11 must-know orale seks tips van echte vrouwen

orale-seks-tips.jpeg

Veel vrouwen hebben hun go-to orale seksbewegingen waarvan ze weten dat ze elk zullen werken. Single. Tijd. Maar waarom zouden ze al die geweldige informatie voor zichzelf houden? We vroegen rond om de beste tips van echte vrouwen te krijgen voor geweldige orale seks. Het doel: het geweldig voor je maken en behoorlijk verbluffend voor hem.

'Alleen omdat het orale seks is, wil nog niet zeggen dat je alleen je mond gebruikt. Gebruik je handen om de basis vast te houden. En balspel is altijd fair play. ' —Carly H.

'Elke keer dat mijn kaak of nek een pauze nodig heeft, trek ik me terug en concentreer me gewoon op de punt. Als je voldoende glijmiddel of speeksel hebt, kun je blijven pompen met je handen terwijl je rondjes loopt, aan de punt likt en zuigt. Het beste van twee werelden - voor jullie allebei! ' —Moeder G.'Er is een klein plekje waar de schacht de ballen raakt, dat is supergevoelig. Mijn ex vertelde me ooit dat het was alsof ik zijn g-spot raakte. Gelukt!' —Sara K.

'Ik voeg soms gearomatiseerd glijmiddel toe als ik orale seks geef. Ik denk dat het glijmiddel het voor hem beter doet voelen, en het geeft me ook iets om van te genieten. ' —Isabel J.

MEER: 9 redenen waarom jongens je graag mondeling geven

'Als ik moe begin te worden, of een pauze nodig heb om mijn speeksel door te slikken (grof, maar het gebeurt), vertraag ik de snelheid. Als ik een kleine pauze heb gehad, ga ik het weer versnellen. Ik denk dat de tempowisseling voor hem echt goed voelt. ' —Natalie H.

'Vraag wat hij lekker vindt. Je zult je veel zelfverzekerder voelen als je het ritme, de snelheid en de kleine eigenaardigheden kent waar hij de voorkeur aan geeft. ' —Melissa S.

'Mijn go-to-move is zuigen aan de punt terwijl ik ook mijn hand op de schacht gebruik. Ik breng mijn hand langzaam omhoog en over het hoofd, en steek de punt weer in mijn mond terwijl ik mijn hand weer naar beneden breng. Het is bijna zoals die hand-over-hand-massagetechniek, maar het is hand-over-mond! ' –Sarah H.

'Ik denk er altijd aan hoeveel hij ervan geniet - en hoe geweldig hij is in wederkerigheid - en ik geniet er echt van om aan de gevende kant te zijn.' —Lindsay P.

MEER: Hoe u meer orale seks kunt hebben

'Als hij bijna klaarkomt, trek ik zachtjes aan zijn ballen om hem wat langer mee te laten gaan. Mijn vriend zegt altijd dat het het nog intenser maakt. ' —Elizabeth O.

'Als je je op de punt concentreert, vergeet dan niet de onderkant van het hoofd - het is een heel gevoelige plek.' —Malia G.

'Ik maak kreunende geluiden als ik op hem neerga. Het windt hem nog meer op en laat hem weten dat ik het leuk vind om hem zich zo goed te laten voelen. ' —Margrite W.

MEER: 8 manieren om orale seks op te fleuren