt Brito.

     Plus, merkt ze op, Marie Kondo-ing jouw ruimte kan je helpen om je geest leeg te maken, waardoor je meer ruimte krijgt om je te concentreren op het identificeren van wat prettig aanvoelt en bijgevolg je kansen op het behalen van die grote O vergroot.

     7. Doe je deur op slot.

     Deze lijkt misschien voor de hand liggend, maar zoveel mensen slaan het over. Als u uw deur op slot doet, zelfs als u alleen thuis bent, kunt u zich geen zorgen meer maken dat er iemand binnenkomt. Soms is dat alles wat uw geest echt nodig heeft om gecentreerd te raken.

     Het gaat niet zozeer om geheimhouding maar om privacy, legt uit Holly Richmond , PhD, een gecertificeerde sekstherapeut en somatisch psycholoog. 'We verdienen allemaal privacy. Het gevoel hebben dat je dingen geheim moet houden en je haasten of je verstoppen zorgt meestal voor schaamte. ' Door uw deur op slot te doen, kunt u uw eigen privéruimte creëren en zich op uw beurt meer op uw gemak voelen ... en zelfverzekerder.

     Maar in sommige gevallen wil je misschien dat iemand je binnenloopt, zegt Richmond. Het is tenslotte helemaal hot. Als dit je seksuele fantasie is, praat het dan uit. Zeg tegen je partner: 'Hé, ik ben een voyeur', of 'het idee om je hiermee te betrappen, windt me echt op. Kunnen we een scène opzetten waarin we dit laten gebeuren? '

     8. Leg je telefoon weg.

     Masturbatie is 'tijd voor mezelf' - duidelijk en eenvoudig. Doe je best om te doen alsof de buitenwereld niet bestaat (maar tot ziens, telefoon) en stem af op wat er in je lichaam gebeurt. 'Een vrouw die mindfulness kan beoefenen, heeft veel meer kans om eerder een orgasme te bereiken', zegt dr. Millheiser. 'Als je tijdens het masturberen merkt dat je geest afdwaalt, erken dat dan en breng het voorzichtig weer op scherp.'

     Gebruikt u uw telefoon om erotische inhoud te verkennen (meer hierover hieronder)? Zet dat ding op Niet storen. Het laatste dat je wilt, is een bericht van je baas dat opduikt wanneer je bijna klaar bent ...

     9. Bedank je lichaam.

     Iedereen heeft last van problemen waardoor ze zich minder voelen dan wanneer het om hun lichaam gaat. Laat dat gaan, vooral als je aan het masturberen bent!

     In plaats van stil te staan ​​bij delen waar je niet helemaal tevreden mee bent (zoals bijvoorbeeld je maag), concentreer je je op de sensualiteit van je rondingen en hoe capabel je lichaam is om te genieten. Onderzoek links met een positief lichaamsbeeld met grotere seksuele bevrediging. Dus, verre van frivool te zijn, kan het liefhebben van je lichaam je helpen, weet je, liefde op je lichaam.

     10. Haal je favoriete lingerie en ondergoed tevoorschijn.

     Waarom zou je je meest sexy ondergoed bewaren voor een publiek? Als de zwarte kanten bh die je sinds V-day niet meer hebt gedragen je een sexy gevoel geeft, of dat Calvin Klein-slipje je gendereuforie bezorgt, trek ze dan aan! Ze uittrekken kan ook deel uitmaken van de scène, als Amy Levine, sekscoach en oprichter van Ontsteek uw plezier eerder verteld onze ​Denk bij het verschijnen van elk artikel na over wat je het leukst vindt aan je lichaam, zodat je er allemaal opgewonden van kunt raken, zegt ze.

     Probeer alle verschillende soorten masturbatie eens uit ...

     Er is geen goede of foute manier om jezelf aan te raken als je masturbeert. Maar deze lijst met alle verschillende manieren om te masturberen kan je een aantal nieuwe trucs geven die je zelfgemaakte orgasme naar een hoger niveau tillen. Laten we beginnen.

     11. Raak uw niet-genitale erogene zones aan.

     In plaats van van nul naar vagina te gaan, besteedt u tijd aan het romantiseren van uw niet-genitale erogene zones. Er is geen haast!

     'Het gaat niet alleen om de geslachtsdelen', legt Richmond uit. 'De beste seks is gebaseerd op sensaties, als we in ons lichaam zijn en niet in ons hoofd.' Het draait allemaal om het genieten van de zintuigen, smaken, geluiden en geuren van erotiek, in plaats van gewoon een speeltje te pakken en er zinloos mee bezig te zijn.

