15 seksposities voor Valentijnsdag die je direct dichterbij zullen brengen

Als ik een wenskaartontwerper was, zou ik er mijn persoonlijke missie van maken om Valentijnsdag om te toveren tot de Dag van de Seks. Ten eerste hoef je geen relatie te hebben om goede seks te vieren (nu liefde, dat is een ander verhaal ...). Twee, je hoeft niet uit te geven ieder geld op Valentijnsdag geschenken (orgasmes zijn gratis!). En last but not least, je hoeft je zeker geen zorgen te maken over het feit dat alle anderen en hun moeder rozen hebben gekregen als je je koestert in die post-O-gloed.

In alle ernst, of je nu hart hebt voor of een hekel hebt aan de dwaze Hallmark-vakantie vanwege al zijn inherente romantische vibes, je zou hete Valentijnsdag-seks moeten hebben. EEN goede ravotten of twee (of vijf) verhoogt de intimiteit (dankzij alle feel-good chemicaliën die vrijkomen tijdens geslachtsgemeenschap en orgasme vooral), wakkert je verbinding opnieuw aan, en duh, brengt je in een beter humeur om met alle vervelende tortelduifjes op Instagram om te gaan. Chocolade is heerlijk en zo, maar dat kan het niet allemaal (misschien alleen dat laatste deel).

Nu, als u uw V-Day wilt maken werkelijk speciaal, wil je wat nieuwe, meer sensuele bewegingen uithalen. Je doel is niet alleen om te komen, maar om je partner van top tot teen te bewonderen en laat ze in jullie allemaal genieten (hint: dat betekent veel huid-op-huid en intens oogcontact).

Weet u niet zeker waar u moet beginnen? Zie de liefste, meest sexy, samengestelde lijst met posities voor de beste Valentijnsdag-seks van je leven. Kon ik maar zetten deze* op een kaart ...

* Hoewel veel van deze aanwijzingen verwijzen naar mannelijke partners, kunnen deze posities door vrijwel iedereen worden ingenomen.

een. Niet-zo-geheime bewonderaar

   valentijn EMILY SCHIFF-SLATER
   Verwant verhaal

   Elke positie waar je gemakkelijk kunt kussen terwijl je elkaar aanraakt, uh, dingen , is een overwinning voor Valentijnsdag-seks. Deze zittende opstelling zorgt ervoor dat zijn ballen - of co- je borsten masseren - een makkie.

   Doe het: Terwijl hij op het bed of een stoel zit, ga je in zijn schoot zitten en lepels elkaar zittend. Wil je de lat hoger leggen? Span de spieren van je bekkenbodem aan zodat je hem kunt vastgrijpen.

   2. Rozen zijn rood

   valentijn EMILY SCHIFF-SLATER

   Wilt u uw geschenk van Cupido in de wieg leggen? Begrijp het, meid. Je voelt je niet alleen verbonden , je rozenknop krijgt hier ook veel aandacht.

   Doe het: Steun je valentijnskaart met een paar kussens en zijn benen gestrekt. Laat jezelf dan op hem zakken en houd je voeten plat op het bed (of de vloer, of wat dan ook). Hier kun je het ritme regelen door door de ballen van je voeten te drukken.

   3. De doos met chocolaatjes

   valentijn Emily Schiff-Slater

   Je weet nooit wat je gaat krijgen ... behalve een goed zicht op je kont. De wrijving die deze positie biedt, kan een geweldig, onconventioneel orgasme opleveren, maar je moet het proberen om erachter te komen.

   Doe het: Dit is in wezen een ondersteboven missionaris. Zodra je lichamen op één lijn liggen, pak je zijn kont om de stoten onder controle te houden - gooi er misschien een slaan of twee als dat jouw probleem is.

   4. Twee helften, één gat

   valentijn EMILY SCHIFF-SLATER

   Sorry, nog steeds giechelend over de naam van deze. Als je deze Valentijnsdag iets nieuws wilt proberen, beschouw dit dan als jouw zet. Je hebt misschien het gevoel dat je ver weg bent, maar dat is de aantrekkingskracht hier: de positie geeft je allebei een mooi uitzicht op elkaars volledige naakte lichamen, en je hebt controle over de diepte, snelheid en hoek van de stoten.

   Doe het: Je partner zit met zijn benen recht en jij zit bovenop hem met gebogen knieën bovenop zijn dijen, en jullie leunen allebei achterover. Om het nog heter te maken, laat je hem zijn hand gebruiken om over je clitoris te wrijven, of je eigen hand masseren. Leun verder achterover voor extra G-spot stimulatie

   Schroef lingerie. Draag deze V-Day een vibrerend slipje naar bed!

   5. De vagentine

   valentijn Emily Schiff-Slater

   Berijd je valentijn zo snel of zo langzaam als je wilt bovenaan: het heet V-Day, niet P-Day, en dat zou je moeten eren. Deze positie is net als een cowgirl, maar met een twist: je leunt achterover, waardoor je een andere hoek creëert die je helpt je G-spot nog beter te richten en je partner gemakkelijk toegang geeft tot je clitoris.

