11 meest verwachte reality-tv-shows van 2021, van ‘The Real Housewives’ tot ‘The Real World’

Als je op mij lijkt, heeft dit jaar van quarantaine een nummer op je bank gedaan. Ja, het spijt me te moeten melden dat er * letterlijk * een ik-vormige afdruk op mijn favoriete sofa-plek zit. Dit is eerlijk gezegd een hele prestatie, want deze bank hier waar ik je van schrijf is zoiets als ... 30 jaar oud. Je zou het een familiestuk kunnen noemen dat de druk van deze wangen niet kon verdragen. Zucht

Ik zit hier vastgelijmd aan mijn televisie, maar als er tegenwoordig zoveel goede reality-tv is om naar te kijken, kun je het mij dan echt kwalijk nemen? Gevestigde heavy hitters zoals Bravo hebben zichzelf dit jaar overtroffen met nieuwe shows zoals De echte huisvrouwen van Salt Lake City en nieuwe seizoenen van oude nietjes, zie: De Echte huisvrouwen van New Jersey ​Hoewel Netflix misschien nieuw is in het reality-tv-spel, heeft de streamingdienst aangetoond dat het kan concurreren in de grote competities met favoriet van fans Sunset verkopen waarschijnlijk terugkeren voor de vierde ronde dit jaar en Bling Empire maakt zijn met Swarovski bezaaide debuut. En je wilt natuurlijk niet missen 'wat er gebeurt als mensen ophouden beleefd te zijn ... en echt beginnen te worden' op The Real World Homecoming: New York

Dus als er niets is waar je meer van houdt dan het kijken naar mooie vrouwen die ruzie maken over ziekenhuisgeuren, Louis Vuitton-kettingen en het verkopen van onroerend goed van miljoenen dollars, en dat allemaal terwijl je snackt in je PJ's overdag, dan staat je een traktatie op televisie te wachten. Immers, als je thuis vastzit, kun je net zo goed worden vermaakt - toch? Gelukkig zijn deze 11 meest verwachte reality-tv-shows van 2021 boordevol actie en zullen ze zeker het drama, drama, drama ​Dus, van mijn bankinsprong tot die van jou, geniet ervan!1 Echte huisvrouwen van Salt Lake City

Waar te beginnen? Ik zal, net als veel andere Bravo-fans, toegeven dat ik sceptisch was toen ik over het laatste hoorde Echte huisvrouwen franchise bij Bravocon in 2019. Wie wil nog een seizoen van blanke dames die ruzie maken over wie wel of niet drinkt? (Reality TV-afficiendos hebben al genoeg geleden De echte huisvrouwen van Orange County , heb ik gelijk?)

Maar ik zal de eerste zijn die zegt dat ik het mis had en om vergeving bidden bij het altaar van mevrouw Mary M. Cosby. Niet alleen RHOSLC beschikken over een van Bravo's meest uiteenlopende casts, maar leren over de Mormoonse kerk door de lens van Lisa Barlow is alles waarvan ik niet wist dat ik het nodig had. Pak een gehaktbal op een stokje en stem af op een echt brand eerste seizoen.

Kijk nu

twee Echte huisvrouwen van New Jersey

Als Jersey-meisje zie ik de première van een nieuw seizoen van RHONJ als een soort thuiskomst. De accenten! De luipaardprint! De kleding, verblind door de goden! De complete verwarring over een fundamentele analogie! Ik ruik bijna de kooksaus van mijn grootmoeder als ik het volume nog eens 60 minuten hoger zet Teresa Guidice -gemerkte chaos.

Kijk nu

3 Huwelijk of hypotheek

Als het laatste jaar van isolatie je heeft achtergelaten met een serieuze bruiloft FOMO en / of een nieuwe gewoonte om door Zillow (@me) te scrollen, zul je het geweldig vinden om plaatsvervangend tussen de verloofde stellen te leven op de nieuwste reality-tv van Netflix.

Elk paar is gevestigd in Nashville en werkt samen met een weddingplanner en een makelaar in onroerend goed die hen proberen te overtuigen om nu in het huwelijksbootje te stappen of te investeren in een huis voor hun toekomst. De koppels hebben maar het budget voor één, dus moeilijke beslissingen moeten worden genomen ...

Kijk nu

4 Sunset verkopen

Wilt u tv kijken en tegelijkertijd een inleiding krijgen in luxe onroerend goed in Los Angeles dat u zich waarschijnlijk nooit zult kunnen veroorloven? Ik geef je: Sunset verkopen

Seizoen vier van de populaire realityshow is gepland om te beginnen met filmen in de lente, en - vingers gekruist! - zal het tegen het einde van het jaar aan de massa worden vrijgegeven. Terwijl de gebroeders Oppenheim me blijven verwarren en bang maken, zal ik afstemmen om te zien of er nog andere huizen van $ 40 miljoen op de markt zijn. Een meisje kan dromen!