     'Als je in de vroege stadia [van masturberen] bent, wil je de delen van je lichaam leren kennen die je laten tikken', voegt dr. Millheiser eraan toe. En de vulva en vagina zijn niet de enige gebieden die je kunnen opwinden, zegt ze.

     12. Ga naar het zuiden.

     'Beginnen met je vingers is de beste manier om aan masturbatie deel te nemen', zegt Dr. Millheiser. Bovendien simuleer je het gevoel van de vingers van een partner rond je vagina, wat je kan helpen om de juiste mindset aan te boren. Van daaruit kun je de sensatie op andere manieren opbouwen (daarover in een oogwenk meer).

     13. Steek uw vingers in.

     Als je net het zelfbedieningsstation bent binnengereden, kun je net zo goed penetrerende masturbatie proberen - met je vingers, een dildo of een fallische vibrator - om te zien of je het leuk vindt. Als je dat niet doet, NBD, ben je nog steeds een stap dichter bij het weten wat je * leuk * vindt.

     14. Verken de achterdeur.

     'Je hoeft niet in je kont te gaan om te genieten van het plezierpotentieel', zegt Fleming. De ingang van de anus heeft evenveel zenuwuiteinden als de punt van de penis (ongeveer 4.000).

     Wanneer je begint met 'het verkennen van anale masturbatie, begin dan extern en raak je op je gemak en vertrouwd met de sensatie', vertelde Carol Queen, PhD, een seksuoloog bij het personeel eerder. onze ​Voeg een scheutje glijmiddel toe aan je vinger en omcirkel de ingang om te beginnen.

     15. Combineer meerdere soorten stimulatie.

     'Het geheel is groter dan de som van onze seksuele delen', zegt In Wise , PhD, een erkende psychotherapeut en gecertificeerde sekstherapeut. Vertaling: Combineren stimulatie van meerdere erogene zones (bijv. clitoris, vagina, baarmoederhals, tepel, binnenkant van de dijen en anus) kunnen oplopen tot serieus plezier.

     Sommige plezierzoekers kunnen dat zelfs orgasme van het aanraken van hun tepels alleen. Probeer een hand op uw borst te leggen en de andere in u. 'Geef jezelf toestemming om te gaan liggen en laat je handen dwalen', adviseert Brito.

     16. Concentreer u op de taak die voorhanden is (bedoelde woordspeling).

     Maar 'je hoeft je geest niet af te zetten voor een orgasme', zegt Wise. In plaats daarvan stelt ze voor 'aandacht te schenken aan gewaarwordingen' - net als hoe je tijdens het mediteren aandacht besteedt aan je ademhaling.

     17. Neem de tijd.

     Overhaast het niet! Neem zoveel tijd als je nodig hebt, zegt Richmond. Als je er een hele dag van kunt maken, waarom zou je er dan niet een Samantha Jones van maken ?! 'Een keer per week of eens in de paar weken, misschien een sessie met zelfgenot beginnen zonder dat er een orgasme op het menu hoeft te staan', stelt Richmond voor. Als je dat doet, kun je je lichaam echt verkennen in plaats van er een heel snel uit te wrijven.

     18. Speel met posities.

     Je wisselt van positie tijdens seks, dus waarom niet als je ook masturbeert? 'Er is niet één functie die voor iedereen werkt. Je moet experimenteren en ontdekken wat goed voor je is ', zegt Dr. Millheiser.

     Sommige mensen houden ervan om hun clit tegen het bed te wrijven, terwijl anderen graag op hun rug liggen. Sommigen houden ervan hun knieën gebogen te houden; anderen houden ervan hun benen recht uit te spreiden, en anderen houden er nog steeds van om hun benen in een V-vorm op te tillen. Het maakt niet uit wat uw persoonlijke smaak is, maar u weet het pas als u zich verplaatst.

     19. Concentreer u op plezier, niet op een orgasme.

     Wise zegt dat het belangrijkste deel van masturbatie simpelweg is om 'van de sensatie te genieten' en niet de bedoeling heeft om een ​​orgasme te krijgen. 'In de ervaring zijn is de sleutel', zegt ze.

     Net als bij echte seks en relaties, is het het beste om niet te masturberen met enige verwachting - zelfs niet om een ​​orgasme te bereiken - omdat dat je angstig kan maken, zegt Brito.

     Maar als je merkt dat je in paniek raakt omdat er niets 'gebeurt', vooral tijdens je eerste me-sesh, is dat volkomen normaal en helemaal oké. Onthoud dat je aan het experimenteren bent in de naam van seksueel gezond te zijn en op niemand indruk hoeft te maken.

     Je enige taak is 'je te concentreren op het ontdekken van wat je het prettigst vindt', zegt ze. Neem de tijd en voel het gewoon uit. Letterlijk.

