11 manieren om jezelf te motiveren om na het werk naar de sportschool te gaan

Sportvrouw rusten filadendronGetty-afbeeldingen

Zeker, dat gevoel na een zweetsessie is echt goed, maar het is het voordat dat kan zo'n strijd zijn. Als je een lange dag op je werk hebt gehad, roept Netflix je naam of je S.O. je sms't met de vraag wanneer je thuiskomt, het is maar al te gemakkelijk om die date met de sportschool een regencontrole te geven.

Als het erom gaat excuses op de stoep te zetten en naar de sportschool te gaan, is motivatie de sleutel. Sommige vinden is echter een beetje een grotere uitdaging. Daarom hebben we versterkingen (fitnessexperts) ingeschakeld die supergemakkelijke tips hebben voorgesteld om ervoor te zorgen dat je sneakers geen stof meer verzamelen.

1. Leg de resultaten die u wilt bereiken op schrift. Ingrediënt, Gebakken ei, Schotel, Ei, Levensmiddel, Eierdooier, Ontbijt, Illustraties, Varkensvlees, Jagrutiben PatelGetty-afbeeldingen

#Doelen hebben is geweldig, maar ze opschrijven is nog beter, vooral als je het papier waarop je ze hebt genoteerd ergens neerzet waar je vaak zult kijken. Dat helpt je eraan te herinneren waarom je naar de sportschool gaat, wat zo belangrijk is om gemotiveerd te blijven, zegt Andia Winslow, een professionele golfer en een gecertificeerde personal trainer. Dus als je eindelijk een handstand onder de knie wilt krijgen, wat kilo's kwijt wilt raken of je kracht wilt opbouwen, raadt Winslow aan dat op een stuk papier te schrijven en het ergens vast te pinnen waar je het op kantoor zult zien. (Je kunt het altijd in een la doen die je altijd opent als je het niet wilt laten zien.)2. Maak gymafspraken - met jezelf.

Als u uw trainingen van tevoren in kaart brengt, zult u ze veel minder snel overslaan. Bepaal aan het begin van elke week op welke dagen je naar de sportschool gaat en plan voor elke week een routine, stelt gecertificeerde personal trainer Tatiana Lampa voor. Aan het einde van elke training zegt ze dat ze terug moet kijken naar dat plan en alles moet controleren wat je hebt bereikt. Het zal geweldig aanvoelen en je helpen het momentum gaande te houden.

3. ... en stel herinneringen in.

Zodra je je schema hebt opgesteld, maak je kalenderherinneringen, zegt Leanne Shear, medeoprichter en hoofdtrainer van Uplift Studios in New York City. Dat kleine signaal dient als een zeer voor de hand liggende herinnering aan je trainingsdoelen en kan ervoor zorgen dat je niet achteruitgaat omdat je het zo druk had dat je het 'vergat'.

Gym tas apparatuur pictogram Getty-afbeeldingen4. Eet ontbijt.

Je voorbereiden op het succes van je workout begint binnen een uur na het ontwaken, Wendy Bazilian, R.D., co-auteur van Het Super Foods Rx-dieet: afvallen met de kracht van supernutriënten en een door American College of Sports Medicine gecertificeerde gezondheids- en fitnessspecialist. Door een slimme maaltijd te nuttigen, blijft uw lichaam de hele dag energiek en klaar voor een training. Nosh op een solideontbijtmet proteïne, fruit of groente, en een complexe koolhydraten (zoals volkoren toast).

5. Pak een snack in.

Zorg ervoor dat u ongeveer 45 minuten voordat u op pad gaat een snack voor het sporten heeft. Het is precies de juiste hoeveelheid tijd voor je lichaam om het grootste deel van deze snack te verteren en als energie te gebruiken tijdens je training, zegt Bazilian. Als je een kleine, licht verteerbare snack eet die voornamelijk uit koolhydraten en een beetje proteïne bestaat, zoals een appel met pindakaas, zul je meer energie hebben om harder te werken in de sportschool, zegt Bazilian.

Zakelijke denken lijn pictogram RedlineVectorGetty-afbeeldingen6. Trek uw trainingsuitrusting aan voordat u vertrekt.

Als je van kleding wisselt voordat je het werk verlaat, herinner je jezelf er visueel aan dat je vastbesloten bent om te gaan sporten. Het helpt je ook om jezelf verantwoordelijk te houden. Nadat je je gymkleding hebt aangetrokken, voel je je veel slechter als je achteruit gaat, zegt Shear.

7. Laat al het andere aan het werk.

Als je sportschool een locatie heeft in de buurt van waar je werkt, trek dan je trainingsuitrusting aan en ga naar de sportschool met alleen datgene wat je nodig hebt om te zweten. Shear zegt dat dit de verleiding wegneemt om je training op je reis naar huis te laten liggen, omdat je toch weer aan het werk moet om je spullen te halen. Als je sportschool niet dichtbij je werk is, ga dan joggen of doe wat intervaltraining buiten als je kunt.

8. Gebruik het buddy-systeem.

In plaats van plannen te maken om met een vriend af te spreken onder het genot van een cocktail, kun je een fitnessles plannen om bij te praten. Hoewel je het waarschijnlijk niet gaat kletsen tijdens een zware bootcamp-les of een intervaltraining op de loopband, zal het feit dat je daar een vriend ontmoet, ervoor zorgen dat je minder snel achteruitgaat, zegt Shear. Dan kun je eten en drinken pakken na de training.

RaStudioGetty-afbeeldingen9. Herinner jezelf eraan dat lichaamsbeweging ook je geest helpt.

'Oefening kalmeert niet alleen de geest, maar het verbetert de hersenfunctie en stimuleert innovatie', zegt Winslow. Dus als je een groot project voor de boeg hebt, extra gefocust moet zijn op iets op het werk, of een bijzonder hectische week probeert door te komen, gebruik dat dan als extra reden om te oefenen en jezelf in de best mogelijke hoofdruimte te plaatsen. 'Krijg die training en krijg een mentale voorsprong', zegt ze.

10. Doe waar je van houdt.

Ja, trainingen kunnen een uitdaging zijn, maar als je jezelf dwingt om een ​​les te volgen waar je elke week bang voor bent - of een dagelijkse routine doet waar je geen plezier aan beleeft - dan is het geen wonder dat je geneigd bent om te laten liggen de sportschool. In plaats daarvan stelt Lampa voor om prioriteit te geven aan trainingen waar je naar uitkijkt in je wekelijkse schema, of dat nu tillen zijn of bewegingen die helemaal over je kern gaan - waar je je ook graag op concentreert in de sportschool. Op die manier blijf je gemotiveerd en wordt het een gewoonte om naar de sportschool te gaan.

11. Deel uw vorderingen.

Het vertellen van je winst in de sportschool is een geweldige manier om jezelf verantwoordelijk te houden, zegt Lampa. Door op sociale media te posten of een trainingsmaatje te vertellen wat je in de sportschool hebt gedaan, voel je je automatisch meer gemotiveerd om de gewoonte vol te houden. Omdat, hé, je weet nooit wanneer iemand je zal vragen hoe het met je fitnessdoelen gaat.