10 manieren om uw trainingsmotivatie een boost te geven wanneer u liever tv kijkt

Menselijk been, Rood, Gezamenlijk, Pols, Sportschoen, Karmijn, Oranje, Spier, Kijken, Hardloopschoen, Getty-afbeeldingen

Was het maar net zo spannend om je trainingsschema bij te houden als het laatste drama van Kim en Khloe bij te houden. Maar helaas, jezelf hypnotiseren om erop uit te gaan en te gaan hardlopen of de set gewichten op te pikken die het afgelopen uur naar je hebben gestaard, vereist iets meer inspanning dan de volgende aflevering van KUWTK.

Terwijl je op sommige dagen praktisch uit bed springt om in beweging te komen, op andere dagen is het vinden van trainingsmotivatie een hele opgave.

Typisch, als je een excuus wilt vinden om je zweet te redden, dan kan dat. Je hebt geen tijd eerder of na het werk om naar de sportschool te gaan, al je favoriete trainingsleggings zijn in de was, fitnessapparatuur en lidmaatschappen zijn veel te duur - als je het toelaat, gaat de lijst maar door en verder ​(Natuurlijk moet je op sommige dagen het rustig aan doen, dat is watactief herstelis voor!)Maar aan het eind van de dag WEET u dat zweten de kracht heeft om alles te doen, van uw zelfvertrouwen vergroten tot uw humeur verbeteren en, natuurlijk, uw algehele gezondheid drastisch verbeteren. Of het nu een Yoga flow van 15 minuten ,naar HIIT-sessie van 30 minuten , of een fietstocht door de stad, je zult er nooit spijt van hebben je lichaam wat liefde te hebben getoond met wat goede beweging - en, op de lange termijn, elke training die u doet, brengt u een stap dichter bij uw fitnessdoelen.

Dus, voordat je jezelf een goede training voor de gek houdt, probeer dan een aantal van deze door onderzoek gesteunde manieren om je trainingsmotivatie op te krikken, pronto.

1. Trakteer uzelf eerst op een beetje R&R

Dit is je plan: ontspan met je nummer één aflevering van Vrienden en ga dan zweten. Ja echt.

Als je je helemaal uitgeput voelt, kan het kijken naar een herhaling van je favoriete programma je wilskracht vergroten om dingen voor elkaar te krijgen, volgens Onderzoek door de Universiteit van Buffalo. (Dit is geen toestemming voor een Netflix binge , hoewel; speel een aflevering op en ga trainen. Alleen maar een

2. Luister naar die podcast waar iedereen het over heeft

Maak de trainingstijd aantrekkelijker door deze te combineren met iets dat u echt wilt doen, zoals eindelijk naar luisteren Bach alums Ashley Iaconetti en Ben Higgins ' Bijna Beroemd podcast op het loopvlak.

Deze strategie heet verleiding bundeling ​Katherine Milkman, universitair hoofddocent aan de Wharton School aan de Universiteit van Pennsylvania, bedacht het. Nadat ze studenten had bestudeerd die meer wilden trainen, ontdekte ze dat degenen die dat konden enkel en alleen toegang tot audioboeken in de sportschool hadden 29 procent meer kans om te trainen dan degenen die altijd toegang hadden tot audioboeken. Ze hadden ook 51 procent meer kans om te trainen dan studenten die $ 25 kregen en te horen kregen dat ze meer moesten trainen.

Niet in podcasts ofaudioboeken​Ik zal niet zeggen of je Netflix streamt op je telefoon.

3. Geef jezelf de juiste soort Pep Talk

Self-talk wordt vaak gehyped als een motiverende tool, maar je moet het goed doen om er echt van te profiteren. Onderzoek suggereert dat tegen jezelf praten in de tweede persoon eigenlijk effectiever is dan tegen jezelf praten in de eerste persoon.

Dus de volgende keer dat je je traag voelt, zeg dan tegen jezelf: 'Je gaat deze lange termijn verpletteren.' in plaats van 'Ik zal deze lange termijn verpletteren' of 'Je hebt dit, vrouw', in plaats van 'Ik kan dit'. Geloof me, het werkt.

4. Voeg wat concurrentie toe aan de mix

Volg je je vrienden ​Of maak verbinding met hen op FitBit ​Begin. Nu.

Een van de meer dan een miljoen hardlopers suggereert dat hoe meer kilometers je je vrienden ziet loggen, hoe meer kans je maakt. Toen de bestudeerde hardlopers zagen dat hun vrienden tien minuten langer liepen, liepen ze gemiddeld drie minuten extra.

5. Speel opnieuw uw persoonlijke fitness-hoogtepuntenhaspel af

Weet je nog die keer dat je die bootcamp-training absoluut verpletterde en je daarna als een superheld voelde? Ja, trek aan elke zen-voodoo die je nodig hebt om die herinnering op de eerste plaats te zetten de volgende keer dat je door de halters staart.

In een universiteit van New Hampshire studie , deelnemers die werden gevraagd om na te denken over positieve oefeningsherinneringen, hadden hogere niveaus van daaropvolgende oefeningen dan degenen die geen trip down memory lane maakten. Met andere woorden, hoe meer je positieve emoties kunt associëren met sporten, hoe groter de kans dat je komt opdagen.

6. Zoek de juiste afspeellijst op

Of je nu een goed opzwepend nummer nodig hebt om je op weg te helpen of jam om je te motiveren tijdens het laatste deel van je training, energieke muziek kan je in drie minuten van de bank naar het verpletteren brengen.

