12 seksuele posities die ervoor zorgen dat je echt geniet van doucheseks

paar lachen in de douche LWA / Dan TardifGetty-afbeeldingen

Als je ooit doucheseks hebt gehad waardoor je je als een natte chihuahua voelde - rillend, ongemakkelijk, ongemakkelijke AF - dan ben je niet de enige. Vies worden op de plek waar je schoongemaakt wordt, is veel gecompliceerder dan welke rom-com dan ook Hoe een man te verliezen in 10 dagenVrienden met voordelen ) of voor niet suggereert.

Ten eerste is het slip centraal (tegel + water + stuiterende lichamen = je kunt beter een ziektekostenverzekering hebben). Ten tweede is water geen (ik herhaal, NIET) een smeermiddel - in feite kan het ervoor zorgen dat je je eerder droog dan nat voelt (ik weet het, de ironie). En last but not least, er is absoluut niets sexy aan het per ongeluk een slok heet water in je neus of in je mond nemen als je probeert haal je O Aan.

Maar voordat je doucheseks van je afsteekt sex bucket list voorgoed, misschien wil je het nog een keer proberen. 'Doucheseks kan erg heet zijn omdat het een gevoel van urgentie heeft - je blijft daar geen uur', zegt Janet Brito, PhD, een klinisch psycholoog en gediplomeerd sekstherapeut in Honolulu, Hawaii. 'Bovendien is warm water ontspannend en sensueel, en elkaar naakt en nat zien kan een enorme opwinding zijn.'

Doucheseks kan het zijn een tijd dat ouders genoeg privacy hebben om te genieten van een vluggertje, legt Brito uit. Als je kinderen hebt die constant rondrennen of als je samenwoont met kamergenoten, ouders, enz., Dan is huppelen onder de douche misschien wel de enige keer dat je in je onderbrekingsvrije, een-op-een tijd met bae kunt passen.

Klaar voor stomende doucheseks? Deze tips zullen doucheseks heter maken - en veiliger:

 1. Voeg een antislip badmat toe.
  Dit is een no-brainer, maar je hebt er waarschijnlijk geen, of wel? Een rubberen badmat met zuignappen geeft jou en je partner echte voettractie. Het is de enige manier om doucheseks veilig aan te pakken, want net verontrustend over uitglijden is genoeg om te voorkomen dat je een climax bereikt. Probeer deze best beoordeelde van Gorilla Grip
 2. Begin wanneer u al bent ingeschakeld.
  Voorspel is niet het gemakkelijkste om onder de douche op gang te komen - er is niet veel ruimte om creatief te zijn. Als je kunt, voordat je bij de echte stomende dingen komt, stelt Brito voor om eerst te spelen in de slaapkamer of badkamer (vrijen, aanraken) totdat je allebei zin hebt om te gaan. Bonus: u bespaart water. (Ja, omdat je groen bent!)
 3. Zorg voor een aangewezen voetsteun.
  Als je geen luxe badkameropstelling hebt met een ingebouwde bank (als je dat doet, ben ik jaloers), zal het investeren in een waterbestendige stoel of voetsteun het bereik van doucheseksposities aanzienlijk vergroten. . EEN houten met brede latten werkt goed (houd het zoveel mogelijk uit de directe waterstroom).
 4. NAAR vervalt oliën, maar gebruik glijmiddel.
  Opschuimen met een badolie kan heet zijn, maar het kan er ook heel glad. Je wilt wel een op siliconen gebaseerd of natuurlijk glijmiddel echter - ondanks het feit dat het een vloeistof is, kan water in feite creëren meer wrijving tussen u en de geslachtsdelen van uw partner. Dus pak het glijmiddel en breng het voorzichtig aan op je beide onderste regionen voordat je onder de douche stapt (zodat het niet op de vloer druppelt, waardoor het glad wordt), zegt Brito.
 5. Let op uw beenpositie.
  Als je lichaam oververhit raakt (wat zeker kan in een stomende douche), worden je spieren slap en kun je flauwvallen - eek. Het gebeurt niet vaak, maar om extra voorzichtig te zijn, moet u ervoor zorgen dat de knieën van u en uw partner nooit worden geblokkeerd voor maximale stabiliteit.
 6. Richt de douchekop naar je romp of benen (als je kunt).
  Zet het water in een hoek zodat het tegen de rug, borst en benen van u en uw partner slaat in plaats van tegen gezichten of hoofden. En wijs het zo aan dat het niet rechtstreeks je geslachtsdelen raakt - zoals gezegd, douchewater kan meer wrijving veroorzaken dan leuk uitglijden en glijden.
 7. Breng speelgoed in de vergelijking.
  Brito stelt voor om een ​​of andere vorm vanwaterdichte vibratorof anale plug in je doucheseksroutine als je je wat avontuurlijker voelt. Het bij de hand hebben van een vibe zal ook de druk wegnemen om de absoluut perfecte positie voor penetratie te vinden en geeft jou en je partner in plaats daarvan de kans om elkaar op een andere manier te stimuleren.
 8. Gebruik zeep voor sexy verkenning.
  Belangrijk: seks is niet nodig om penetratie op te nemen om intiem te zijn. Neem wat super schuimende zeep en gebruik deze om elkaars lichaam te verkennen door zachtjes aan te raken en te masseren. Soms kan dit soort ontspannen intimiteit * zelfs beter * aanvoelen dan de (soms) gecompliceerde AF-penetratie waaraan je gewend bent te denken als het gaat om doucheseks.
 9. Doucheseks hoeft niet persoonlijk te zijn.
  Als je op dit moment niet fysiek bij je partner bent, zegt Brito dat er een manier is om dit probleem te omzeilen. 'Met de juiste apparatuur kun je zeker je statief en camera opzetten, richten en opnemen, terwijl je beau toekijkt hoe je jezelf op de juiste plekken met zeep inzuigt. Je zou ook je vibrator of je douchekop kunnen gebruiken om een ​​show op te zetten ', legt ze uit.
 10. Je moet je daarna nog steeds wassen.
  Brito legt uit dat je bij doucheseks nog steeds op dezelfde manier moet letten op persoonlijke hygiëne en veiligheid als bij elke andere seksuele activiteit. Dat geldt ook voor het gebruik van condooms of dammen!

