10 dingen die elke man in bed wil

men-want-in-bed.jpg Shutterstock

Zeldzaam is de man die acrobatische pornostunts eist en een kast vol met ballgags en leren zwepen. Zeker, die mannen bestaan, en als dat jouw kopje knik is, ga ervoor. Maar de waarheid is dat de meeste jongens een beetje voorspelbaarder zijn in hun slaapkamerneigingen. We willen gewoon een seksleven dat een beetje pittig, een beetje zoet en toch af en toe verrassend is. Makkelijk genoeg, toch? Tuurlijk! Om van de slaapkamer een seksueel toevluchtsoord te maken, zijn hier de dingen waar kerels het meest naar verlangen.

1. Om te zien dat u initiatief neemt
We zijn blij om de eerste stap te zetten, en als u dat niet doet, zullen we dat doen. Maar het geeft zoveel meer voldoening als we weten hoe gretig je bent. Want hoeveel je ook van de hitte schijnt te genieten, als je de lucifer nooit aansteekt, moeten we ons afvragen of je niet stiekem niet de voorkeur geeft aan de kou.

2. Sexy lingerie
We weten dat je het meestal draagt ​​om ons op te winden, en wij ook werkelijk , waarderen het echt - zelfs als we het nauwelijks lijken te merken als we het eraf trekken en op de grond gooien.3. Voorspel
Laat je niet misleiden door jongens die je in films ziet, die altijd geil zijn en klaar om te neuken zoals RIGHT NOW. De waarheid is dat we net zoveel houden van de langzame opbouw als van het crescendo. En goede seks biedt beide.

4. Spontaniteit
Het is voor een paar onmogelijk om niet in een soort sleur te vervallen, ook al is het een ondiepe. Wees dus nooit bang om dingen te veranderen. Seks vóór het werk, seks zonder penetratie en seks op de salontafel in de woonkamer doen het allemaal. Zorg ervoor dat u het afveegt voordat u de tijdschriften terugplaatst.

MEER: 11 dingen die je geweldig maken in bed

5. Vieze praat
Of op zijn minst wat bemoedigend gekreun om ons te laten weten wanneer we op de goede weg zijn.

6. Om zijn naam te horen
Niets houdt ons zo in het moment als het geluid van onze eigen naam. Gebruik dat in uw voordeel.

7. Veiligheid
Tenzij we een langdurige relatie hebben, neem je de pil en zijn we allebei getest op SOA's, dan maken condooms nog steeds deel uit van de vergelijking. De kans is groot dat we er een bij ons hebben. Maar wat als we opraken? Of zijn we het vergeten? Als je een rubberachtige seksuele Houdini eruit kunt halen, is dat heet. Nog beter is als je hem er af en toe uittrekt voordat we de kans hebben. Het laat ons zien dat je toegewijd bent aan ons seksleven en dat je bereid bent om gezamenlijke verantwoordelijkheid te nemen voor onze veiligheid.

MEER: 9 Tekenen dat hij alleen geïnteresseerd is in seks

8. Een spel-voor-alles-houding
Als we een fantasie willen uitspelen of een nieuwe positie willen proberen, hopen we dat je er in ieder geval voor openstaat om het te proberen. En we beloven - we zullen hetzelfde voor u doen.

9. Een gevoel voor humor
Als er iets misgaat, kan het hilarisch of verwoestend zijn. Ons vermogen om samen te lachen maakt het verschil.

10. Om je een orgasme te bezorgen
Het gaat niet alleen om ons, en dat weten we ook. Dus, vertel ons alsjeblieft wat je wilt. We streven ernaar om te behagen.

MEER: 9 dingen die mannen denken als ze je naakt zien