12 Mannen onthullen wat ze zoeken in een vriendin

man-beschrijven-droom-meisje.jpg Shutterstock

Slim, grappig, sexy - het is het standaard verlanglijstje van mevrouw Right voor mannen. We hebben het veel te vaak gehoord, en als je het ons vraagt, voelt het een beetje ... generiek aan.

Dus vroegen we 12 jongens wat ze waren werkelijk zoek in een vrouw (of, voor degenen die al zijn gekoppeld, hoe zit het met hun S.O.'s die ze verslaafd hebben). Omdat, hoewel we voor geen enkele man van plan zijn om te veranderen, we er helemaal klaar voor zijn om onze nieuwsgierigheid naar dat raadsel dat de mannelijke geest is, te bevredigen. Dit is wat ze te zeggen hadden:

“Mijn ideale vrouw is uniek. Ze onderscheidt zich niet van de massa, maar haar humor, glimlach en interesses onderscheiden haar van alle anderen. Iemand die niet bang is om een ​​complete idioot te zijn om mij heen. Ze vindt het leuk om sociaal te zijn, terwijl ze toch af en toe binnen blijft. Ten slotte begrijpt ze wanneer ze me wat ruimte moet geven, maar heeft ze geen problemen met het verwijderen van alle persoonlijke ruimte. '​ Tegen Jayson S.“Mijn droomvrouw is een vrouw die mooi, onafhankelijk is en niet bang om mij uit te dagen. Een vrouw die recht door zee en eerlijk is, is een duidelijke zaak omdat we met elkaar moeten kunnen communiceren. Ik ben op zoek naar een vrouw die bereid is om nieuwe dingen te proberen en met mij mee op avontuur te gaan. Iemand die bereid is me uit mijn comfortzone te halen en me uit te dagen om nieuwe dingen te doen. Als ze dat allemaal is en houdt van actief zijn, eten en reizen, ze zou mijn ideale partner zijn. '​ Tegen Bryan V.

VERWANT: Alle dingen die vrouwen ten onrechte denken dat mannen sexy vinden

'Ik heb de bereidheid om compromissen te sluiten altijd op prijs gesteld, vooral omdat dat de basis is voor een goede relatie. Maar ik wilde ook iemand die mijn fundamentele morele waarden deelde. Dat is een soort waar de grens wordt getrokken met betrekking tot compromissen; het is erg moeilijk om compromissen te sluiten als het gaat om je morele waarden en normen. '​ Eric A.

Tekst, wit, roze, lijn, lettertype, kleurrijkheid, magenta,

“Ik was op zoek naar iemand die mijn grootste interesses deelde, maar niet noodzakelijk al mijn interesses. Ik was niet op zoek naar een vrouwelijke versie van mezelf, maar eerder naar iemand met wie ik mijn favoriete activiteiten kon delen en die me tegelijkertijd aan nieuwe dingen kon blootstellen. Hoe cliché het ook mag klinken, ik was op zoek naar iemand met wie ik vast zou kunnen zitten op een onbewoond eiland, want uiteindelijk zou trouwen op dat soort lijken. '​ Tegen Ernesto M.

“De sleutel is om een ​​vrouw te vinden die omringd is door zoetheid. Je zult daar nooit ziek van worden. '​ Tegen Jason S.

“Ik had geen idee wat ik zocht toen ik met mijn vrouw begon te daten, maar voordat ik het wist, was ik verliefd! Ze kwam naar mijn activiteiten en sprong meteen in met mijn vriendengroep. Dit was geweldig omdat mijn vrienden en ik erg gesloten en moeilijk in de omgang kunnen zijn. Ze steunde ook de dingen die ik graag doe. Dit verbaasde me, en voor het eerst had ik het gevoel dat als ze dit kon doen, we misschien voor altijd samen zouden zijn. Haar persoonlijkheid was geweldig voor de lange termijn. Hoewel iedereen van tijd tot tijd hulp kan gebruiken, kon ik zien dat ze voor zichzelf kon zorgen. Ik wilde een gelijkwaardige partner om mee te delen, niet een ander kind om voor te zorgen. Ze kan niet alleen voor zichzelf zorgen, maar ook van tijd tot tijd voor mij. '​ Tegen Sean D.

VERWANT: 3 andere redenen dan seks om naakt te worden met je man

“Iets dat me aantrekt, is een meisje dat erg ambitieus is en doelen heeft gesteld. Iemand die gedreven is en een harde werker is. Ze zit niet alleen thuis en is afhankelijk van haar man. Ze is constant druk bezig en is erg ondersteunend. Zo'n meisje verdient alles. '​ Tegen Jay R.

“Toen ik aan het jagen / vangen was voor een partner, zocht ik iemand die loyaal, schattig, leuk in de omgang was en grote borsten had. (Ik ben tot nu toe drie voor vier.) En ik wilde iemand die een goede moeder zou worden, iemand wiens schema een gezinsleven mogelijk zou maken, en iemand die net zoveel van mijn gezin genoot als ik van het hare. (vier voor vier daar!) '- Al H.

'Ik ben op zoek naar: (1) Een meisje dat logisch en rationeel denkt en in een bepaalde situatie niet te snel conclusies trekt. (2) Een meisje dat haar cultuur en tradities omarmt. (3) Een meisje dat zich verhoudt tot het gevoel voor humor van een man en niet beledigd raakt. (4) Een meisje dat een romanticus en een dagdromer is en gelooft dat ware liefde nog steeds bestaat. (5) Een meisje met een goed hart voor iedereen. (6) Een meisje dat intellectueel is en een verfijnd gesprek kan voeren. '​ Dave G.

Tekst, lijn, lettertype, kleurrijkheid,

“Ik hou van mijn vriendin omdat ik mezelf bij haar kan zijn, grappen kan maken, capriolen uit kan halen en gewoon kan rondhangen. Ik vind het geweldig dat ze zorgzaam, lief, attent, gepassioneerd, sportief en nog veel meer is. Vier jaar geleden, de eerste keer dat ik haar zag, zelfs zonder met haar te praten, wist ik dat ze bijzonder was en dat ik haar moest leren kennen. Vandaag ben ik blij dat ik die keuze heb gemaakt om met haar te praten, haar mijn liefde te tonen en in haar aanwezigheid te zijn. Een van de belangrijkste redenen waarom ik van haar hou, is dat ze me steunt bij alle beslissingen die ik neem en me helpt om ze te laten uitgroeien tot iets veel groters dan ik dacht dat ze zouden kunnen zijn.​ Tegen Dave S.

VERWANT: Waarom je man je beste vriend niet kan uitstaan