Nu je weet hoe je hete doucheseks kunt hebben, zijn hier de beste douche-seksposities die je vanavond (en morgenochtend en de volgende ...) kunt aanpakken:

1 Staan en leveren Emily Schiff-Slater

Deze positie geeft je ton van G-spot en stimulatie van de clitoris, zodat je snel in en uit de douche kunt (lees: orgasme bereiken). Je kunt je handen ter ondersteuning op de douchewand plaatsen - of, als je partner goede grip heeft (die gripvolle badmat, mensen!), Laat ze je polsen vastgrijpen tot aan de rand.

Doe het: Met de voeten van zowel jij als je partner stevig op de mat geplant, draai je weg van je metgezel en leun tegen de muur, druk je handpalmen ertegenaan en kantel je billen naar boven en naar buiten. Je partner zou je van achteren moeten binnenkomen, met hun handen verankerd op je heupen, borsten, clitoris, wat dan ook. Optie om je handen te verwijderen zodra je je evenwicht hebt gevonden (het is net als yoga).

Versterk het met een van deze bruisendewaterdichte vibrators​

twee De voorzitter Emily Schiff-Slater

Heb je het geluk / zin om een ​​van die zitplanken in je douche te hebben? Zo nee, heb je mijn advies opgevolgd en er al een gekocht? U moet: Deze zittende positie met instap aan de achterkant is de perfecte douchekeuze als u dat wilt meisje-op-top

Doe het: Laat je partner op de bank zitten met de voeten op de grond. Ga van hen af, ga op hun schoot zitten, schrijlings op hen (u kiest hoe wijd u uw benen spreidt op basis van uw stabiliteit). Terwijl je op en neer pompt, zijn je handen vrij om met je clit of andere erogene zones te spelen. U kunt zelfs uw partner uw polsen laten vasthouden, zodat u voorover kunt leunen en er schuin naar toe kunt gaan. Pret!

3 Face-off Emily Schiff-Slater

Hier is een andere positie die u zal helpen om goed gebruik te maken van dat douchezitje.

Doe het: Ga met je partner zitten, spreid hem, kijkend naar voren met je knieën en / of schenen op de bank als hefboom. Maal tegen je partner, zet de muur zo nodig vast voor evenwicht. De druk van zijn schaambeen tegen je clitoris zou behoorlijk stimulerend moeten aanvoelen - maar als je knieën of benen pijn beginnen te doen, probeer ze dan achter de rug van je partner voor te spannen.

4 Opstaande burger opstaande burger Emily Schiff-Slater

Deze positie is misschien ook het gemakkelijkst met een douche-plankzitting, maar dat is niet helemaal nodig. Dat gezegd hebbende, wil je misschien niet begin met deze positie - zie het meer als je finale.

Doe het: Met je rug tegen de muur gedrukt, laat je partner je van voren binnenkomen: je kunt beide benen om hun middel wikkelen, of als dat te glad is onder de douche, probeer dan een voet op de grond te laten vallen en er een opgetild te laten.

5 kurketrekker Emily Schiff-Slater

Bij twijfel is gaan liggen en jezelf schrap zetten tegen een oppervlak een veilige strategie voor doucheseks. Je hebt een douche / bad-situatie met dikkere randen nodig om deze positie te laten werken, maar je kunt ook een tijdelijke bank meenemen.

Doe het: Rust op uw heup en onderarm aan een kant van het bad, de doucheplank of de bank en druk uw dijen tegen elkaar. Laat je partner achter je staan ​​en ga naar binnen, waarbij je je benen gesloten houdt voor een stevigere grip tijdens het stoten.

