13 dingen die je altijd al hebt afgevraagd over seks hebben met een bebaarde man

seks met een baard Danielle Page

Het is letterlijk jaren geleden dat de look van 'houtseksueel' (d.w.z. de gespierde man) voor het eerst van de grond kwam. Maar de trend van hipster-gezichtshaar sterft niet snel uit. Zelfs Eminem heeft nu een baard.

Slechts een paar jongens uit Compton en een uit Detroit. Met een baard. #thedefiantones

Een bericht gedeeld door Marshall Mathers (@eminem) op 23 juni 2017 om 12:53 uur PDT

Dus toen Scott, een van onze favoriete schrijvers, besloot om wat gezichtsbont te laten groeien, was het logisch dat hij nieuwsgierig was naar hoe deze nieuwe look zijn seksleven zou kunnen beïnvloeden. Dus riep hij de hulp in van een collega-schrijfster, Danielle, om haar gedachten over het aan de slag gaan met een man met een baard uit te splitsen. Natuurlijk had ze wat vragen over hoe het is om het te doen met een gezicht vol fuzz.

We vroegen een voedselredacteur om deze eetbare seksspeeltjes te proeven, dit is wat er gebeurde:

Hier, het openhartige gesprek van Danielle en Scott over baarden en seks.

1. Scott: Is er een perfect type baard voor vrouwen?

Danielle: Dit komt min of meer overeen met het geheel, 'doet grootte er toe?' raadsel. Is er een ideale lengte en dikte voor de perfecte baard? Zeker, we hebben allemaal onze voorkeuren - en ze lopen uiteen. Maar echt, de perfecte baard is degene die de man die we echt leuk vinden op zijn gezicht heeft. Kaasachtig, maar waar.

2. Danielle: Is het moeilijker om orale seks te geven met een baard?

Scott: Mijn aanpak en bewegingen zijn niet veranderd door gezichtsbeharing. Ik zou echter mijn bewegingen moeten veranderen als ik stoppels had, want dat kan schurend zijn. (Als de stoppels eenmaal uitgroeien, is dit minder een probleem.) Ik zou me heel slecht voelen als ik de man was die iemand een clitoris heeft gegeven of zoiets.

VERWANT: 7 dingen die jongens doen als ze niet over hun exen heen zijn

3. Danielle: Hoe voelt het als iemand het aanraakt? Is het vergelijkbaar met handen die door je haar gaan?

Scott: Het voelt niet zo veel anders dan wanneer iemand mijn gezicht aanraakt als ik stoppelig of gladgeschoren ben. Het houdt geen kaars in dat handen door mijn haar gaan. Ik ben er vrij zeker van dat niets behalve seksuele activiteit beter aanvoelt dan je haar door een vrouw te laten wassen. Ik weet niet waarom dit is. Misschien ben ik een soort afwijkend persoon.

4. Scott: Hoe voelt het als je blote huid tegen een baard schuurt?

Danielle: Het hangt af van de baard. Zoals je al zei, als de man ervoor zorgt en het is superzacht en goed geconditioneerd, is het net alsof je je gezicht over een bontkussen wrijft. Als dat niet het geval is, is het alsof je je gezicht borstelt met een bezem van een dollarwinkel - niet dat ik een van deze items eerder op mijn gezicht heb gewreven.

5. Danielle: Wat is de deal met kussen als je er een hebt?

Scott: Ik ben absoluut zelfbewuster en me bewust van mijn hengelsport en positionering. Ik ben bang dat een vrouw een mond vol snor krijgt als we aan het vrijen zijn, dus ik probeer ervoor te zorgen dat ik precies op de mond blijf.

VERWANT: 36 seksuele posities die iedereen tijdens zijn leven zou moeten proberen

6. Scott: Hoe is het om een ​​man met een baard jou te laten kussen versus een gladgeschoren kerel?

Danielle: Gladgeschoren jongens kussen is gemakkelijker omdat je niet tegen deze extra barrière loopt om je gezicht op hun gezicht te krijgen. Maar dat face-to-baard contact dat gepaard gaat met het kussen van een bebaarde man heeft dat ruige mannelijke gevoel dat de sappen zeker doet stromen.

7. Scott: Hoe zit het als hij op je afkomt?

Danielle: Voor mij is het als een stimulatie-overbelasting op een goede manier als hij weet hoe hij het goed moet doen. Het is alsof je op een kleed van berenhuid zit zonder broek aan. Weet je, als dat kleed ook een tong had. (Voeg iets extra's toe aan je seksleven met deJimmyJane Form 8-sfeervan onze Boutique.