Haal het maximale uit uw afspeellijst door nummers te kiezen met 125 tot 140 slagen per minuut. (Dat is ongeveer net zo snel als Britney Spears ''Werk B ** ch.') Onderzoek gepubliceerd in Wetenschap van sport en lichaamsbeweging suggereert dat dit het optimale tempo is om je hoofd bij het spel te houden en je gemotiveerd te voelen.

7. Schrijf je in als een superfit trainingsmaatje

Door te trainen met iemand die je lichamelijk fit vindt dan jij, kun je je trainingstijd en -intensiteit met 200 procent verlengen, volgens Onderzoek van de Kansas State University. Dus ja, pak die trainingsmaat zo snel mogelijk.

8. Houd thuis een aantal basistrainingstoestellen bij de hand

Investeer in de basis - zoals een yogamat, een set halters , en een kettlebell - en je hebt nog een keer minder excuus om je zweet over te slaan als je geen zin hebt om naar de sportschool of een trainingsles te gaan. Je zult ook goed uitgerust zijn om snel te knallen thuis training als je gewoon te weinig tijd hebt.

Als u er niet van overtuigd bent dat het een waardevolle investering is, weet dan dit: stel dat een training van 10 minuten met slechts één minuut intensieve inspanning dezelfde voordelen kan bieden als 45 minuten joggen. En zelfs als je thuis een paar rondjes crunches, lunges en biceps curls doet, telt elke beweging!

9. Trek je sportkleding aan

Een ding dat me motiveert om zonder fouten te gaan zweten: sportkleding waar ik echt van hou. Gooi je stinkende sportbeha en zweet op de middelbare school (zoals, nu meteen) en trakteer jezelf op een schattige nieuw paar leggings of nieuwe hardloopschoenen. Als je je goed voelt in je sportkleding, is de kans groter dat je het zweet breekt.

Outdoor Voices 7/8 Springs LeggingThe Hiking Favourite Outdoor Voices 7/8 Springs LeggingBuitenstemmen

Outdoor Voices is de Glossier van de fitnesswereld. Als je ideale zondag wandelen met je vriendinnen omvat terwijl je een vaderhoed draagt, dan zijn dit merk en hun Instagram-waardige stijlen iets voor jou. Dit paar is iets dikker dan typische hardloopleggings, waardoor ze ideaal zijn voor ruiger terrein.

Lululemon Align Pant II 25De hoogste stijging Lululemon Align Pant II 25'NewNulu

De Align-leggings van Lululemon worden altijd vermeld op elke 'Best of'-lijst omdat ze precies dat zijn: de beste. Het eerste kenmerk van de Aligns is dat hij ver boven je navel valt in een comfortabel maar flatterend silhouet.

Power Flex yogabroekBest beoordeelde Power Flex yogabroek CONTROLEER PRIJS

Met meer dan achtduizend beoordelingen is dit een van de best verkochte leggings van Amazon. Ze worden vaak vergeleken met Lululemons, maar kosten een fractie van de prijs (en met Prime-verzending).

Nike DamesDe hoogwaardige Nike hardlooptights voor dames Nike Epic Lux CONTROLEER PRIJS

Voor serieus tillen raad ik Nike altijd aan. Hun compressiestoffen zijn beter dan de meeste merken, dus welke stijl je ook kiest, je bent in de juiste handen. Of je nu je box jump finessing of ze op straat draagt, de leggings van Nike kunnen het allemaal aan.

Vriendin Collectieve compressieve stretch-leggingThe Conscious Legging Girlfriend Collective Compressive Stretch Leggings

Kun je het idee van niet-passende sportkleding niet uitstaan? Bij Girlfriend Collective draait alles om het coördineren van sets die je wilt hamsteren. Oh, en hun producten zijn toevallig sociaal en milieubewust, met een recente toewijding aan inclusieve maatvoering. Geen buistelevisie.

SATINA boterzachte legging met hoge tailleSATINA boterzachte legging met hoge taille CONTROLEER PRIJS

Ik weet niet wat het is, maar als je boterzachte leggings hebt, heb je het gevoel dat je in staat bent om geavanceerde yoga-hoofdstanden te doen (zelfs als je nooit bent afgestudeerd in de lijkhouding). De legging met hoge taille van SATINA is mijn favoriet.

legging studerenlegging studeren

Als je een fervent volgeling bent van fitness-Instagrammers, ken je Gymshark waarschijnlijk wel. Het merk is overal in je feed en ze vormen je billen in de diepste kraakpanden.

Spacedye Take Me Higher Long LeggingComfortabel paar Spacedye Take Me Higher Long Legging CONTROLEER PRIJS

Voor behaaglijke leggings waar je nog steeds aan kunt werken, probeer dan de spacedye-stijlen van Beyond Yoga. De stof is superzacht en rekbaar, maar behoudt zijn vorm ook na het dragen.

10. Zet geld in het spel

Als al het andere niet lukt, kunt u zich aanmelden voor een service zoalsClassPassof een abonnement op De Peloton-app , kan u aanmoedigen om aan uw trainingsroutine te beginnen (en eraan vast te houden!). Meld je waar mogelijk aan voor lessen die je in rekening worden gebracht als je overslaat. Op deze manier weet u dat uw portemonnee pijn zal doen als u op het laatste moment annuleert om op de bank te kijken Bravo.

Doe een financiële investering in uw gezondheid en u zult waarschijnlijk ook uw tijd en energie investeren.