     Voeg wat erotische hulpmiddelen toe ...

     “We hebben zooo veel verschillende soorten erotica beschikbaar”, zegt Fleming. 'Waarom zou u niet onderzoeken wat voor u werkt?'

     20. Gebruik je fantasie.

     Je brein = het beste erotische hulpmiddel! 'Iedereen heeftverschillende fantasieën', Zegt Dr. Millheiser. En geen enkele fantasie is te flauw of te wild! Misschien is het jouw fantasie om de liefde te bedrijven met je lieverd zoals je deed tijdens je huwelijksreis. Misschien bevat jouw fantasie jou en een jonge Ewan McGregor uit Moulin Rouge… (Alleen ik? Oké). Misschien neem je een pagina uit Rihanna’s playbook en stel je je zwepen en kettingen voor.

     'Fantaseren is een tijd om te ontdekken wat je opwindt - en er niet over te oordelen', legt Brito uit. Laat uw fantasie de vrije loop en kijk waar u heen gaat.

     Voor de goede orde: het is volkomen normaal om te fantaseren over geslachten waarin u zich niet aangetrokken voelt tot IRL. Sommige heterovrouwen fantaseren over samenzijn met een andere vrouw of een seksuele scène tussen meisjes, zegt Dr. Millheiser. (Dat zou niet zo verwonderlijk moeten zijn, gezien de vele hetero vrouwen gaan naar lesbische porno .) En sommige lesbiennes masturberen terwijl ze aan een man denken - dat is ook normaal. 'Wat je fantasie ook is, je hoeft je seksualiteit niet in twijfel te trekken', zegt Dr. Millheiser.

     21. Bekijk wat ethische porno.

     Als je fantasie het gewoon niet snijdt (geen zorgen), is er geen reden om niet de grote wapens uit te breken: porno. In plaats van voor de gratis (en TBH, meestal vrouwonvriendelijke) dingen te gaan, investeer je in ethische porno. Een andere optie is om de scène in een sexy film keer op keer opnieuw te bekijken. Heck, als je een oude video van jou en je partner hebt die ergens veilig op je telefoon is opgeborgen, ga je gang en geniet ervan!

     22. Luister naar audio-erotiek.

     Geen visuele leerling? Dankzij audio-erotiek kun je naar een verhaal luisteren waar je helemaal opgewonden van raakt en je geest de rest van het werk laten doen. 'Er is een app genaamd Dipsea gevuld met tonnen sexy audioverhalen om je op weg te helpen, ”zegt Richmond. '[Sommige mensen] vinden het verhaal eromheen leuk, ze vinden het leuk om hun eigen visuals te kunnen maken.'

     23. Kruip op met pagina porno.

     Erotica, pagina porno, boeken met een R-rating. Hoe je ze ook noemt, ondeugende teksten zijn een geweldige manier om te ontdekken wat je opwindt. En trouwens, het genre begint niet en stopt niet Vijftig tinten, #zegenen. Hier zijn 25 andere erotische romans om nu meteen in handen te krijgen.

     Breng wat van de beste seksspeeltjes mee om te masturberen ...

     Of je nu artritis hebt (verdomme, computertoetsen) of dingen wilt veranderen, een seksspeeltje kan je zelfplezier echt naar een ander niveau tillen.

     24. Smeer het in.

     Smering is een vrij belangrijk onderdeel van masturberen omdat 'het het stimuleren van je geslachtsdelen veel comfortabeler maakt', zegt dr. Millheiser. (Predik.) En dat staat vast, of het nu in de winkel is gekocht of in het lichaam is gemaakt!

     Flessenglijmiddel is vooral handig voor masturbators opanticonceptiepillen, die vaginale droogheid kunnen veroorzaken, zegt Dr. Millheiser. Het is ook een geweldige aanvulling voor iedereen die uitgedroogd is, omdat uitgedroogd zijn de natuurlijke smeringsniveaus beïnvloedt.

     gerelateerde verhalen

     Als droogheid een legitiem probleem voor u is en u geen siliconen seksspeeltje gebruikt, probeer dan glijmiddelen op siliconenbasis, die langer meegaan en wrijving verminderen, zegt Dr. Millheiser. Maar als je gewoon op zoek bent naar wat extra nattigheid voor meer plezier - of als je een siliconen vibe hebt - blijf dan bij een formule op waterbasis. (Het zal je zoemende vriend niet kapot maken.)

     25. Speel met een vibrator.

     De moderne sfeer is vrijwel het beste sinds gesneden brood (beter zelfs). Tegenwoordig zijn de meeste vibrators speciaal gemaakt om je die clitorisstimulatie te geven waar je naar verlangt. Van bullet vibrators naar magische toverstokken (dat, ja, de naam eer aan doen), er zijn een heleboel opties die u kunt proberen. Trakteer uzelf!