Kijk nu

5 Bling Empire

De wereld van reality-tv heeft niet - en ik durf te zeggen, zal nooit meer - een vrouw zien zoals Anna Shay. Ik bedoel, ze is in de eerste aflevering letterlijk de muren van haar kast aan het afbreken in een volle baljurk. Wat is er niet om lief te hebben? Elke vrouw die kan zeggen: 'Ik raak niet onder de indruk van dingen, maar mensen, wie ze zijn' in één adem en ruzie met een vriend over het dragen van dezelfde Louis Vuitton-ketting van $ 140.000 in de volgende is mijn soort meid.

Netflix 'real-life reactie op Gekke rijke AziatenBling Empire volgt een groep rijke Aziatische socialitesin Los Angeles (en hun hete vriend Kevin) voor een heerlijke acht afleveringen die je niet wilt missen. Denken Sunset verkopen, maar met minder vrouwen die bouwplaatsen in Louboutins doorkruisen.

Kijk nu

6 Op de hoogte blijven van de Kardashians

Sta me toe mijn rouwpet af te doen om te spreken over het ongetwijfeld epische laatste seizoen van KUWTK ​Ja, na 20 seizoenen hebben mijn meisjes hun kleintje gepakt IS! tas en ingeruild voor een lucratiever contract bij Hulu ​(Ik neem het ze niet kwalijk, maar ik zal er nog steeds om huilen.)

Als je ook alle 210 afleveringen van deze saga hebt gezien (samen met de rest van het KarJenner Cinematic Universe: Kourtney en Kim Take Miami, New York, The Life of Kylie, I Am Cait, Flip it Like Disick, etc.), dan weet je dat deze laatste aflevering een must-watch is. Met deKimYe scheidingin het nieuws: het publiek staat een uitstekend seizoen te wachten om salades te schudden en intense telefoongesprekken te voeren.

Kijk nu

7 De cirkel

Ik kan nauwelijks geloven dat het eerste seizoen van De cirkel uitgezonden in januari 2020, maar dit is wat het internet me vertelt! Terugkijkend was deze show de quarantaine-spoedcursus waarvan niemand wist dat ze dat zouden doen wanhopig nodig hebben.

ICYMI, hier is de kern: deelnemers zijn geïsoleerd in hun eigen appartementen (klinkt bekend?) En kunnen alleen met andere deelnemers praten via een app genaamd The Circle. De twist? Deelnemers kunnen zichzelf op het scherm presenteren zoals ze willen, in een poging hun mede-castmates te winnen voor een prijs van $ 100.000. Denken Grote broer voldoet aan Meerval ​Twee nieuwe seizoenen werden naar verluidt gefilmd in de herfst van 2020, per Optocht , dus hier is de hoop dat ze zo snel mogelijk op Netflix vallen.

Kijk nu

8 The Real World Homecoming: New York

Het is baaaaack - de realityshow om ze allemaal te beginnen (en misschien te eindigen?)! De zeven origineel Echte wereld kamergenoten keren terug naar hun zolderappartement om erachter te komen wat er gebeurt 'als mensen stoppen met beleefd te zijn ... en echt beginnen te worden', zegt de trailer. Ik dacht dat die vraag al in 1992 werd beantwoord toen dit zevensoom de eerste keer bij elkaar kwam, maar ik dwaal af.

DezeParamount + exclusiefzal zeker dramatisch zijn - en waarschijnlijk leerzaam voor jongere millennials en Gen Z die de OG-versie hebben gemist. Ik zal hulde brengen aan onze voorouders van reality-tv en afstemmen, net als jij.

Kijk nu

9 Floribama Shore

Voor seizoen vier nemen deze prachtige gekken hun talenten mee van de panhandle in Florida naar de grote open lucht van Montana. Wat kan er fout gaan? Ik kijk er enorm naar uit om Aimee en Nilsa enkele cowboys te zien terroriseren.

Kijk nu

10 Zij is de baas

Nieuw bij het USA Network is Nicole Walters en haar familie, en na het bekijken van de trailer - kleur me geïntrigeerd. Nicole profileert zichzelf als een 'voormalig best verkopende bedrijfsleider die haar baan van zes cijfers in de verkoop opzegde voor 10.000 mensen, nam wat ze wist en bouwde in een kort jaar een miljoenenbedrijf op'. Nou, oké dan! Ze heeft een nerdy echtgenoot, drie geadopteerde dochters en een 'over the top' manny, ook wel reality-tv-magie genoemd.

Kijk nu

elf RuPaul's Drag Race: Corona kan een goede koningin niet tegenhouden

Tbh, de titel van dit seizoen was genoeg om me er meteen in te trekken. En toen koningin Rosé deze regel in haar biechtstoel liet vallen: 'Om in de buurt van andere menselijke lichamen zijn is absoluut een geschenk dat we als vanzelfsprekend beschouwen'. oog.

RuPaul’s Drag Race levert altijd resultaten op - en zelfs tijdens de aanhoudende COVID-19-pandemie zal dit seizoen niet anders zijn.

Kijk nu

Jacqueline Tempera is een bekroonde schrijver en verslaggever die in Boston woont met haar kat Roxanne.