8. Danielle: Wat doe je met die baard nadat je een vrouw hebt aangevallen?

Scott: Ik was het niet op een specifieke manier, en ik doe het ook niet meteen daarna, per se, omdat die vloeistoffen me niet storen. Ik zal het echter een spoeling geven als ik mijn post-coïtale plas en condoom weggooi.

9. Scott: Zijn baarden echt dealbreakers voor sommige vrouwen? Waarom?

Danielle: Alleenstaande vrouwen, waaronder ikzelf, leggen graag parameters vast aan hoe zij denken dat hun ideale man eruit zou zien. Het kan een esthetische voorkeur zijn of gewoon dat ze het tongkleed van de beerhuid nog niet hebben uitgetest. Historisch gezien ben ik voor jongens zonder baard gegaan. Maar als ik aan het trillen was met een man die er een had, zou ik hem niet uit het veld laten slaan alleen omdat hij haar op zijn gezicht had. Ik denk dat een meerderheid van de vrouwen die beweren dat een baard een deal-breaker is, dit voorbeeld zou volgen.

10. Danielle: Als je een relatie had met een vrouw die je echt leuk vond en ze was niet in je baard, welke zou dan moeten gaan?

Scott: Nou, het lijkt extreem narcistisch om te zeggen dat ik zo gehecht ben aan een bos veelkleurige haren die over mijn hele gezicht groeien dat ik me aan die blik zou vastklampen in plaats van een kans te grijpen om verliefd te worden. Ik ben het soort persoon dat (door een fout) alles wil doen om een ​​vriendin te plezieren. Maar er is een dunne lijn tussen dat en instemmen met alles wat ze willen dat ik doe, inclusief dingen aan mezelf veranderen. Ik ben een grote gelovige dat als je bij de juiste persoon bent, ze niet zullen proberen je te veranderen. (Ik heb dit op de harde manier geleerd tijdens de universiteit toen mijn toenmalige vriendin me een Diesel-horloge en een Ed Hardy-T-shirt schonk, wat echt niet mijn stijl is.)

11. Danielle: Krijg je vaker seks met een baard?

Scott: Nou, dat is het nog niet, want ik heb het pas een paar maanden gehad. Maar ik denk dat het potentieel heeft, vooral omdat ik in Brooklyn woon, waar om de een of andere reden (en ik besef dat dit een generalisatie is) de vrouwelijke bevolking lijkt te genieten van een goede baard. Ik heb eigenlijk een baard laten groeien in de hoop dat ik vaker seks zou krijgen nadat enkele vriendinnen hadden gesuggereerd dat het misschien een goede look voor mij zou zijn. Maar vrijwel alles wat ik doe en elke beslissing die ik neem, wordt op zijn minst gedeeltelijk gemotiveerd door een verlangen om vaker seks te hebben.

12. Danielle: Hoe lang moet een meisje wachten als ze uitgaat met een bebaarde kerel voordat het acceptabel is om het aan te raken?

Scott: Ik zou het niet aanraden om dronken de baard te strelen van een man die je net hebt ontmoet, omdat sommige gasten dat niet leuk vinden. Maar als je je op je gemak voelt bij elkaar en aan het daten bent, voel je dan vrij om elkaar aan te raken. Trek er gewoon niet aan zoals mijn oma.

13. Danielle: Wat is het beste dat een vrouw over je baard heeft gezegd nadat ze het van dichtbij en persoonlijk heeft ervaren? Het meest hilarische? Het ergste?

Scott: Best: er was een vrouw met wie ik in de buurt was en ze vertelde me gewoon dat ze mijn baard mooi vond. Het was leuk, en ik wist meteen dat ik niet dat hele 'baard of haar'-ding hoefde te doen dat we eerder bespraken. Ze heeft het echter om andere redenen uitgemaakt.

Toen mijn oma het voor het eerst zag, zei ze: 'Oh, dus je kunt je geen scheermesjes veroorloven daar in Brooklyn?'

De ergste opmerking kwam ongevraagd van een willekeurig dronken meisje op een feestje waar ik onlangs was. Ze zei: 'Zonder die baard zou je er misschien fatsoenlijk uitzien. Ik weet het niet.' Ik schop mezelf er nog steeds van dat ik niet terugkwam met iets vernietigend, maar ik was er een beetje door verrast.