   Psst, terwijl je in positie bent, wil je jezelf een handje helpen met de 'V-slag': maak een V met de wijs- en ringvinger van één hand en plaats de vingers aan weerszijden van je clitoris met zijn penis ertussen. Duw uw vingers in een schommelende beweging naar beneden.

   Doe het: Klim er bovenop en laat je partner je binnenkomen. Leun dan achterover en plaats uw handen op het bed voor ondersteuning, zodat u een hoek van 45 graden maakt met de benen van uw partner.

   6. Brandende liefde

   valentijn EMILY SCHIFF-SLATER

   Verhoog het vuur op wat zeker een kille winternacht wordt met deze position perf voor V-Day V-play. De lichaamswarmte van je partner zal je opwarmen en je een beter gevoel geven dan ooit.

   Doe het: Ga naast elkaar liggen in de lepelen houding en buig uw knieën lichtjes zodat hij u van achteren kan binnendringen.

   7. Sugar Lips

   valentijn Emily Schiff-Slater

   Neem je lepel en steek er een vork in: deze zendeling-zijwaarts gedraaide houding biedt dezelfde druk op het hele lichaam en romantische blik, plus veel gelegenheid voor al het kussen.

   Doe het: Draai vanuit de missionaire positie, zonder uit elkaar te gaan, samen op uw zij en gebruik uw armen om uw bovenlichaam te ondersteunen. Probeer je benen te verstrengelen met de zijne of streel hem naar beneden voor nog meer intimiteit.

   8. Cupido's pijl

   valentijn Emily Schiff-Slater

   BAM - je bent getroffen door liefde. Laat hem nu zijn, eh, pijl jouw kant op wijzen met deze uitdagende zet.

   Doe het: Ga achterover liggen in de ploegpositie, met uw enkels aan weerszijden van uw hoofd. Hij zal hurken en zijn penis in en uit je dopen.

   9. Eet je hart eruit

   vrouw zittend op man Emily Schiff-Slater

   Snoep is niet alles wat er vandaag op het menu staat. Deze supergezellige zet zorgt voor voldoende face-time zoenen

   Doe het: Terwijl hij zit, zit jij op zijn schoot, met je gezicht naar hem toe.

   10. Hoofd over hielen

   valentijn Emily Schiff-Slater

   Of, in dit geval, hakken over het hoofd. Breng je relatie naar een dieper niveau met deze stap die hem helpt om de hele weg te gaan.

   Doe het: Ga achterover liggen met je benen op elk van zijn schouders. Dit vernauwt jevaginavoor een betere pasvorm en meer stimulatie.

   11. De zwaluwstaart

   valentijn EMILY SCHIFF-SLATER

   Je partner op je laten vallen is behoorlijk intiem, en deze G-spot-explosiepositie maakt de overgang van oraal naar vaginaal een beetje te gemakkelijk. Het is perfect om deze Valentijnsdag uit te proberen, want het draait allemaal om jou (zoals het hoort, natuurlijk).

   Doe het: Ga achterover liggen met uw benen op de schouders van uw partner. Laat je partner je clitoris likken met hun tong, en laat ze je dan heen en weer wiegen in een beweging van links naar rechts of op en neer. Dat zou de penis in direct contact met je G-spot, waar hij hoort.

   12. Kalverliefde

   valentijn EMILY SCHIFF-SLATERVerwant verhaal

   Bij deze beweging draait alles om dierlijke sensualiteit en diepe (diepe) penetratie. Genieten!

   Doe het: Ga op handen en voeten zitten en laat hem achter je knielen. Hij komt van achteren binnen terwijl je je heupen of borsten vasthoudt.

   13. Geef me een knuffel

   valentijn EMILY SCHIFF-SLATER

   Deze ietwat ongemakkelijke zin in een snoephart is nu veel heter geworden met deze atletischestaande seksuitdaging.

   Doe het: Hij staat terwijl jij schrijlings op hem zit en je benen om zijn lichaam wikkelt. Hij ondersteunt op zijn beurt je billen. U kunt van liggen naar deze beweging overgaan of gewoon een sprong in het diepe wagen.

   14. Balletdanser

   balletdanser douche sex positie EMILY SCHIFF-SLATER

   Doucheseks is de meest opwindende manier om het op Valentijnsdag te mixen. Afspoelen en herhalen.

   Doe het: Terwijl je partner staat en gepositioneerd is om van voren naar binnen te gaan, breng je een been omhoog om tegen de rand van het bad of je douchewand te steunen voor extra steun en stuwkracht. De verandering in hoek geeft een stimulerende draai aan een douchestandaard, en het extra gevoel van warm water op je rug doet zeker geen pijn.

   15. Het Om

   de om auto sex positie onze

   Als je deze Valentijnsdag uit gaat, stop dan even op weg naar huis voor wat spontaan auto seks ​Deze positie is zowel romantisch * als * hot.

   Doe het: Laat je partner in kleermakerszit (yoga- / krakeling-stijl) op het autostoeltje zitten en ga dan met hun gezicht naar hem op schoot zitten. Wikkel je benen eromheen en knuffel elkaar voor ondersteuning.