     26. Probeer een orale seks simulator.

     Speelgoed is leuk - vooral speelgoed dat het feest een ander soort plezier geeft. Er bestaat zoiets als orale seks simulatoren, en ze zijn, nou ja, AH-mazing.

     Overweeg eerst de, die Dr. Millheiser aan klanten en vrienden allemaal aanbeveelt. de. tijd. 'Het is een zuignap die een oscillerende druk gebruikt', legt ze uit. 'Het is bijna alsof je je niet kunt inhouden. Het trekt zachtjes een orgasme uit je. ' (Klinkt best leuk, nietwaar?)

     Dan is er de Lelo Sona Cruise 2 , die ook cunnilingus nabootst, maar een extra coole functie heeft waarbij de zuigkracht intenser wordt als je de vibe harder in je huid drukt. 10/10 aanbevolen.

     27. Probeer een ander soort seksspeeltje.

     Van tepelklemmen tot tepelpompen, niet-vibrerende staven tot elektriciteitssticks, C-ringen tot genitale mouwen, er zijn meer soorten seksspeeltjes dan masturbatietips.

     Hall beveelt specifiek speelgoed van roestvrij staal of glas aan. Je kunt het voor een sessie 'in de koelkast of warm water zetten, en het vervolgens gebruiken op gevoelige gebieden zoals de borsten of dijen om sensueel intense reacties uit te lokken', zegt ze. Heet! (Of moet ik zeggen, koud ??)

     28. Beweeg je lichaam * terwijl * met dit speelgoed speelt.

     Hoe verleidelijk het ook mag zijn om je speeltje al het zware werk te laten doen, probeer je lichaam erin te krijgen. Beweeg je heupen op het ritme van de vibratie, of beweeg je bekken in een cirkelvormige beweging in figuur 8-stijl. Hierdoor blijf je aanwezig en maximaliseer je alle sensaties die je voelt. Je zou zelfs een erogene kunnen tegenkomen waarvan je niet wist dat die je op gang zou helpen, zegt Richmond.

     Andere manieren om je solo-seks te veranderen ...

     Alleen omdat je alleen bent, wil nog niet zeggen dat masturbatie saai moet zijn. Probeer iets nieuws om niet in die val te trappen.

     29. Verandering waar je gaat naar beneden.

     Altijd druk bezig tijdens het kijken naar Netflix in de woonkamer? Ga naar je bureaustoel. Meestal in bed? Verplaats hem naar een stoel of naar de auto als je je bijzonder avontuurlijk voelt, stelt Hall voor.

     30. Neem je solo-sekssessie onder de douche.

     Deze locatie verdient een eigen tip omdat je hem kunt behandelen zoals je een seksspeeltje zou doen. Een handdouchekop wordt misschien wel je nieuwe BFF. Volgens Dr. Millheiser bereiken veel vrouwen een orgasme door de waterstroom op hun clitoris te richten. 'Het is als een snelle en gemakkelijke vibrator - dat pulserende gevoel op het meest gevoelige gebied van het menselijk lichaam', zegt ze. (Om nog maar te zwijgen, het is lekker warm.)

     31. Probeer om te randen

     Jezelf tot een orgasme brengen tijdens solo-spel betekent niet dat je altijd vol gas moet geven. ICYDK, er is een techniek die bekend staat als 'edging', wat in feite inhoudt dat je masturbeert om seksuele spanning op te bouwen in je erogene zones, en je vervolgens terugtrekt net voordat je op het punt staat een hoogtepunt te bereiken.

     'Randafwerking kan een orgasme veel krachtiger, intenser en aangenamer maken', zoals Vanessa Marin , een erkende psychotherapeut en seksspecialist, eerder verteld onze En Wise zegt dat het een solide manier is om het plezier naar boven te halen voor de grote finale, vooral als dit niet je eerste slaapkamerrodeo is.

     32. Maak er een show van.

     'Masturbatie hoeft geen solo-activiteit te zijn. Masturberen in het bijzijn van je partner of deelnemen aan wederzijdse masturbatie kan het verlangen vergroten en dienen als een gelegenheid om elkaars lichaam te verkennen ', zegt Hall. Op deze manier kunt u uw partner precies laten zien wat u op gang brengt. Houd in de gaten waar hun handen over hun eigen lichaam dwalen om zelf een beetje te leren.

     Dit is ook een probleem voor stellen in langeafstandsrelaties. 'Ze kunnen een videogesprek voeren en een sexy show voor elkaar opzetten', zegt Hall. Je kunt er zeker van zijn dat het de hereniging zo zal maken. veel. heter.