6 Balletdanser balletdanser Emily Schiff-Slater

Voor nog een leuke naar voren gerichte positie (waarvoor iets minder balans aan het uiteinde van je partner nodig is), is dit een geweldige optie.

Doe het: Terwijl je partner staat en gepositioneerd om je van voren binnen te komen, breng je een been omhoog om tegen de rand van het bad of je douchewand te steunen voor extra ondersteuning en stuwkracht.

De verandering in hoek voegt een stimulerende draai aan een douchestandaard toe, en het extra gevoel van warm water op je rug doet zeker geen pijn.

7 Champagne kamer champagne kamer Emily Schiff-Slater

Dus deze zet ziet er misschien wat blaf uit, maar vertrouwen - dat is het niet. Je krijgt wat diepe P-in-the-V-actie (ga je gang en raak je clit aan, of laat hem een ​​hand uitsteken om het zelf te doen), hij krijgt rust (een beetje), en jullie krijgen allebei een pauze van alles het rare natte kussen. Want laten we eerlijk zijn ... warm water smaakt nooit lekker (nee, ook niet tijdens seks).

Doe het: Hebben je partner zit op de rand van het bad of op je handige bankje, en ga dan bovenop hem zitten, met zijn gezicht weg. Gemakkelijk!

8 De Caboose de caboose Emily Schiff-Slater

Niemand bij zijn volle verstand zou je vertellen om seks te hebben terwijl je onder de douche ligt (hallo, verdrinken?). Maar er is geen reden waarom u geen seks kunt hebben zittend naar beneden, op de douchevloer. In feite is er alle reden om ervoor te gaan: je kunt niet vallen als je al op een vlakke ondergrond staat.

Doe het: Plaats de douchekop dan zo dat hij uw lichaam (niet gezichten) raakt laat je partner op de douchevloer zitten, handen achter hem om hem overeind te houden. Ga dan voor hem zitten en scooch je heupen totdat je bovenop hem zit.

Opmerking: jij bent degene die het grootste deel van het rijden doet (en pro-tip: cirkelvormig slijpen) hier, aangezien het niet zo goed zal aanvoelen dat hij de harde tegel keer op keer raakt.

9 Tafelblad tafelblad Emily Schiff-Slater

Een ding dat doucheseks (en staande seks in het algemeen, tbh) moeilijker maakt? Een groot hoogteverschil. Dus om eventuele hiaten in te vullen, zou dit uw go-to moeten zijn.

Doe het: Plaats jezelf op de rand van het bad of de bank en laat je partner je binnenkomen terwijl je je vasthoudt aan het dichtstbijzijnde oppervlak. Als je helemaal stabiel bent, plaats dan je voeten op zijn borst, voor zijn schouders, om zijn tempo en diepte van stoten beter te beheersen.

10 Kruiwagen kruiwagen Emily Schiff-Slater

Als je je wat ambitieuzer voelt (en #WHstrong), overweeg dan de positie van de kruiwagen. Maar waarschuwing: u wilt beslist die antislip-badmat en het water van uw hoofd af wijzen. (Zodat je kunt ademen ... oké, hijgen.)

Doe het: Ga op handen en voeten zitten en laat je partner je bij het bekken optillen. Wikkel vervolgens uw dijen om hun middel voor ondersteuning terwijl uw partner stuwt. Deze positie zorgt voor een super diepe penetratie, en het warme water dat tegelijkertijd je lichaam raakt, zal als een doolhof aanvoelen.

elf In de roos kruiwagen

Een andere manier om de douche aan te pakken is door nieuwe manieren uit te proberen om mondeling te geven, of zoals Brito het noemt, de ‘roos’. (Snap je? De clitoris is de roos, hè) TLDR; deze positie tilt face-sitting naar een heel nieuw niveau, dus als je een clit-haver bent, zul je geobsedeerd raken.

Doe het: 'Als je een badkuip hebt om op te zitten of een douchestoel, en een douchemat om vallen te verminderen, laat je partner dan op de rand gaan liggen en ga dan voorzichtig op het gezicht van je partner zitten in een hoek waar je clitoris op zijn lippen rust', Brito zegt. Je zit behoorlijk rechtop, dus je kunt je heupen bewegen en de tong van je partner richten waar je maar wilt.

12 Sta op douche opstaan ​​douchekop

Wilt u doucheseks minder slipgevoelig maken? Word lid van de club. De sleutel hier is om meer staande posities uit te proberen. Maar goed, staan ​​betekent niet alleen een natte versie van penetratie van achteren. Wees in plaats daarvan creatief door delen van de douche zelf op te nemen voor een belangrijke clitstimulerende actie.

Doe het: 'In deze positie leunt een van jullie tegen een van de douchewanden, terwijl de ander van achteren komt en clitoris stimuleert met de handen of de douchekop', legt Brito uit. Wil je elkaar aankijken zodat je je mooie gezichten kunt zien? Je kunt de douchekop ook gebruiken om elkaar te stimuleren terwijl je naar elkaar kijkt.