13 mannen delen de absoluut heetste dingen die een vrouw ooit heeft gedaan tijdens hete seks

Het heetste wat een vrouw heeft gedaan tijdens hete seks

We weten dat er heel veel dingen zijn waardoor een man in bed gaat, maar er zijn ook van die kleine dingen die je doet die een sexy gat in zijn geheugen branden voor altijd ​We namen contact op De gezondheid van mannen lezers en andere echte jongens om ons alle dingen te vertellen die vrouwen in bed doen, waardoor ze absoluut gek worden. Bekijk hun reacties hieronder en beschouw het als een nuttige inspiratie voor het geval je je de laatste tijd niet zo creatief voelt. Bonus: het zijn allemaal dingen waardoor je je ook sexy voelt.

'Als een vrouw me precies vertelt wat ze leuk vindt - niets is sexyer dan dat.' —Steve G.

'Mijn vriendin heeft me een keer wakker gemaakt met een pijpbeurt. Het was totaal onverwacht - en daarom was het geweldig. ' —Alex J.'Een keer kwam mijn vriendin langs in een jurk met een ritssluiting die helemaal aan de voorkant dicht ritste. Het openritsen en het was ongelooflijk heet om haar kanten lingerie eruit te zien gluren. ' —Joseph G.

'Na een lange dag werken, nadat ik tijdens de lunch al met haar had gepraat over hoe stressvol mijn dag was, kwam ik thuis en ze droeg sexy lingerie, trok me aan mijn das de slaapkamer in, duwde me op bed, keek me aan met felle onschuldige ogen, glimlachte en zei dat ze voor het eerst van me hield, en sprong toen op me. Ik heb de gunst meteen tien keer teruggegeven. ' —Erich J.

Verwant: 9 dingen die mannen denken als ze je naakt zien

'Seksueel zelfverzekerd zijn en niet bang zijn om me te vertellen wat wel en niet voor haar werkt. Er is niets sexy aan een meisje dat daar ligt te doen alsof ze erin zit. Spaar mijn ego en vertel het me maar, het zal voor ons allebei leuker zijn. ' —Scott W.

'Ik vind het geweldig als een vrouw uitspreekt of iets haar behaagt, en niet alleen met haar woorden, maar ook in hoe ze zich steviger vasthoudt of als haar ogen gewoon een beetje naar achteren rollen.' —Patrick H.

'Als ze niet bang is om eerlijk te kreunen.' —Mario G.

'Als een vrouw zichzelf pleziert en haar man laat toekijken, is dat best heet!' —Markeer A.

Verwant: Wat is het beste seksgerelateerde compliment om een ​​man te geven?

'Vertrouwen is absoluut nummer één. Je man in de ogen kijken en hem vertellen hoe goed dit of dat voelt, die kleine duivelse glimlach glimlachen als hij iets doet dat gewoon zo goed voelt. Precies op het goede moment zijn naam fluisteren. ' —Harry W.

'Terwijl we er middenin gingen, zei ze:' Je bent zo ontzettend heet. ' Nee, het was niet echt smerig gepraat of een afwijkende of gewaagde seksuele daad ... het was gewoon een ronduit compliment dat me echt opwond en ervoor zorgde dat ik haar meer wilde plezieren. ' —Michael L.

Verwant: 9 dingen die jongens denken als je op ze afkomt

'Als ze met haar tepels en borsten speelt en haar rug kromt als je op haar neergaat - krijgt ik er echt in.' —Nicholas M.

'Ik liep haar binnen terwijl ze in lingerie op het bed wachtte. Het was de heetste seks ooit. ' —Matty H.

'Ze deed het condoom voor me om terwijl ze me in de ogen staarde. Simpel, maar sexy. ' —Jay J.